Коментари - Изповедта на шампиона Хабиб: Много близки умряха, дано Бог върне баща ми | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пожелавам бащата на Хабиб да се излекува.

Пожелавам бащата на Хабиб да се излекува.

Allah da pomogne na başta mu i na vsiçki müsülmani v Dagestan.

ще дам малко данни, па ви си правете сметките. Щатите Русия общ брой заболели 1570583 299941 нови случаи 20289 9263 починали общо 93533 2837 починали вчера 1552 115 излекувани 361180 76130 починали на 1 милион 283 19 та да питам - кое точно на руснаците в тая битка с вируса е по лошо от на хамериканците?!? грубо населението на щатите е 331 милиона, на руснаците 146 милиона. и всички тези данни на фона на обвиненията ви - колко допотопна била руската медицина и средновековните им методи на лечение. айде извадете си главите от задниците и почнете да ги ползвате по предназначение.

Ама тоя Хабиб не слуша ли шведите колко са добре. Как така изолация? И той е купен от световната конспирация!

както съм писал в оная статия със шведите - идиоти са я писали. данните нямат нищо общо с истината.

В Русия има над 150 народа, които са поробени и чиито територии са завладяни от руснаците през последните 200 години...!!!! Така, че нормално е да са зле!!!

SirBob

Чета тука коментарите на повечето и се чудя що за идиот трябва да си, за да правиш такива коментари по отношение на човек, който е критично болен. Ковид не било, пропаганда било... Очевиден е и сарказма по отношение на това, че човекът е мюсюлманин. Абе изроди, може ли такова нещо???!!?? Какво значение има от каква вяра и от какво се е разболял човека? Вместо съчувствие, тука е пълно с коментари, на които Гьобелс и Химлер биха завидяли! Ей много идиот, много нещо по тези форуми!

Да го духаш...другарю

Кой каквото е виждал вкъщи от родителите си, за това и говори. Единият за състрадания, за толерантност, за човечност. А ти, другият, за духане... Така е, когато като малък всяка вечер си чувал "айде гаси тока и го лапай..." и си израстнал с мисълта, че тока става за ядене...

SirBob

Аз с идиоти другар не мога да бъда. Духай го ти, нещастник.

който целува ... на путин така е-то

Ма кво ни дреме за некъв анджикистанец хабиб че чак и топ новина. Ало дирници изтрщяхте нещо...

Като не ти пука чий го дириш тука.

Пропагандната машина действа с пълни сили. Сякаш другите болести изчезнаха и остана само ковид. Не разбирате ли че човека е претърпял операция на сърцето, какъв ковид ви гони?

Ти не си 1, ти си пълна нула. Цял свят се борят с вируса който е реален, а заради такива като теб ситуацията Продължава месеци, защото било лъжа и измислено. Когато хората не са обединени няма как да се справим с никакъв проблем. Можеш да отидеш да работиш в някоя болница и тогава като видиш за какво става въпрос коментирай. Но не да стоиш 1 ден, работи там с месеци и ела коментирай

SirBob

Добре казано. Не нула - трябва да си кръгъл идиот, за да коментираш по този начин. Това апропо, се отнася и за всички, направили идиотски коментари по отношение на бащата на шампиона. Бъдете хора преди всичко бе, нефелници нещастни!!!

Министъра на здравеопазването на Дагестан хаджид каза вчера че броя на починалите е 20 пъти над официалната Руска статистика. Което значи че в Русия има не 3000 а 60 000 починали. Но истината прозира ако четеш локалната преса от републиките не официалната Путинска пропаганда.

Ти си професор бе мунчо :) как ги смяташ на око, я кажи в Далас колко да заразени и с колко са излъгали властите :))

Как така ситуацията е тежка. Той лъже! В цяла Русия има само 2800-2900 починали при 300000 заразени. Как така ситуацията е тежка и не стигат места в болниците! Това е лъжа на капиталистите - не му вярвайте в Русия всичко е по мед и масло.

Тая информация, колко са болните, е доста сериозна дезинформация.

Ми да сте си стояли изолирани по домовете, не да ходите да биете 5 пъти чело в джамията.

Този вирос коси наи умните наи интелигентните наи културните хора по света защото културтрегерите са ефикасно намъчни истрадали и отритнати от системата на ильоминатите и рептилите. рептилите нямат нужда от интелегентната сган те се нуждаят от зомбирани роби с маски по остите. Маските симболизирът затворена оста т.е. обийство на свободата на словото. Рептилите построиха молите в които се разхождат цял ден наще деца, До нас има една мола уж продават дрехи сютеини и бикини а пък в дъното са набутали прекрито секс шоп с кабини. в кабините имат дупки по между си да не казвам за какво , не сте толкова глупави сешайте се. Мойта дащеря обожава да се разхожа в таз мола и вика мамо, чито петйо от петнайстия етаж на блока го видях в една кабина, аз надникнах да се убедя дали е тои и там имаше една депутатка на герп, ама с член. дашеря ми си изповръшала червата от ужас безумие и перверзия / а е само на 11 годинки. Закриите всички моли. Мутавчиев да прекара закон с когото се задалжават всички деца да се трудят по мините , да се научат на трут . а не да се шлаят бесцелно по молите. всички баби и дядовци на 50 години и отгоре да се заразят с курона вироса, така те ше развият монитет и няма да ги лови но вирос ни член. И каде е ботоксовот жуже> къде се е скрило? има сигнали че вече почнало да си бие ботокс и задника, като отиде на посещение в арапскиян свят да е подгответно, Всички знаеме за техните нрави положения и традиций.

Малеее, че си проста!!!

...и неграмотна.

Мелиха ?

Изглежда свестен човек, планинар. Дано оцелее и се възстанови. А боклуците коментиращи по поръчка на лайната искащи да съсипят България да го духат и да умрат от корона вирус, заедно със спина дето са го фанали от хомосексуалните си опити да задоволят животинското!

Вирусът е опасен, всички го знаем, наскоро умря човек с разамазан череп от него в Окръжна болница, даже Мутавчийски го обяви че размязяният череп е придружаващо заболяване. Хората трябва да престанат да вярват че този ад ще свърши, ще умират яко и по много Разбира се не от Ковид, а от това че за всеки пациент записатн с Ковид се взимат 12 000 по клиничта пътека. И от това че всеки нуждаещ се от друго освен Ковид е в трета глуха. И от това че масово лекарите и сестрите във инфекциозни итделения се организират да напуснат до месец два заради това безумие.

Много разбираш. Я сега ми кажи като повтаряш тази лъжа, не ти ли се струва, че противоречиш. Хем по 12000 дават, хем ще напуснат? Не искат пари ли? Че то така на ден могат да пишат по 100 пациента. Има ли някой в гладкото мозъче или пак да ти го напиша?

От доста места се чу, за тая далавера. Обаче колко точно пари си взимат не знам.

Клонинг на дезинформацията.Ти си едно безподобно влечуго , аморален лъжец и българомразец.Заставаш срещу човешкия живот в угода на користно задкулисие политически дегенерати.А лечението за Ковид - 19 е около 700 лв. ,но заради придружаващитд заболявания ,ако има такива може да нарасне до 1000 лв.Проблема е с удължения престой,за всеки е различно.

Цял свят се борят с вируса, само бай Ганьо смята, че е измама. Затова няма да се свърши с този вирус за 1-2 месеца, заради такива умствено изостанали които смятат, че те знаят всичко, най-умни и най-можещи

2ма цигани..

Минах през този ад, и от една седмица вече PCR-а ми е негативен. Не ми се обяснява в детайли, защото вече ми писна по 100 пъти на ден да обяснявам какво и как. Оцелях и съм благодарен за това, а в началото и аз говорех и пишех, че това са манипулации. На никой не пожелавам да мине през тоза АД, чувството е като на всеки две три минути да те давят под вода, въздух никакъв, а отстрани хората само гледат и нищо не могат да ти помогнат... Лекарите повтарят трябва сам да се пребориш, лекарство няма, единствено антибиотици да не развиеш допълнителни заболявания... За почти 40 дена съм изгубил 35 килограма.

Това не означава,че цялото това не е активно мероприятие с вирус пуснат от лаборатория.

36 човека са минали през този ад. Браво бе, в БГ е пълно с хора, които са го изкарали на косъм. Я сега си признай по колко ти плащат?

Добър си, троле!

Къде е кремълското джудже-вампир, жив ли е или мъртъв и сега го балсамитат за да го положат до сифилистика в мавзолея?

Това,че Хабиб си бил от полвин година в Дагестан както е писал Борис по долу не отговаря на истината. Хабиб се върна от САЩ в края на Март. Иронията е, че има вероятност някой от екипа му да е заразил бащата. И тук не става въпрос за някакво противопоставяне Русия-САЩ, а за фактите такива каквито са.

Но много по голяма вероятност някой брат узбекек или такъв близък до Китай да е донесъл вируса.

Видно е, че за да има успех пропагандата, ангажираха принцове, принцеси, кралици, премиери, актьори и всевъзможни популярни лица. А иначе разбрахме от статията, че бащата е с болно и сравнително прясно оперирано сърце. Това е много сериозен риск за живота, а вирусът няма хептен нищо общо, колкото и да изнасилват по този начин лабилните психики. Желая здраве на бащата.

Тази статия трябва да прочете идиота-пелтек Мангъзов и мангъзарите, които го подкрепят за стадния имунитет, всички идиоти, които оплюваха д-р Мутафчийски и мерките на правителството, както и паразитите от "посрано"20 и "дундурков"2

Мутафчийски 2 седмици преди извънредното положение: "Преди дни се проведе един конгрес в Берлин на инфекционисти и там имаше специален панел за коронавирус инфекцията която е актуалната тема в света сега и всичките експерти в тази област недоумяват от тази паника която се развива в страните, от тези свръхмерки които се предприемат защото тази инфекция по нищо не се отличава от останалите остри респираторни заболявания и далеч по-опасен е грип Б".

Кака Корни и Сричко Грипенов ни казаха че вирус няма, на кой да вярваме сега !?

Статия Стигна до вас благодарение на любезното съществуване на корона вируса. Иначе и от проказа да беше болен човека, нямаше никога да разберем.

Интересно как са ти наблъскали плюсове хора които хал хебер си нямат от случая, само защото в цялата история има Русия - САЩ:) А това просто са си фактите, не става дума за някакво противопоставяне

И този е поне 100 пъти по-умен от нашият простак Кубрата

Хабиб ще го разнасям като пощальон вестник!

Ще ми разняшяш к.ура

Хабиб е велика личност и трябва да се вслушаме в думите му и да се пазим.

Някъф Фики,днес Хабиб..Утре Синбад,вдругиден Мохамед!! Да ви .... и сайта!

Дъгеец от Дъгестан там всички са природно интелигентни глупаци и тънкообидни! Господ Исус им показа правия път към покаянието без джихада. Исус е спасителя! Молете се по усърдно за спасението си! И аз се моля за вашето спасение!

Лъжеш хабибе. Бай ганьо, слави и на деса мъжа й казаха, че вирус няма. Вие плашите народа от светлото червено бъдеще в расия.

Хубаво е, че дира имам какво да пише, ама побъркахте хората.

Хора, вие нямате ли малко милост, не проявявате ли съчувствие? Защо веднага се хапете и заяждате? Българина всичко му е ясно, и политически, и географски. Вземете пример от благородните хора...

А те къде са?

Съгласен с Ира!

Знаем, че и Путьо замина за един по-добър свят. Вирусът го набара свит като червей в бункера и го отмъкна със себе. Вирусите понякога вършат и добри дела! Долу короната, слава на вируса!

И сега ли ще твърдите, че вируса е измислица , чебуРашки !?

Кажи го на Мутафчийски.

Не пиши лъжи! На Мангъров!

Какви лъжи, че грип Б е много по опасен ли? Това го заяви Мутафчийски.

Хабиб директно казва, че в Русия всъщност боря на починалите от коронавирус е значително по-голям от официалната статистика.

а този какъв е да го казва? таен агент ли е, който има дстъп до истинската информация?

руски агент ли си?

И сега кво който има сърдечна недостатъчност и грип КОРОНАВИРУС, ТАКА ВЕЧЕ ЩЕ СА НЕЩАТА ,заговора продължава.

И 5-жито, чипа на Гейтс и оная молекула ква беше? От де ви изравят бе?

но не изравят. Сами си излизаме!

Желая му крепко здраве!

Аха...и един мармот завива шоколада...

а ти отиди на място, прати снимки, ръкувай се със измамниците,...

Той и екипа му се върнаха от САЩ в Дегестан в разгара на вируса, без да се изолират. Нищо чудно така да са го заразили.

резиденте, ти ли си???

Той си е от половин година в Русия. Поради тази причина пропадна и мача му с Фъррюсън. Ама все янките са ви виновни на вас!

В грешка си, Хабиб последно тренираше в САЩ и се върна оттам в Дагестан в края на Март. UFC 249 го отмениха и то се проведе на 9 май. Хабиб се отказа от участието защото пак трябваше да се върне в САЩ. Тука явно никой не следи ММА сериозно. Виж във valetudo.ru, руснаците проследиха цялата история.

Интересно как са ти наблъскали плюсове хора които хал хебер си нямат от случая, само защото в цялата история има Русия - САЩ:) А това просто са си фактите, не става дума за някакво противопоставяне