17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ми се иска да бъда известен на някой друг, освен на майка си, но не ми се получава. Дори и тя се срамува от мен. И я разбирам - обичам мъжки ласки, пускам се за без пари, за кифла или кафе с кола. Така съм научен от малък, пускаха ме на мазни чичковци да ме ползват. Нямам против и да ме бият. Основно по главата. Затова и мразя всички успели, написал съм си на листче някакви неща и не пропускам случай да ги спомена във всяко свое мнение.

Ха ха ха ха!

Вижте и близкото бъдеще: Дават му 700 000 лева държавна пара, когато е юноша бледен. Променят закон заради него. Отказва да плаща данъци в България върху договорите за реклама. Прекратява със спорта, връща се в България и почва да се тупа в гърдите, че е известен и иска постове, бедплатни парцели и пак да го храним

Григор е ГОЛЯМ играч. Спор няма. Гордост за България. Но той самия няма как да ме увери, че е горд с факта , че е българин. Напротив. Вмного моменти той е показал и е доказал, че не само, че не се гордее, но даже се срамува да каже, че е от България и прави всичко възможно да не говори български. Нямам нищи против него. Даже ми прави удоволствие да го гледам как играе. Но като човек.... Добре де това са само мои впечатления.

Повечето от коментарите тук са неразбираеми, недопустими, подсказващи психични отклонения и клонящи към хомосексуализъм.

Точно! На супер фанатизирани фенове! Слагам плюс.

Хората се предреждат, прецакват и си хвърлят боклуците по градинките, в гората и въобще навсякъде. Живеят мизерно да оцелеят и без да достигнат щастие от социално допринасяне. Тези които са останали са наистина луди родолюбци, луди или просто некадърни. Работи се лошо. Повечето хора не се гордеят с работата си и затова често се произвеждат некачествени продукти. Няма спазване на малки или големи закони. Не виждам как държавата ви ще оцелее. Да, и си плюете най-известната ви личност в момента. Помислете си.

Ами големите и известните като завличат с пари?

Направихме на мама и тате фондацийка, която да събира чужди пари и да ги разпределя. На мама и тате едни хубави , тлъсти заплатки, пък другото каквото остане!

Представете си сега. В България са само манго от Хасково и децата в неравностойно положени! Манго взема парите и заминава за Монако. Става многа богат. Но вместо да обяви, че е физическо лице ня България и да плаща данъци върху договорите за реклама, той бие един шут на децата.

Аз , ГРИГОР Димитров, дарявам тези 1 000 000 лева собствени пари , на КМС, които да бъдат използвани за подпомагане на даровити тенисисти. Дарител Надарен

на Григор и на всички останали, които искат да променят света към по-добро (а не само да оплюват другите във форумите)!

Аз предлагам със закон да се забрани неграмотни да драскат във форумите. Да кажем, че на някои Григор Димитров им е крив, дали защото е богат, дали защото е придобил друг манталитет или защото днес са станали с трибуквието нагоре. Това изобщо не може да ми промени мнението за него. Но!!! 80% от коментиращите по-долу, наистина трябва да ги е срам да се наричат българи, след като един коментар от три думи не могат да напишат правилно. На мен най-много от това ми се повдига - хора, правещи се на велики българи, а един български език не са научили. Наистина много жалко...

Ха ха ха ха! Не си разбрала скъпа! Завършен егоист и идиот. Но устата му като на хипопотам!

Отново ни се навира в очите един рядък простак и неграмотник! Няма ли какво друго да си намерите бе кауни?

Успех драги, във всяко начинние, горди сме с теб, приеми нашата обич и уважение, бъди здрав

Пред екраните сме.Мачкай ,Гришо!

Керванът си върви,кучетата си лаят....Пореден успех на Гришо утре в Акапулко!

Ето няколко ползи неуважителни знайко - света чува за България, един ден ако успееш да заминеш някъде в чужбина хората няма да те асоциират с “вулгарен” крадец, а с талантлив тенесист. Ще разбереш разликата. Той може и ще привлече други капитали в фондацията си и в България. Неговите деца може да останат българчета - една изчезваща нация сте Българите. Може да направи училище за тенисисти и да създаде други като него. Както се каза, ще вдъхнови някои. И мноооого други ползи. Защо не се насърчавате по форумите?!? Аз лично съм в шок че Гришо е горд да е българин. Той познава себе си - работил много, честен, всеотдаен, иска да помогне - но както казва сам, рано е заминал, това може и да не са български черти. Аз се научих на благодарствена работа в чужбина. В Бг манталитета е на нямащи, а е доказано че човек е по-щастлив като дава, а не получава. Разбира се, чак след като си осигури яденето. В Бг мисля че се работи а хората бедни - замислете се, кой ви краде? Къде ви са плодовете на труда? Хай наздраве!

"...една изчезваща нация сте Българите". А ти, който пишеш на български език - какъв си? И ако се срамуваш да бъдеш българин, какво ровиш по български сайтове? Всеки има право на избор в коя страна да живее и като каъв да се чувства, но самият факт че четеш и пишеш на български, друго говори за теб. Григор Димитров е пример за истински човек! Има на какво да се научиш. "Хай наздраве!"

Надявам се да се срещнем на кортовете в Хасково,и да помогнеш на малките тенесисти,така както ти е помагано и на теб. Браво момче.

За парите за издръжка, получени от държавата нищо не казва дрисльото, а те не са никак малко. Върни парите на държавата, а фондациите са ясни.

Казваш, всички да върнат или откажат финансиране. Майната му на масовия спорт, майната му на професионалния , майната и на България! Браво! Голям "патриот" си! Колкото до Григор. Ако всички спортисти, в които държавата е инвестирала, имаха неговите успехи щяхме да сме в десетката на световните спортни нации.

И защо да ги връща тия пари,бе че са ти такъв голям проблем? Човекът е в елита на мъжкия тенис,значи са оправдани.Ама ти защо си толкова нещастен,с какво да ти помогнем?

Поздравявам Григор за интервюто му и, че иска да помага и на други. Моного хора се чудят защо спортистите, актьорите и хората от шоу бизнеса получават такива огромни суми, получават ги, защото първо са талантливи, второ положили са огромни усилия и лишения да станат професионалисти и трето най-важното е, че много хора по света се интересуват от тях и ги гледат. Оттам идват огромните средства от спортните събития, които много хора от цял свят гледат, посещават и коментират. Същата тази гледаемост и интерес водят и спонсори/рекламодатели, които плащат, за да си показват брандовете по спортните събития и телевизии. Всичко зависи от огромния интерес на хората, те носят парите, те правят известните известни. Ако и вие искате милионите на Гришо, накарайте много хора да ви се възхищават, да ви следват и да ви гледат постиженията и парите ще дойдат - просто е!

Дано да му се наредят нещата и постигне и повече успехи.

Безполезник.

Ти си "полезен" идиот.

СПодобен си на Мършо.

Хм, чета коментарите и се дивя. Човекът е спечелил 20 милиона долара само от наградни фондове и още поне 30 милиона от рекламни и спонсорски договори. Да наречеш такъв човек посредствен е просто глупаво. От 12 години вече е в топ 100 на този спорт. Да си в топ 100 на света за всеки спорт а и за всякаква друга човешка дейност е постижение достойно единствено за уважение. Ако успехът постигнат с талант и труд не се уважава, се случва това, което ни се случва днес и сега, нали? Неуспехи, които имат вредния навик, да се повтарят

И кой има полза от това, освен него......Никой.

Може би ще има полза за някое дете на 12, което вместо да се мотае по улиците и да се чуди какво да прави в Хасково или Тутракан, или в Люлин, ще хване ракета или топка, или книга. Кой знае.

А от теб никаква полза няма

Мислех, че говорим за ползата от това, което прави Григор Димитров. Но можем да поговорим и за това, което правите вие. Какво правите вие?

Анонимната е боклукът "Аз".

Айде и този не може без мама като бирбатув.Мамини лекенца,помиярчета

Последните 15 год. има ли открита галерия, театър, опера, балет ? Тази държава потъна - само спортисти и то жалки елементи в спорта, както и във всичко на тази територия. Пари на вятъра, пари в канализацията. Продължавайте все така, но докъде и докога ???

Дали даржавата е дала нещо на Григор освен да направи невъзможно за него, както и за останалите изявени спортисти да тренират тук?! Магистралите се правят толкова нетрайни, за да служат само на кадърните хора, които бързичко да напуснат територията. За да останат достатъчно простаци, които да гласуват за Буда.

Не са ти виновни спортистите, дебиле. Ако управляващата шайка не граби 30г. вече узаконена от 80% с вашите "гласове", щеше да има и за спортисти, и за артисти, и за всякакви, че даже и за вас, дебилите. Само за циганите и джендарите нямаше да има чак толкова много. А! И за Доган, да пазари тецове на едро.

И аз отговарям - дебил си ти, който освен от маймунски постижения, от друго не се интересува. Култура, наука, не са теб и тези които се вълнуват от григорчовци... егати супата

некадърен тенисист

А ти какво си постигнала.Май нищо,като гледам.

Първо се поинтересувайте какво точно е дала или платила въпросната държава на Гришо. По въпроса какво ще си прави с парите и на кого ще помага си е негово решение. А вие които плюете, какво направихте за тези на които искате Гришо да помогне? Не всичко е пари, помогнахте ли на някого със собствен труд, образовахте ли някого, работа ли му предложихте или просто искате всички да са социално слаби и да чакат от държавата. Дори и бюджета, в който внасям не малко пари е празен и не знам точно на кого е дадено, но всички казват, че е малко. Аз за 12 часов работен ден толко мога. Пробвайте и вие всезнайковци, без да знаете за какво отиват данъците Ви. Браво, Гришо! Трябва да има и такива хора, които се гордеят, че са българи.

както и всеки остриган ритнитопковец... една маймуна в цирка не иска заплата, затова че прави маймунджелъци. Ако спортистите направят и малко мускули в главата, ще има полза и обществото от тях!!!!!!!

Очевидно и на тебе няма да ти е излишно, "малко мускули в главата".

Не позна пич и за мен не се грижи, гледай си маймуните и без това другото не го виждаш, не го разбираш, не го усещаш. Просто културата те подминава и прелита високо над теб !!!!!

Упс, а от снобите има ли полза?

посредствен тенисист и з аучител не става

Браво на Момчето, Господ да го пази , АМИНН.

тоз кавал ще види топ 10 през крив макарон

Григор вече видя топ 10,явно си го пропуснал.Но ти с какво си "топ" в махалата?

Олга сигурно е известна като дашната Олга в махалата

докога ще ни занимават с тоз неудачник

Ами не се занимавай. Ходи на пазара, може да има намаление на ракията

ВЕЧНО ЩЕ КИСНЕ В ТОП 100

Дай, Боже, всекиму такова "киснене".

Браво Гришо.И ние те обичаме.

Българина обича да мрази. Най вече богатите,успелите,красивите... Чорбаджията и винаги изедник... Успелият,непременно е връзкар... Мила родна картинка... НО, Григор е наше национално богатство,което трябва да се съхрани. Всичко друго е простотия,завист,невежество,корист. Радвайте му се бе хора.

Мрази тарикатите, от които няма никаква, ама никаква полза. Как може цял човешки живот да мине толкова безмислено, за зрелище на други човекопитеци, които и това и друго не могат.

Дай всички да работят на струга, на полето, във фабриките и на волана. Да няма артисти, музиканти, спортисти... да живеем строго рационално и безцветно. Това ли проповядваш?

Mnogo e svesten, goliam chovek!Kolkoto 2-3 malki, ha ha ha.

Хммм ми добре българино. Заслужаваш си нещастието.. радвай се на активноста на Гришо.ти си прост.чао

Колкото си грамотна, толкова си и умна.

Гришо е пич, а тези които го плюят са пички.

Дреме ми на гъза какво мислите. За мен истината е следната държавните пари са предназначени за социално слаби хора а не за спортисти . Тоя не си знае парите.Откъде накъде. Защо други които не са спортисти нямат държавна помощ

Ами защото са прости и некадърни като теб.За такива не хабим държавни пари.

Превода на интервюто не е точен в никакъв случай!...

Да виновен е. Изобщо не симпатизирам.ние тука за бедни инвалиди нямаме пари.за спортисти даваме. Тръгнал от Хасково Гришо и му симпатизирами. Не мерси Парите са за социарно слаби.не ми давашлйте парите за спортисти

Гришо колко те поддържяше държавата? Тренира без пари нали ? Много други хора сами се оправят. Спортистите в соца се възползвате от държавата. Много сте трениран браво.

Осра "Аз"а и те е срам да пишеш от него.

Вече ходи с женски дрехи, перука, забрадка и слънчеви очила. С минижуп.

И хем неграмотна, хем необразована. Къде Григор е видял соца?

Браво бе. Почнал да му идва акъла, по малко. Спря да говори развален български. Спря да говори повърхностно. Изказът му не съм го слушал, но написан е добър. Може да се очаква и прогрес в тениса.

Тоя па лиглъото се сетил за България.неси знае парите. Добре спортист си.. медицинските сестри всички емигрираха. Тренирал ли е без пари тоя на гърба на държавата?

Викаш, Гришо е виновен. Освен, Путин, разбира се.

Не мога да повярвам, че има толкова тъпа и злобна българка.

Кое те кара да мислиш, че е "българка"!?!?!?!? Щото пише на български ли?