Коментари - Извадиха бившия национал Караджинов за 2 г. от футбола заради агресията към рефер | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съдията бил направил цирка, разбираш ли. С тоя манталитет, толкова. Тези хора и децата си възпитават така - че те имат предимство и другите са палаячовци. Мъка

Свиквайте, Те цялата дъжава мутризираха , а Вие за един мач се притеснявате... Е няма толкова тъп народ, който да търпи това навсякъде. Заслужаваме си съдбата.

Аз ако съм шеф на БФС няма Кържинов няма Гошо няма Безден направо вадя отбора им от групата и забрана за всички от отбора от 1 година да играят футбол под санкцията на БФС защото не са спрели тази гонитба.За Кържинов и Гошо доживотна забрана да стъпват на стадион.Освен това предавам доклад от мача и показанията на съдията на МВР и прокуратурата с искане за ефективни присъди. Това ще е сигнал за останалите да се съпбразяват какво правят.

Кому е нужен този махленски футбол...Свири края на мача..

Махленския футбол си е необходим, стига да се спрат просташките изцепки. Явно навсякъде, където се остави някаква свобода, ще се намери някой да му избият комплексите. Сега буйствалия сигурно съжалява, че чак да се разнася България пак по света с такава простотия.

Това провиниение е за доживотна забрана да се появява по терените. Наказанието трябва да важи и за капитана на отбора. Дано съдията успее да го осъди и то за подобаваща сума.

Момченцата в червени анцузи на терена - също

Мутри навсякъде , където погледнеш......

Първо статията е пълна с правописни грешки ама то това е закон за employment в този сайт. Вчера гледах случката. едни балканоидни парапитеци се правят че играят игра създадена от джентълмени в английски елитен университет преди век. Че и повече. Какво ви учудва? Кретенския вид на играчите? Или действията им. Когато Англия игра с България за euro турнира преди година и нещо работех в една частна болница в Англия. Онези другите парапитеци, които бяха изгонени от трибуните за това че освиркваха английските черни играчи и правеха майммунски звуци. Ами те да не бяха по-различни. Срам ме беше да отида на работа на другия ден. Хем ни биха хем срам. Но те колегите ми знаеха че не всички родени в България за едноклетъчни. Със здраве

Първо - имаш повече грешки и от "дирниците"! Второ - футбола е измислен в Китай , а любимите ти англета (щото са велика империя ) се провъзгласяват за "родина на футбола" ! ...и трето , но не на последно място - като те е срам от родината ти - хич не се и връщай! ...взимай английско гражданство и си стой на острова! П.с. По -големи расисти от англичаните едва ли има!

Не съм редактор и не ми плащат и не претендирам да пиша перфектно на български. Това за което ми плащат го върша перфектно. Рядко пиша или говоря езика от 20г. Не съм фен на Англия и имам но американско гражданство за твое сведение който и да си ти. Все тая, с кретеноиди не можеш да спориш.

НЕ помня тоя да е бил национал.

А аз си мислех, че бг фурбола е ударил дъното и по-зле няма накъде. Е, явно има.. Чудно ми е какво си мислят в Англия за нас, след като са изгледали тоя клип. Сигурно, че живеем в пещери и ядем сурово месо..

Примитиви.

кой гледа футбол от сбирщина като лудогорес, витоша бистрица, саску селу, кариана ердем, .. сега и торпедо бъзън... байгън!

Една държава пълна с идиоти, какво друго да очакваш от тези мачове.

Какви футболисти са това? Мутренско сборище. Отборът на "Торнадо" трябва да го изхвърлят от футбола. Престъпни мутри нямат място на зеления терен. Вие вижте какви вратове стояха край страничната линия. В нормалните държави тия щяха да са в панделата. В мутренска България си живеят живота. Станахме за смях на света!

Е те това е! Посяга да удря и се чуди за какво ще го съдят?!?! бЪЛГАРИНООООО!

Пичове, ако Торнадо (Безден) го извадят от Областната група София-Запад направо не ми се мисли за последиците за футбола ни на национално и глобално ниво

В Костинброд съм бил свидетел на доста по голям бой по съдията

Герб са виновни!

Позна деди! Цялата ни държава е мютренска!

Те мутрите са по улиците и все това прявт но всички са в кюпа и ще следва" усмирение"

Това е нормално за селските окръжни отбори,почти всеки мач е така

Наистина не можа да го удари. За самото бутане на няколко пъти една глоба в размер на заплатата му за 2-3 години няма да му се отрази зле. А иначе според мен отдавна този примитив трябваше да е извън футбола. И дружката му с вид на кръстоска между поничка и бик - също.

Ква заплата ,ве. В А-окръжна им дават по 50лв на мач и потупване по рамото.

Съмнявам се тези да живеят с 200 лв. на месец. Или играят по 4-5 мача на ден?

нещастник е този Караджинов.. Страхлив примат.. Но на 44 какво да му възпитаваш повече.. Жалка работа и срам за футбола ни..