17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новината е толкова жалка, че не желая да я коментирам по същество. Ама накратко - дайте да си разделим едни допълнителни две милки, другари, а за децата игра на гоненица.

Бре,бре бре,много бе брей!

Още лапаницаааа

Тия два лева увеличение за целата година наведнъж ли са или са за всеки ден.Ще им ги раздават ли или ще правят уреди " направи си сам" за раздвижване.Вижда се,че 5 млн за усвояване от някой вече не се счита сериозна сум. Бонко, Бонко-о-о-о ,ръгай контрола,че нещата отиват на изуй гащи!

Примерът мотивира децата. Да спортуват, да говорят или да си гледат телефоните. Нищо не обосновават тези хора. Какво значи детски спорт и как си го представят? Ще ви кажа, как. Строят скъпи и излишни площадки за игра на които децата не играят и усвояват средства. Отидете до табелата на една такава площадка и вижте колко струва, около 10 000 лева, пързалка и катерушка. Отидете след това и вижте пазарната цена, прибавете и работата и ще установите печалба от около 70% за тези които правят така наречения детски спорт. Значи около 1 500 000 обратно при даващите или ококоло 3 500 000 от цялата програмата. И като видиш как изглежда премиера или спортния министър и си казваш, как тези хора изобщо могат да говорят за спорт. По честно е да говорят за софри и лежане и лапане.

"увеличението на средствата от близо 2 милиона лева ще засегне над един милион деца и учащи.'' Без да се заяждам, но какво точно може да направи с 2 лева едно дете? Каква е идеята?

Професионалният да се забрани със закон да се финансира и който е мераклия да се оправя, но да се развива масовия спорт и да се отворят съоръженията за народа! От професионален спорт у нас се провокира само корупция и провали и се показват откровено тъпи парчета по телевизора да затъпяват народа.

раздаването на парите на народа за партиина пропаганда.

За 1 седмица / 15.02. - 22.02. / Тулупа взе 1/2 МЛРД. лв. държавен ДЪЛГ. ДЖИПКАТА може още да раздава...

Добро утро, Енвер Ходжа! Планирал съм едно ремонтче на кухнята ми. Можеш ли да ми отпуснеш 1-2 милиона? Ако, да, кажи кога ще минеш с джипката покрай нас, да чакам да ми ги метнеш през прозорчето!

Не ставаш Баце! Слизай от стола ! Загроби поколенията ни с колосални заеми! Да си получиш каквото ти се полага!

Абе кога доде при нас, ше си го получи с бонуси и премии!

Сега ще раздават държавни средства, че да си купуват подкрепа. Както направиха с добавките към пенсиите, след като почнаха протестите. Да не си помисли някой, че бе заради ковида! ;) Парите няма да дойдат от тях, а ще са нашите и от взетите милиарди лева заеми. Купуването и продаването на гласове било престъпление. ;)

Майка им загубена! Увеличаваш парите и развиваш икономиката, когато имаш някакви приходи. Каквото и да било производство. А на тия изроди единствените им приходи са от теглените заеми, мама им мръсна!

Те комунистите де отепаха дедо ми, са виновни!

България произвежда полицаи проститутки и гастербайтери.И вафли.

И такива дебили като теб.

И мно-о-ото чиновници и бюджетни плъхове!