Коментари - Изненадващо закриват мъжкия отбор на Витоша (Бистрица) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютно доказателство,че М.У.т.р.а.та до каквото се е доближил го е ликвидирал. Погледнете държавата с разбити пътища и "нови" магистрали с живот 3 месеца. Но шкафчето пращи от пачки и кюлчета!!!

Колко мъка има по тоя свят! Некви комплексари си проветрявт устите. Закрива се първия отбор , освен него има още два , и прекрасна школа и база! Това е един от малкото отбори , който се самоиздържа. Един от малкото отбори , който си имат всичко! Каква е тая злоба , ки изпукате бе ?!

Приемам че в Бистри а има два отбора и чудесна база както сам твърдиш, обаче ми обясни как се издържа отбор без фенска маса. Артикули ли продавате, семки ли, дрога може би, как? Обясни.

Да не би нещата да отиват на свещен финал за бащицата Тулуп и придворните му структури?

Отиват при майка ти!

А сега Баце кого ще разхожда с Фалкона?

Ясен знак, че Тиквата губи позиции. Така че новината всъщност е чудесна.

Абе - не знам защо Тиквата го пращате в отбора на затвора - не забравяйте, че затворниците ги издържаме всички от данъците си. Няколко грама олово ще е по-подходящо за този катил. Хем да си получи заслуженото, хем да не тежи на бюджета.

Тулупа вече го болАт крАката и нема да рита. Затова и е разпуснал отбора.

Преди две години, за да поласкаят егото на Борисов, за сметка на Витоша Бистрица, изхвърлиха незаслужено Пирин Благоевград от А група! На предстоящите избори, предсрочни или редовни, този регион ще се “отблагодари” подобаващо на Борисов и ГЕРБ!

Явно бойко наистина ще подава оставка.

Много е просто. Шайкаджиите са заети да уреждат полите скоро си оцеляване и парите се пренасочват за купуване на избори. За футбол пари не а, той вече не им е нужен

Кое е странното? Тулупа си отива, няма пари за поддръжка, още повече че вече всички знаят за братлето на кадъната от Барселона.

Добра новина, айде дано повлече крак и мутрата да закрие това правителство на кражбите и корупцията!

Кристалина Георгиева: Пандемията ще ликвидира успехите на Източна и Централна Европа - явно ББ няма вече да рита топка в България !!!

Боце да извади едно килче злато и малко евро и да оправи нещата в любимия си отбор

Днес Бистришките мишки, до месец и ГЕРБ.

А Баце- в отбора на Центалния?

Тулупа натежа и не може да играе вече, то и в политиката се наигра, Белене го чака.

така е, трябва да инвестира че руснаците нервничат