17-11-2017 20-11-2018

Коментари

страхотно представяне на нашите спортисти на олимпиадата досега!

Браво!

Браво! Дори и да отпадне като за първа Олимпиада се представя страхотно! Той е много по-добър от оня Антъни който само говори и не постига никакви резултати

БРАВО, МОМЧЕ! Дерзай! Здраве и късмет ти желая и още много успехи! Ти можеш!

Няма да отпадне! Ще се класира на финал! Това ни е най-добрия плувец!

дето явно Не е Турист с Държавни пари! Плува здраво, гледах го, дано издържи психически и физически!

Дано донесе медал

Браво! Стискаме ти палци! Плуването е наистина много тежък, но и много красив спорт! Успех Йосиф!

Браво, страхотен!

сам

Айдеее!!! с теб сме!!!

И на какво се радваме, след като знаем, че там ще го размажат?!?!?

Мисля, че няма да направи нищо кой знае какво, защото според мен на късмет се класира тотално на олимпиадата като цяло. Мисля, че това е един слаб плувец, който впрочем няма почти никаква представа от стила, в който плува! Допуска елементарни грешки, които аз например никога нямаше да направя, ако бях на негово място, това е видно и ясно! В същото време, вижда се как другите плувци нямат никакво уважение към него, едно защото е от България, второ защото ... ами от България е, хаха, не знам как да ви го обясня, че да ме разберете!

Ходи ти плувай вместо него като толкова разбираш

А дали ще ми платят толкова, колкото на него?

Такива като теб, с лабави замби, изобщо не трябва да влизат в басейн.

Няма да го размажат, ще се представи добре. А ти се представяш много добре пред компютъра и с ракията в ръка като хейтиш и по цял ден седиш и завиждаш на другите

Хаха, и аз не мога да си обясня? Защо той е там на полуфинал, а ти на дивана и мъчиш клавиатурата?!

Коментара ти не струва!

Йосиф Миладинов е пьрви в неговата серия! И няма нищо случайно! На 17 години донесе сребро от Европейско за мьже, да видим тук как ще се представи! Днешното плуване му беше пьрво! Аз смятам, че няма да има проблем да се класира на финал, а там с повече късмет току виж и медал взел!

Няма смисъл да се обясняваш, всичко разбрахме за теб ...

това е коментар в сила "защо да се мъча да живея, като така и така накрая ще умра!" твоята философия за живота може да е пораженческа, неговата щом е там явно не е. шанса да спечели може да е нищожен, това действително е една гледна точка на нещата. има и друга обаче, определено днес той е българина с най-голям шанс да спечели този медал.

Ако Йосиф успее да подобри личното си постижение от европейското на което стана втори с 50.96 и това беше 6 резултат в света за сезона може дори да мислим за място 3-5 на финала, за бронза ще е трудно да се бори с руснака но не е невъзможно. Успех и утре сутрин цяла България ще ти стиска палци .

Къде да гледаме победната му серия?

Успех на момчето, БРАВО и за постигнатото до тук!

нямаш грижа, печели медали, класирай се на Олимпиада и ще ти се плати, спечели я ще вземеш даже повече! действай! покажи му на това лапе как се плува! покажи ни на нас лаиците, какво е безгрешна техника ... (намирисва ми на коментар с оправдания) пп. притрябвало му е на нашия плувец уважението на другите плувци. аз в младежките си години бягах маратон, точно никога не ме е вълнувало кой бяга до мен, уважава ли ме, познава ли ме ... аз си бягам мойто бягане и това е. уважаваме се довечера кат седнем в кръчмата, на терена никой не му пука за никой.

Йосиф Миладинов НЕ САМО се класира на полуфинал, но завърши ПЪРВИ и победи световният и олимпийски шампион Чад Де Кло и още шестима състезатели.

Успех момче.

До "аз" Антибългарските коментари са ми любими! Яд ли те е? За теб има няколко възможности: Или не си българин, или си от някое НПО, или си рубладжия.

Ако спечели злато, Деса ще му извърти бибитка пред почетния караул.

Най-хубавото е,че натри носа на "великия" Антъни.....само стойки, дуене, татуси и накрая "Главата ми я нямаше на мястото. Не знам какво стана...." Просто си въздух под налягане, Антоне и Йосиф ти показа как се прави!!!

Жалко човече, връщай се да се наливаш с водката и да биеш жена си..