17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Резултатите са налице... При това на всякакво ниво! Дори и публиката ако махнем лумпените който ходят по други причини,а не да гледат мача и роднините на футболисните....други НЯМА!

Страхотни футболисти бяха Ама като администрация не струват Муна им времето , остаряха , а не им се пуска кокала А е толко просто: мандатност, два мандата и за президента и за изпълкома

Да и резултатите са НУЛЕВИ!!!! Нула бе, НУЛА, КРЪГЧЕ, ОВАЛ!!!

г-н Лечков знам от сливналии че нас простосмъртните ни имаш за нищо, затова и не ме интересуват твоите изказвания. А след като заличи темата резултати, в Сливен хората ти показаха червен картон, затова за резултати можеш да разговаряш с нас простосмъртните само за случилото се през 94та.

За какви детско юношески школи се говори, когато, ако не плащаш месечна такса на "треньора" , няма да спортуваш! За да тренираш, трябва да си плащаш!!

Лечков, не сте омръзнали на хората, проблема не е в това! Проблемът е, че толкова години освен срам и резил, друго не направихте в българския футбол, особено с “успехите” на националния отбор. За толкова години в управлението, не успяхте 25 кадърни футболиста да скалъпите от 508 футболни отбора в България. Очевидно е, че трябваше да освободите постовете. Никой не твърди, а и не може да знае дали Бербатов и конпания ще постигнат нещо по смислено, но поне с новите хора идва и новия шанс и надежда за промяна. Сега всичко е ясно, резила ще продължи с пълна сила.

Гарантираха си още поне 4 години здраво лапане.Успехите са налице,футболът да го духа

Протести срещу тези нещастници, протести в цялата страна!!!! Да съборим Перуката и всички му мекерета!!! Футболът е за хората!!! Посрамихте си успехите и България, алчни копеленца!!! СРАМ!!!!

детско юношески футбол - пълна катастрофа! клубен футбол - пълно посмешище. национален отбор - никакъв шанс за ЕП или СП

Жално ми е , че такива добри футболисти донесли най-голямата радост на феновете през 1994г. сега се излагат публично. Истината е, че резултатите в БФС са само на масата, в Изпълкома, както и в изтрезвителното... резултати на ТЕРЕНА няма, така както няма и национален стадион, няма дори желание у децата да тренират футбол. След 15-16 години управление единственото сигурно нещо ни е четвъртото масто в квалификационната група както за световно, така и за Европейско първенство. Затова трябва Промяна, млади хора с ентусиазъм и отговорност.

Данчо много добър футболист беше за радост на цялата страна, но говоримш пълни глупости, а то е ясно защо... Хранилка. За мързеливи бездарници лежащи на стари лаври. Михайлов е пияница

Гледай сега г-н Лечков! Добре е и ти (няма Вие, защото нямам и грам уважение), и останалите в БФС, да разберете, че сте пълен провал. Една шайка наместила се на удобни позиции с удобно финансиране. Удобни позиции, защото не търпите критика, не представяте отговори какво сте свършили. Удобно финансиране, защото не представяте информация какво сте похарчили, за какво сте похарчили. В малкото случаи, когато нещо от тези неща е било осветено, се виждат само далавери за личното ви облагодетелстване. И за какво държавно финансиране говориш в тази ситуация??? Държавното финансиране изискава прозрачност на харчовете. Или си имате ДПС-а Камен, който е врял и кипял в непрозрачните харчения на държавни пари и няма нужда да променяте нищо. Важното е да има пари за харчене. Добре е да разберете, че добри футболисти и добри управници не са свързани неща. По-скоро са изключения. Всеки от вас е играл доста години в добре плащащи отбори и при малко ум в главите можете да инвестирате и да кеширате нелоши суми. Но както винаги за необразованите хора (да, имам предвид теб, Данчо, и Боби, и Венци, и цялата клика, която се държите като удавник за сламка) за предпочитане е мошеническия начин за печелене. И в една друга държава дори държавата да няма право да се намесва във функционирането на федарация като БФС, прокуратурата няма какво да я спре да провери, да разследва и да прекъсне практики, като тези в БФС. Но докато прокуратурата в България се занимава с поръчки, такива като цялата тумба в БФС ще си безчинствате и ще ставате още по-нагли. Надявам се, Данчо, да ти е останал малко акъл в плешивата глава, надявам се (ама мноооого сииииилно се съмнявам) да ти е останала малко чест и доблест, да имаш силите да се погледнеш отстрани, и ти и Боби, и да се опитате да запазите и малкото уважение останало в хората, което с бесни усилия рутите в последните 15 години.

Longines

е така де,резултатите гледаме плешо!т.е липсата на резултати....

преди време се отказа от футболните тренировки по своя воля, въпреки че се представяше добре, спести ми разговор, в който съм се чудел, ако беше решил да продължи с футбола, как да обясня на едно дете с какво му предстои да се сблъска. Сега още повече се радвам.

има изключителен талант момчето и е само на 8. Но за школата на Левски взеха 2те лапета на един бизнесмен от града ни.... Ето така се похабява талантите в България

хахах. В ЦСКА да не е по-различно. Децата загравят, тренират упражнения и тн, и накрая играят. Идва някакъв чичко паричко с 2 коли охрана, отива единия до треньора, две думи на ухо и от колата слиза маминото синче - облечено, обуто, готово за игра, треньора вика едно от децата да излизе за да влезе маминото синче. И после Планем Марков (най-големия плазмодий, който съм виждал някога) обяснява как децата не били талантливи, не били Меси или Ронадло, и как било нормално да ги гонят, ама не и маминото синче в двете коли охрана. После не Литва, ами от кватлала ако се съберем 10 човека на по 40+ години и по 100 кила, ще ги бием тия гелосани мамини синчета. Но за Перуката и Ко, това не е проблем - важно е да има пиячка. Вчера поне да беше организирал тия 421 човека да идат на мача, че май бяха доста по-малко хората.

Е какви са ви резултатите, тъпако тъп? Нагли копелета...

Бербатов е толкова неграмотен и неподготвен във всяко отношение. Логично беше Стилиян да е лицето на промяната, а Мартин и Бербатов да са до него. От трите коня заложиха на куция, затова и загубиха.

На дъното хахахахахахаха

Този "член" отдавна е увиснал .Той и другите като него "членове"са се изчерпали "изпразнили" отдавна ,затова и футболът ни е толкова западнал . Оперативно импутентни членове няма да вдигнат на крака родния футбол!

КРАДЦИТЕ ОТНОВО СЕ ЗАВРЪЩАТ.ОКАЗАХТЕ СЕ ГОЛЕМИ БОКЛУЦИ И ДОЛНИ И АЛЧНИ ТИПОВЕ.СЕГА ВЕЧЕ СЕ РАЗБРА КОЙ ВИ НАТИКА В МИША ДУПКА-БОЙКО.МАХНА СЕ БОЙКО И ВЕДНАГА ИЗПЪЛЗЯХТЕ,ЗАЩОТО ИМА МНОГО ЗА КРАДЕНЕ.СЕГА КАТО СЕ ВЪРНЕ БОЙКО И ВЕЧЕ ОКОНЧАТЕЛНО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕТЕ.

аре моля те.... ти да не си спал последните 12 години???

Ненавиждам ви ! Пак си купихте место за Милионни Заплати и яко пиене и ядене ! Резултати НИКАКВИ -Зеро 0 ! Нима сте незаменяеми _ боклуци мръсни !

били добри ! За кого ? За вас ли ?

"Той изрази мнение, че вероятно екипът на Михайлов вече е омръзнал на хората, но финансовите резултати на БФС са добри и това е най-важното." Жалко. Това ако е най-важното ...

Онзи ден пуснаха клипче, как се държи мутрата Бербатов с невъоръжен охранител. Ама мутра да видите!

Лече, мъжкар си! Единствен се изправи срещу Борисов, Кралев и Гешев. Не се огъна! Не предаде! Чест и почитания! Мижитурката Бербатов, напуснал националния преди 11 години, но не дойде да се бори на нито един конгрес!

Насила не става. Докато Ганьо търси далаверата и личната изгода преди всичко друго няма как да има каквато и да е промяна. Трябва сами да искаме да си помогнем, а не все да чакаме някой да ни "оправи". Е, добре ни оправят вече 15 години същите некадърници и само ние сме си виновни за това. После не се чудете защо идва Лечков да обяснява как всичко е 6 и никога не е било по-добре, когато нивото на футбола нигока в историята не е било толкова ниско. Как няма цял свят ни се смее?!

Ами те резултатите много отдавна се знаят и са все едни и същи. Освен ако тия дето се самоизбират не решат да показат колко милиона са спестили от "банички"

КВИ СА РЕЗУЛТАТИТЕ, ПЛЕШИВИ РОМЛЯНИНО

Боклук!!!!!!!

Ясен Петров се изплю върху физиономията на Юдата! Каза му, че с предатели няма да работи!

Баце я кажи какви заплати зимате ти и БоБо великий

Браво Лече! Явно хората ви харесват и ви избират, и ви имат доверие. Както е казано: Глас народен, глас Божи!

Брао Лечков, брао. Много точно го каза - проблема на БФС е, че гледа само финансовите резултати и то по точно финансовите интереси на върхушката на БФС. А това че Литва ни бие с 3:1 няма значение. В момента българският футбол е на дъното, но копае усърдно за да стигне още по надолу. До 5 години бг националите ща са като Сан Марино и Фарьорските острови, който ги хване ги бие.

Да не би да искаш да кажеш че в момента който ги хване НЕ ги бие, та трябват още 5 години за да достигнем до този резултат?

Не разбирам от футбол,вече не гледам мачове на националния а и на клубове.не виждам какво да гледам.Мисля че копаем дъното и оценка че всичко е наред не е реална.

Финансовите резултати били добри... Ами то като е пералня за пари и не е федерация за спорт как да е? Това явно е частна корпорация с главен директор перуката, а не съюз за футбол - както казва да гледаме резултатите - няколко равни мача с нечувани отбори и предимно загуби. Според мен, феновете трябва да бойкотират това недоразумение с негледане и непосещаване на тези "перверзии", които наричат мачове и футбол. За Боби М., това си е бащиния и семеен бизнес, както и за кръга около него. Ще се пенсионират в гроба и няма да пуснат кокала, без натиск.

Няма смисъл да се нервирате! И аз съм на мнение, че в БФС е сьбрана гнусна сган - вижте им лицата, те говорят по-добре от думите: алкохол, наркотици, курви, корупция, кражби, обслужване на ДПС и разградския тарикат. Те вчера се биха не за футбола, а за оцеляването си. Защото ако не е смученето от БФС, един лев не могат да изкарат. Кой ще седне на една маса с помияр като Лечков или пьк бизнес да му предложи?! А с онези питекантропи от Симитли и Овча купел?! Лошото е, че поне 60% от населението на България са такива. Няма оправия на този етап. Затова Бог е въвел две чудесни изобретения: смъртта и кармата. Може на Михайлов днес да му се струва, че е най-великият, защото простащината около него победи, ама утре-другиден ще легне под 2 метра пръст в Бояна и ще изтлее, без никой една добра дума за него да каже. И следва карма и разплата. И един - два много тежки и мизерни следващи животи. Ама какво да им обясняваш, те са прости човеци, некат щракат с прьсти....

Точно преди 11 години, Димитър Бербатов шокира футболния свят в България, когато на специална пресконференция голаджията заяви, че повече няма да носи фланелката на националния отбор. В този момент той е най-голямата ни футболна звезда, играе в английския „Манчестър Юнайтед“ и е една от основните надежди на отбора.

Явно още тогава е видял що за хора са пияната перука и сливенския наркоман.

но ти няма как да го разбереш това... след като явно защитаваш мафиотите

Той аргументира решението си с натрупана преумора и усещането, че се чувства „изчерпан“.

Ми да не е длъжен да играе? Да го държат резерва, за да пускат Гонзо, че белким се продаде и той на запад. Човекът не искаеше да си чупи краката, за да могат е тия глупаци да си пишат после заслугите. Бихме Литва - Интервю с Перукан. Паднахме от литва - мълчание. Бихме Северна Ирландия - камерата фокусира Радев. Аз ако съм - никакъв шанс да играя на тия. Нали всичко е 6, и без Бербатов, какъв е проблемът?

Ужас, като гнойна пъпка сте

Човека си го каза: финансовите резултати са стабилни... Значи това е целта на БФС? Не да се развива спорта и да участваме та големи първенства, важното е счетоводно нещата да са ОК. Пази боже сляпо да прогледа... Като играчи с Боби постигнахте много, факт неоспорим! Като шефове на БФС затрихте много! Колелото се върти, спечелихте още малко време, промяната обаче е неизбежна!!!

Лечков, резултати няма никакви от 1994 година насам. Май много време стана...

Хора без какпка съвест и достойство. Не пускат кокала, щото после кранчето спира завинаги. Не че нямат спестявания до живот, но те вече ламтят за яхти, почивки на Малдиви, Кариби и т.н. С една дума наяждане нямат и напиване нямат. и СРАМ нямат. ТРябва народа да ги изгони, сами няма да си тръгнат. Същото беше и с Иван Славков. Сигурно още щеще да е на власт пияницата, ако не го бяха хванали британските журналисти и не беше пукнал. Ама тия не бива да ги чакаме да пукнат, трябва да ги изгоним с тояги и камъни.

Данчо, на всички им е ясно, че крадете с гъза си, дори и на 6 годишните по школите! Един стадион нямаме, една програма, една качествена школа!!! А точно ти се оказа най-долния боклук сливенски, съжалявам те искрено! Жалко, че си от онова поколение, което ни радваше на терените, никой не е очаквал от вас да стане крадци и долни лъжци! Време е да си ходите, и колкото и да не ви се иска, това ще стане факт!

Бербатов вкарвал ли е гол на Германия, на 1/4 финал на световно първенство? ....Да сяда и да мълчи тогава.

това ми е аргументът срещу автора на всеки неудобен въпрос.

Каквото са направили, като футболисти, са си го получили отдавна - и пари и слава. Сега гтрябва да ги оценяваме само като управленци, а те се провалиха много отдавна и е ясно за всички.

Абе лече, точно пък с бербатов намери да се сравняваш... я си карай сливенския джип и си трай

Лечков вкарвал ли е хет трик на Ливърпул. Играл ли е финал на шампионска лига?? Лечков, Михайлов като футболисти ги боготворях едно време... спор няма. Но като ХОРА са живи помияри. За 16 години футбола ни умря тотално.

Не, не сериозно. Коментарът беше да покаже начинът на мислене на Лечков. Никакви аргументи освен тупането в гърдите с успеха от 1994 и оправдаване то със сегашните футболисти и клубове.

Не за България обаче... Отказал се от националния отбор демонстративно, сега иска да е президент на българския футбол. Хмммм.

Точно там е проблемаааааа! Резултатите във футбола се измерват в голове и победи. Не помня кога националния последно е побеждавал.

Е вчера вечерта ... ама какво от това ... за някогашните сериозни победи можем само да мечтаем ..,. КЗБФС и президентина му !

Сър Алекс му се обадил , успокоил го и му казал , че го чакат да стане президент на Ман. Юнайтед, щото бил много велик. Да вземел и Марто, трябвал добър финансист!

Какви резултати бе психопат?

Лечков гледа резултатите на френските отбори. А на българските кога?

Става ми смешно! До онзи ден същъта публика го освиркваше на стадиона, когато играеше за България, че бил мълзелив, заспал, че не е вкарал важен гол срещу силен съперник, сега искат да му дадат да ръководи!

Предателите никой не ги обича! Примадоната Барби , иска да става велик началник! Но не с неговите пари братя, а с парите на народа!

Ти що не си във затвора ..като кмет на Сливен ограби милиони..

Ей, лузърът Белбатов! Македонско девойче! Я върви да станеш велик в Англия! Нали там си играл в МАн юнайтед и си вкарал 3 на Ливърпул? Ха ха

ТИ СИ БОКЛУКА НА БОКЛУЦИТЕ... Как може да кажиш по-долу че Домусчиев е ДАЛ ЗА РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ..... КАК МОЖЕ ДА ЗАСТАВАШ ЗАД ГЪРБА НА ЕДНИ ДОКАЗАНИ МУТРИ. не те знам кой си но науча ли....... нямаш си наидея с какъв кеф ще ти потроша зъбите