Йордан Лечков: Аз и Боби изядохме дървото

Той отново засегна темата за нелегитимния Изпълком

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лечков,пвсевдофутболиста що ни са фанеш за палците?

Ша умра...събрали сте се, все хора с трудни съдби - един духа супа, друг дърво преглъща, портиера пък е в цикъл некъФ постоянен...мъка. Бяхте, що годе добри футболисти....ама...мноого сте прости, бе, и крадливи, всички !

Кво стана с онези екипи за децата дето изчезнаха? Разбрали се къде са?

Не Лече, не ! Българският футбол яде дървото толкова много години благодарение на вас !

Превърнахте се от народни герои в крадливи боклуци

Де да можех и аз да изям такова дърво...ама на все чепати, криви и дебели ми се падат.

Ти и Боби сте дървото, едно такова опикано, осрано, време е да го резнат завинаги!

Абе ритнитопковци с челца дето две мравки не могат да се разминат, без образование, без езици, без квалификация, ядохте кюфтета цял живот, правихте далавери на незаслужено високите си длъжности, намазахте много келепир щото имате късмет да ни ръководят хора на същото примитивно равнище, и отгоре на всичко претенции. Я се махайте от главите ни бе, за няколко гола цял живот ви дундуркаме. Стотици чиновници,- лапачи, милионите ги нямате за нищо, аман. От спортистите освен че в мутренските времена съсипаха бъдещето на България, друго след това не видяхме. Какво получава българския народ за тия вече милиарди, изтекли за последните десетилетия, какво, освен чалгаджийски простотии и никакви резултати. И тоя смешник с вечните му претенции, на какво отгоре бе, да не си изобретател на електричеството или компютъра бе, сельо. Аман от вас.

Бай Данчо високата заплата идва и с големи отговорности. Лесно се руча от хранилката на БФС. Да не мислиш, че ако кажеш "толкова можем" ще ти мине номера. Ако така ставаха нещатата то и аз мога да бъда на твоето място и да викам толкова можем. Трябват решения на проблемите, които ти и Винпрома не можете да намерите.

А разбрахте ли, кой от двамата е по тъп?

До кога ще му давате трибуна на този мошенник. И като кмет се провали и като шеф в БФС също. Да се радват ще не са в затвора, дано не им се е разминало и да си получат заслуженото.

За съжаление все още не сте изяли дървото. Просто не сте около кокала, да блажите.

изядоха дървото/все още/,ама със сигурност дъвкаха и адоха балгарския футбол,че да стигне до това дередже.То освен здрави крака,трябва да имаш и сиво вещество в кратуните,та да са на такива високи постове,дори и в БФС.

Преди дървото колко вагона с кюфтета изядохте?

Нагрухаха се гадовете като свини майки, па сега гризнали дръвцето. Не дръвце, лимончето требва да гризнат :)

И кифтетата!

И двамата си мислят че имат голямо и умно чело,но те просто са плешиви.

Плешив презобал наркоман.

Щом ви е биюло вкусно, яли сте.

Бяхте добри футболисти и ни радвахте, за което благодаря! Но сте некадърни (а може би корумпирани) управленци, заради което трябва да ядете не само дървото, но и бахура!

20год. са яли плодовете, сега стигнаха до корена

Аре бе изяли сте го! А годините наред в които българския футбол е на дъното? какво направихте Вие като толкова кадърни и загрижени? Само заплати взимахем и отборите ни от зле по-зле. Толова куци коне не е имало в българския футбот никога, както за последните 20 години! Бяхте в златен отбор и с това си останахте, там някъде в 1994-та година...

Ти имаш късмет, че си изял дърво, а не нещо друго.... Пак клекнахте на време, щото ако се бяхте опълчили на Него нямаше да излезете на добър край....

Ма, га ядахти кифтета и хвърляхти кюбеци, ни рвахти.