17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-хубавото е,че натри носа на "великия" Антъни.....само стойки, дуене, татуси и накрая "Главата ми я нямаше на мястото. Не знам какво стана...." Просто си въздух под налягане, Антоне и Йосиф ти показа как се прави!!!

Ако спечели злато, Деса ще му извърти бибитка пред почетния караул.

До "аз" Антибългарските коментари са ми любими! Яд ли те е? За теб има няколко възможности: Или не си българин, или си от някое НПО, или си рубладжия.

Успех момче.

Йосиф Миладинов НЕ САМО се класира на полуфинал, но завърши ПЪРВИ и победи световният и олимпийски шампион Чад Де Кло и още шестима състезатели.

Успех на момчето, БРАВО и за постигнатото до тук!

Къде да гледаме победната му серия?

Ако Йосиф успее да подобри личното си постижение от европейското на което стана втори с 50.96 и това беше 6 резултат в света за сезона може дори да мислим за място 3-5 на финала, за бронза ще е трудно да се бори с руснака но не е невъзможно. Успех и утре сутрин цяла България ще ти стиска палци .

Мисля, че няма да направи нищо кой знае какво, защото според мен на късмет се класира тотално на олимпиадата като цяло. Мисля, че това е един слаб плувец, който впрочем няма почти никаква представа от стила, в който плува! Допуска елементарни грешки, които аз например никога нямаше да направя, ако бях на негово място, това е видно и ясно! В същото време, вижда се как другите плувци нямат никакво уважение към него, едно защото е от България, второ защото ... ами от България е, хаха, не знам как да ви го обясня, че да ме разберете!

Ходи ти плувай вместо него като толкова разбираш

А дали ще ми платят толкова, колкото на него?

нямаш грижа, печели медали, класирай се на Олимпиада и ще ти се плати, спечели я ще вземеш даже повече! действай! покажи му на това лапе как се плува! покажи ни на нас лаиците, какво е безгрешна техника ... (намирисва ми на коментар с оправдания) пп. притрябвало му е на нашия плувец уважението на другите плувци. аз в младежките си години бягах маратон, точно никога не ме е вълнувало кой бяга до мен, уважава ли ме, познава ли ме ... аз си бягам мойто бягане и това е. уважаваме се довечера кат седнем в кръчмата, на терена никой не му пука за никой.

Такива като теб, с лабави замби, изобщо не трябва да влизат в басейн.

Хаха, и аз не мога да си обясня? Защо той е там на полуфинал, а ти на дивана и мъчиш клавиатурата?!

Коментара ти не струва!

Йосиф Миладинов е пьрви в неговата серия! И няма нищо случайно! На 17 години донесе сребро от Европейско за мьже, да видим тук как ще се представи! Днешното плуване му беше пьрво! Аз смятам, че няма да има проблем да се класира на финал, а там с повече късмет току виж и медал взел!

Няма смисъл да се обясняваш, всичко разбрахме за теб ...

Жалко човече, връщай се да се наливаш с водката и да биеш жена си..

И на какво се радваме, след като знаем, че там ще го размажат?!?!?

Няма да го размажат, ще се представи добре. А ти се представяш много добре пред компютъра и с ракията в ръка като хейтиш и по цял ден седиш и завиждаш на другите

това е коментар в сила "защо да се мъча да живея, като така и така накрая ще умра!" твоята философия за живота може да е пораженческа, неговата щом е там явно не е. шанса да спечели може да е нищожен, това действително е една гледна точка на нещата. има и друга обаче, определено днес той е българина с най-голям шанс да спечели този медал.

сам

Айдеее!!! с теб сме!!!

Браво, страхотен!

Браво! Стискаме ти палци! Плуването е наистина много тежък, но и много красив спорт! Успех Йосиф!

дето явно Не е Турист с Държавни пари! Плува здраво, гледах го, дано издържи психически и физически!

БРАВО, МОМЧЕ! Дерзай! Здраве и късмет ти желая и още много успехи! Ти можеш!

Браво! Дори и да отпадне като за първа Олимпиада се представя страхотно! Той е много по-добър от оня Антъни който само говори и не постига никакви резултати

Няма да отпадне! Ще се класира на финал! Това ни е най-добрия плувец!

Дано донесе медал

Браво!

страхотно представяне на нашите спортисти на олимпиадата досега!