Изясниха каква е травмата на Григор, чака го сериозно пропадане в ранглистата

Проблемът е в лявото стъпало, а годината му е направо кошмарна откъм контузии

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това момче.От преди 9 години. И то точно, защото може да бие почти всеки, честно взе да ми намирисва на черно тото И то не само от тази година. Какви контузии, какви пет лева? Здрав като бик. Айде, моля ви се. Акде на бас, че догодина ще влезе в десятката. Да е здрав...

Стъпало, гръб, кръст, пръст… важното е, че не го боли к.ра! За Гришо това е важно.

Пропадането на Григор е Еверест за българският тенис.

Травмата на Григорета е резултат от "БОЙ ЕБАНЕ И ТЕСНИ ОБУВКИ" . Затова му е пострадало краченцето на косматото копеленце ... Сега ще се отдаде на анални и орални ласки с неговите фенове от затвора, които са пуснати отпуска за да го шибат.

Как не ви е ясно тъпанари и завистници, че постижението на Григор да играе и да бъде уважаван от елита на най-конкурентния спорт в света е достойно само за уважение! Тъпанари нещастни, какво освен квартално ниво сте постигнали вие, та плюете по световния му успех?

Григор стана пословичен с травмите. Травми, или отказ под предлог, че е контузен, след като вижда,че губи. Защо не се лекува? Григор е момче, което отдавна стигна тавана си и сега тормози себе си и нервира българските му фенове с посредствеността си и липсата на неукротим бътгарски характер. Да си гледа гаджетата, където няма никакви контузии. Мен лично той престава да ме интересува.

И Григор едва ли се интересува от тебе.

Никога не съм го обиждал, но травмата е ясна на всички-генетична и в главата...

Топ 30 е много над нивото му. Той е около 200

Каква полза да си в топ 20, когато тенесисти на 70-100 место те бият като брашнян чувал.

Тъпак, пише се ТенИсист!

Травмата на Кауня е хронична и нелечима, нарича се бездарие...

Вече не гледам срещите на Григор. Има толкова добри тенисисти, които правят вълнуващи и оспорвани двубои. Има Джокович, който победи едно смело скандинавско момче, играещо с травма до край. Джокович елегантно му ,,подари" един сет и един гейм за куража да остане на корта. Но Гришо е далеч от подобно спортно поведение

Сега ще навлязат фенките му и ще почнат да ни плюят, как ние сме били такива и онакива, а манго от Хасково, бил велик, и то велик българин! Бящата на гнусния пък е вземал по 85 000 лева на година, като тренер на национален състезател, без гадът да е играл за България! Тази гнусна фамилия трябва да се изгони от България, и да се вре в Монако!

Ако трява да сме честни, Григор няма място в топ 50. Сегашната му позиция не е справедлива спрямо останалите играчи.

... трябва ...

A na Federer? Kato ne e igral vaobshte?

легендата с посредствените играчи!

Лошото е, че утре като спре тениса, а това ще е скоро, ще кацне в България, и ще има претенции за постове и пари . Той сега се точи за безплатни терени! Гнусният , не стига че отмъкна 700 000 лева, не ги е върнал, ами ще смуче и още!

Как и от кой ги е измъкнал тези 700 000 лева ? Нали знаеш, че недоказуеми обвинения се наказват от закона.

Няма страшно! Той анонимно. Долно човечета! 700000 ако изобщо са дадени е нищо цена да се развие такъв талантлив и харизматичен спортист! Много държави имат многомилионни бюджети за същото. Григор винаги играе под бг флаг. Сещате ли се как тези 700к ще се сравняват със спонсорски договори ако примерно бе приел УС гражданство?

Какво сте се вторачили в този човек? Той просто си гледа бизнеса, не го интересуват ни България ( ни Патагония

Нашето момче пак е контузен, пак отпадна рано-рано и въобще.....защо въобще се мъчи с тази ракета. Онзи ден прочетох на един дъх интервю с нашето момче, че за него ЛА и Лондон са градовете за шопинг. Тоя Пубер всичко друго го интересува- пари, коли, мацки, дрешки, и т.н., а тениса сякаш му е в тежест. Бахти Валери Божиновския комплекс дето го следва Дришко

Време е Гришо И Кобрата да изпраскат една партия. хахаххаха

Казах ли ви? Манго от Хасково е свършен вече! Стар, с контузии! Това е много добре! Нямам нищо против, ако България не му беше дала 700 000 лева! Но този е взел парите и избяга! Хак да му е!

mango е получил почти 2 милиона $ коментаторите споделиха че явно има анално растежение защото се е изпускал на корта

Със по два мача на месец и вечно контузен?!? Гръб,кръст,крак това е от несериозно отношение към тренировъчния процес! Това момче ако играеше със интензитета на Надал и Джокович щеше да се разпадне!

Рамото, крака, кръста ... май от две години насам главата е проблема! Да си прави школата и да дава път на младите "първата" ни ракета.

Оздравявай, Гришо и се пази! Славата, парите и жените са нищо без здраве.

Всеки да си знае мястото.

Жалко. Така е в спорта. Бъди здрав, Гришо!

По здрав, Гришо. Имам чувството, че това чака всеки, който не уважава родината си, като се скри от участието с обяснение за болки преди години от софийския турнир.