17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дайте му фланелка на човека, публично кво се криете покажете уважение.

Ибрикчии !!!!!!

Твоят поглед на виждане за "дарението": -Парите не миришат. -Щом са кеш, не отказваме. -Нямам предръзсъдъци за морал, за качествата на дарителя. Нямам договор с дякона Левски. Направо си ги вземаме. И толкоз.

то и гриша ганчев да даде пари и тях ще вземем! какъв е проблема?

Отбора на народа - дрън -дрън, винаги са били отбора на властт и преди и сега , едно време всички футболисти на Левски бяха милиционери.Сега разбрах защо всички цигани са от Левски, а гласуват за ДПС защото батко им Делян така каза.

на момчето Пеевски, има си парички и ще си ги дава на когото си поиска, после същите тези парички може пък и да се утроят!

ще вижда проблем, като първия който ще се облажи с тези мангизи ще е той!

Интересно съществува ли човек, от който не биха взели пари и ако д кой е той?

Всяка проститутка би взела парите, без да пита от кого са и как са изкарани

щото ги нямам! :)

ОТИВАЙТЕ ВЪВ В ГРУПА И ПОЧВАЙТЕ ОТНАЧАЛО. СЪЗДАЙТЕ БЪЛГАРСКИ ОТБОР А НЕ ОТБОР С АФРИКАНЦИ КОИТО ПОСЛЕ ГИ ПРОДАВАТЕ В АЛЖИР И КАЗАКСТАН. ОТ 2008 ДО 2018 ЛЕВСКИ Е СМЕНИЛА 140ФУТБОЛИСТА. ПО 1 ОТБОР НА ГОДИНА КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТ ТРАНСФЕРИТЕ... ПОСЛЕДНАТА КУПА ВИ БЕШЕ ПРЕЗ 2008Г. ДО 2008 ИМАХТЕ 75% БЪЛГАРИ В ОТБОРА.... СЕГА НЯМАТЕ И 20%.

Да целунеш ръката на Пеевски е все едно да лапнеш члена на Доган.

България удари дъното, и догодина в първа лига два отбора ЦСКА..

и един ЦС (царско село) и вероятно и един ЦСКА Септемврийско знаме (септември софия)

Е как крадец от крадец ще краде, испалнителниа директор

Какво свято има в Левски? Сбирщина от Африка и Южна Америка. И нов чорбаджия Пеевски,дясна ръка на Доган.

Левски в турското първенство ли ще играе!? Под името Доган/Сокол/ ли ще е!?

Парите не миришат. Но Доган смърди.

ON DIREKTORO KATO E KIORAV I NE VIDI -NIE NE SME,VIJDAME I RAZBIRAME KAKVO SLEDVA OT TOVA!

Момчета, ако ще ги вземате тия пари, поне му сменете името! ФК Домуз е подходящо. Анадънму? И вазелин да не забравите... Те манафите от тоя край обичат тези неща!

30 г. на издръжка на мутри и мафията ... включвам и държавата към мутрите и мафията .... Поне се засрамете сини фенове !

Говежда работа... И кога ще свърши този цирк на Гейарена... Нямат ли достойнство тези говеда - слез в зоните, тръгни на чисто и изчисти името на Апостола, което и без друго носиш безпардонно и нагло...

... еми щом не ви е срам ДПС-то да спасява Левски - оле!

Безгръбначна проституция е това. Такива "достойни" люде са завзели клуба ... спасител до спасител ДПС гавра на посинен ... каквото Сираков им показва там

Отивайте и целувайте ръка на Догана продажни мърши....

Направо да ви вземе,за да си вземате убавите заплатки

Значи Гриша може а Певски не може! Верно че в момента: Кражбата на ддс е невинна игра! Заплахата за кормене на висши държавни чиновници е невинна приятелска закачка! Заплашването на акционери да не си получат дължимото от Дора е хитър бизнес ход и т. н. и т. н.

Булгуров, тичай да вземеш подаянието на големия дарител Шиши и не се мотай повече!

Не съм трол,вервай ако искаш! Не съм и левскар! Обичам футбола и никак не ми харесват игричките на нашенските големи играчи!

Не виждам нищо лошо да се приеме дарение от Пеевски. Вяро е , че мирише на ДС. Такъв е произхода на Пеевски. Но той не е виновен. Буда е по мръсен. Да се приема помощ от Боко Буда Мутрата ще оцапа ФК "Левски".

Поне не се наричай левскар, че нямаш нищо общо с Васил Иванов Кунчев - Левски, бе лиолио!

„ – Кажи ми нещо, Джингиби, знаеш ли защо от Къкрина до София те пазеха само три заптиета? – Не знам, ага. – Аз така заповядах! Можех да пратя 300, аз обаче пратих трима! И знаеш ли защо? За да могат твоите апапи да им скочат отгоре и да те освободят. Видя ли, никой не ти помогна, а се кълняха в теб. Ха сега, да видиш, Джингиби, за кой народ си тръгнал курбан да ставаш.'' Читателите сигурно са чували този разговор, който, твърди се от неизвестни източници, се е състоял малко преди Васил Левски да висне на бесилото. Вълчето време, в което живеем, ни сеща за Дякона, уви, само около 3 март и 18/19 февруари. А текстчета като горното започват да циркулират в социалната мрежа и да твърдят колко точно недостоен народ сме сега, а сме били и тогава

То по принцип и жените с нисък морал не виждат проблем да спят за пари... Вече официално сте шантонерката на шиши и баце... Аз бих се помолил да ми фалират отбора пред това, което се случва с лецке в момента...

Футболът не е свързан с подмолния бизнес, отявлената мафия, престъпните интереси на хазартни и медийни босове, с търговците с влияние и с нечистите сметки на държавни функционери.

Няма да крия разочарованието си от Павел Колев, но в случая с дарените средства от фирма на Пеевски действа много правилно. Аз съм левскар и смятам, че съм направил много повече за ПФК Левски София от критикарите в ТРЪСТА,взети заедно. Зная, че притежават 10% от акциите, които са им подарени. По принцип парите не миришат, но щом са такива бабаити нека извадят нужните 1,5млн. лв. и да спасят отбора. Сещам се, че в ТРЪСТА има личности, които се възползваха от демокрацията и вместо да работят за стандарта на всички българи те работиха само за своето обогатяване! И не съм разбрал да извадят от тези кървави пари и да ги дадат на любимият ни футболен отбор.

Какви 1.5млн бе откъсан... Имате да оправяте поне 30 40млн...и сега искате още... Отивате във в група ще почнете да играете с български футболистчета, ще ги развивате и ще ги продавате ако искате...

Сини проститутки!

ФК Доносник -ДПС -2020

До днес ФК Левски от утре ФК Джингиби

Рапоня още ли не са го окаушили?

От Божков може, от Пеевски не може?

Мишоци, сега и Ердоган кат ви бие една финансова инжекция, само смейте да отречете, че сте турци.

Следващото дарение се очаква да е от Доган или Ердоган.....!

След като Пеески дава пари, значи Борисов е приел джиросаните акции!

Колумбийски чалъми,нов рефрен в нашата действителност или новия Робин Худ.Крадем като за световно ..и после щедро даряваме нищожна част.

SU-152

Само няколко часа от това дарение и целта е изпълнена ... разделяй и владей ! А уж се бяхме обединили ...

Божков ни показа как стават тези работи. Пеевски дарява насам-натам не от добро сърце и от желание. Някой го стиска за топките и го кара да пише паметни записки....А кой- всички ние знаем.

Борисов пусна тежката артилерия да поспонсорира отбора,на Пеевски май му стана хоби да дарява,всяка сутрин специално го споменаваха колко бил дарил за борбата с коронавируса,може и паметник скоро да му направят,ма бая материал ще отиде

"Най-големият дарител на Левски са феновете. Разбра се по целия свят. Едноличен дарител е това..." Тоя едноличен дарител е мъртвия плъх в кладенеца. Вода от тоя кладенец ли ще пият феновет ена Левски? Пеевски ограби държавата, а тоя калъф не виждал нищо нередно. Заслужава да го бият с дряновицата от Герена до паметника на Левски

Борисов се е разпоредил. И тези, които митингуваха през 2013гс/у КОЙ, сега нямат нищо против парите му, нали?

Абе копелта, нали сте корави? Фалирайте и отивайте в любителския футбол. Ако сте това, за което се мислите, скоро пак ще се в "елитната група". Деба и елитната ти група.

имал-дал то у наше село футбол нема тъй че парата че отиде у некое джобче

Бабаит киофте! Ах, неговата майкя!

Парите не миришът. Тъпия арменец да извади 30мил като е лъв и да спаси клуба. Щом няма някакви условия, не виждам проблем, а и парите са руски, а не турски, за който не знае. Местан беше турски агент, Доган е руски и капитала е такъв

Единственото жалко е, че в цялата тая гнус е забъркано името на Апостола.

Говедата се наведоха до земята и широко отвориха мазни ану. и! Вече по стадионите ще мучат "Пеееевски, Пеееевски, Пеееевски"!

Колев, преди да вземеш дарението на Пеевски, смени името на отбора! Левски не заслужава тази гавра.