17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сливенския ромлянин да си гледа магистралите, а перуката любовницата и чашката. да не се обаждат. още помня едно време, като интервюираха майка му 1994, как викаше - "Много си радвахме бе бате, почерпихме махалат с ракията "Стария дъб""

ти като стана кмет да не би да беше завършил обществени науки или пък дотогава беше все в Изпълкома на БФС. Я стига си търси под вола нещо си Ами събирайте багажа и отстъпвайте места за младите.

той е по магистралите. от това разбира и за това сме на тоя хал. футбула ни е не зле, а направ в гз*

И как, ако си върши работата и си професионалист, не си замесен в престъпления ще те изнудват за оставка?

Айде стига с тея стари лимонадки! Айдук до пиянде. Засрамете се и се скрийте!

А Бобчо какъв административен опит имаше га стана гоуем на4алник?

Мръсно гадове ,хора без морал !!! Издърпват ви копанята ,гонят ви от кочината... Сираковци ,Михайловци ,Лечковци и К.О. вън вашата м... ма Търгаши ,мошеници ,загробихте спорта !!!! Е ,треперете .... Вън !!! И ревизия !!! Ревизия - разходи ,приходи и т.н. !!!

Сега е много фешън Бойко да е виновен за делата на всички некадърници. След ражданията и хотелиерите сега и за ритнитопковците

Това са компроментирани хора.. Не знам с какъв морал претендират още за нещо! То НЯМА футбол в тази страна вече! След тях остава само пустиня, но те имат претенции още!

Каква намеса бе каква намеса.... станахме за срам пред цяла европа с расисткия скандал тогава много ясно че ще ви искат оставките вие да не сте незаменими... при всеки мач тука на нашия стадион ставаме за резил..., тоя колко дела влачи нали го видяхме като стана кмет до къде се докара..., като е имало намеса що не се оплакахте на фифа и уефа далавераджии тъпи, точно тоя ли ще говори за административен опит

Къде ви е достойнството при тези резултати?

Първо, не прави чест на Боби Михайлов това, което направи. Второ, видя се ясно, че не ББ и Боби Михайлов са виновни за скапаната оранжево-червена участ да не печелят нищо. Трето, привържениците на Левски също не искат Михайлов за шеф на БФС, което е показателно, за второто твърдение. Четвърто, именно Михайлов и Лечков позволиха този квазимодо Литекс-Етрополе-цецка софия да се роди и да съществува. Четвърто, да живееш грухтящ до края на живота си е орисия и срам за цял живот. Пето, доста оранжеви се олицетворяват с армията и от там с другарската партия-упадък на разума, ако изобщо имат такъв.

Ти си ненормално мучащо изродено недоклатено гувядоооо

Еййййййй на всички Бойко виновен! Хахахаха наглост! Лечков какво стана в Сливен? Видяхме футбула умря!

Прав е, затова правиха тия циркове една година, защото Кралев и Боко искаха да се намесят. Сега им показват, че няма да стане. Държавата не може да се меси във футбола.

...бербатова щеше веднага да даде власта и парите на Бойко и да плаче.

Айде сега, бойко като е престъпник, дай само той да е виновен. Заедно трябва да лежите в килията на бай Ставри. Данчо, не забравяй, че си такъв некадърния, че чак престъпниците от герП се отказаха от теб.

`Бах му майката, как па на всички некадърници, схемаджии и измамници в тази държава все Бойко Борисов им е виновен!?!?!?

До тези двамата на снимката - Баце, приличате ми на два застарели хомосексуалиста! И по поведение, и по визия!

Докарахте футбола до дъното мърши, махайте се с мир докато е време...

Какъв е твоят административен опит бе умник? Обществена тайна е какво постигна като управленец в родния ти град?

Що не се оплакахте тогава на уефа?

Какви 800 млн. бюджет искаш от държавата бе тъпунгер? В Африка си управляват по-добре футбола от Вас и показват по-добри резултати! Има една поговорка "рибата се вмирисва откъм главата"! Отивай си на Карандила и остави младите да работят!

поздравява БФС с песента Пий, куме, пий - тебе ти е ред, тебе ти е ред, куме - пълна каца с мед...

Йордан Лечков за БФС: Боби хвърли оставка под въздействие на алкохола, това е умопомрачение и опиянение.

Тези доказани крадци Лечков,Михайлов ликвидираха българския футбол.Това е наглост ,нещастници крадливи.Нека този словенски боклук на УЕФА Чеферин да види какви са му приятелите.Само Стоичков остана с чест ,тези не се наядоха.Сега пак ще видим Николай Михайлов в националния отбор.Палячовци.

Да играе вместо нашите спънати футболисти не искаш ли-на калпавият вълната му пречела-сега и вълна няма

Ооо другия крадец и мошненник - справка Община СЛивен и заграбените имоти и кражби

На всеки крупен бизнесмен с огромни кражби или на някоя службица с големи далавери все Бойко им е виновен. То излиза, че Бойко май е добър, всеки се оплаква, че краде яко се олива от измами и кражби и как се махнал заради натиск от Бойко. Направо не знам сега за следващата година с кой ще се оправдават като Бойко няма да е премиер, какво ще измислят за всичките си неуспехи.

Не бързай ,не се знае дали Бойко няма пак да е премиер слуд като народа го иска.Народът не иска крадците.

От този по голям некадърник и човек изгубил реалностите на живота не съм срещал. И за това футбола ни е на това ниво . От некадърници нищо не става.⁸

Ти направи 1 стотна от което той е направил, и тогава троли ОЛИ

Отвратителен .нагъл и безкрайно прост сливенски циганин ! Подлизурко и лизач!!!

Сливенски тъпигьоз

Сливенски бива, ама с македонец да се нямаш работа. Криви и прости!

А защо Лечков не казва за какво е натиска. Не може Боби да краде и да не дава на Бо. Не е правилно. Мизата е 60/40. Защо е забравил.

Ти от Марс ли падаш? Според доклад на Сметната палата, Спортния тотализатор е три години на загуба. Да, Кралев е фалирал тотализатора, което е невъзможно на теория!

Браво Лечков. Точен си. Много си точен. Назова поименно Кралев и Борисов. На барбарона екипът Марто - финансов министър, щото добре се оправя. Оня Величков, ще отговаря за тредолюбивите, щото 8 години се е преработил. Барби по предателствата. Пращат му съра и подмокря гощите.

Почват да изплуват и други подобни неща, като вчерашната история с бизнесмена зърнопроизводител. Пак името на Борисов намесено....Пък той каза, че нямал нищо общо. Браво на Лечков, не мълчи страхлив!

Боби е добро момче пие и е.. на воля има невероятен управленски опит по кръчмите знае как да поръчва пиене за сметка на БФС.... И е нагал колкото си иска така , че това е бъдещето на партията ..... Вечна Дружба самозабравили се алкохолици

Arcadium

Далавераджиите алкохолици се подкрепят.

В затвора! Какъв тъпунгел трябва да си за да се хвалят с това!

да не им е спрял пиенето?

Тия какви са лекета, не е истина.

Тия всичките са за затвора. Целият ръководен екип на БФС са разбойници и лапачи. Дано ги махнат всичките.

Никой не иска да пуска кокала

поогледайте се ти и боби, вижте какво аджеба свършихте за 20 години и пак се чуди, защо аджеба е бил мотивиран ?!

Ейй лешпер. Нагли сте. За 20 години не сме се класирали никъде.

Ти па! Ако си мислиш, че ще се класираме някъде в следващите 20 години... България умира, няма млади хори в нея, освен тъмносините индобългари, новите варвари. Какъв футбол очакваш?!