Как Роналдо се върна в Юнайтед? Сити и ПСЖ се колебаеха, Юве вдигна ръце...

"Червените дяволи" плащат 20 млн. евро за Кристиано, но заплатата и бонусите са огромни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отиде в Юве не за пари, а да им бил донесъл ШЛ. Реално получи почти два пъти по-висока заплата от предишната в Реал, Юве никога не са били толкова далеч от триумф в ШЛ в последните години, колкото при сезоните с Роналдо. Очевидно вече не е такава класа и далеч не прави такава разлика на терена - Юве изпусна титла за първи път от десет сезона. Идва нов треньор и казва най-нормалното - всеки ще се бори за мястото си. И Роналдо се фръцнал и решил да си ходи. Не знаел къде, но агентът му пробвал навсякъде, дори във фалиралата Барселона, която се знае какво е за Реал и се знае кой играч обичат и още десетилетия ще обичат най-много - жокер - сега е в Париж. Дошла оферта, за която сега ще каже - "Разбира се, върнах се у дома да помогна и да донеса чаканите трофеи". За трофеите не е ясно, но заплатата му пак ще е по-висока от предишната в Юве. Не че е лицемерно, просто бизнес и сценки за прасенцата.

Gugnelid

Нищо учудващо - човекът търси заплата и понеже е леке, не му харесва да не му се кланят. В Ювентус не му цепят басма и той е сърдит. Като много-много дългогодишен фен на Юнайтед ще кажа, че не съм очарован от връщането му, от години вече Роналдо не е това, което беше - по-тромав е, пази се, а и продължава да очаква всички да играят за него. Сега ще взриви съблекалнята, ще иска да е титуляр постоянно и се опасявам, че няма да доведе до някаква положителна разлика в игровия облик на Юнайтед. Накратко - дано греша, но ще се окаже грешна стъпка откъм игрови показатели.

Може и така да е. Но пък Оле не е толкова тъп, че да не знае с какво се захваща. Точно Роналдо е човек, който може да ги измъкне от мачове, като последния, в който вместо да бият завършват 1:1. Колко мача направиха равни миналия сезон с най-големите аутсайдери, сега пак записаха равен още в началото. Нямат никакви лидери, а Роналдо може да е изпята песен, но респектира още като му чуят името.

Ебаси сумите, това пари като вестници.

че надценяваш влиянието на Оле при такива решения. Тук играят финансови плюсове и минуси, при Юве беше същото. Изобщо не ги бърка как ще се отрази присъствието му в игрови план. И нещо друго - да, може да мотивира допълнително в последните минути при завързан мач. Но може да ти отрови играта и събори тактическия план от минута първа в други срещи. Игрово не мисля, че ще помогне на Юнайтед. Виж маркетингово е друго. В Юнайтед имаха нужда от лидер и голямо име в атаката с опит, за да разтовари малко очакванията към Рашфорд примерно. Но Роналдо е съвсем друга бира - доказан супер егоист. Марсиал според мен ще опитат още сега да го продадат, за Кавани няма да вземат почти нищо, т.е. ще го държат като вариант. Друго нещо - съблекалнята ще мине през турбуленции, така да го кажем. Там си се оформяха лидери и идва някой, който игрово едва ли ще е такъв, като заплата ще взима общо колкото предишните трима най-добре платени, а същият човек си мисли, че всички са му длъжни и трябва да става, както иска. Та - и там ще се почувства неприет, отхвърлен и не знам какво, както беше в Юве.

Не харесвам Роналдо като човек.Арогантен, надутпонякога просто отвратителен, но... Като футболист не мога да отрека най-важното му качество.Спортният му хъс. Успех на Ман Юнайтед!

Само от тениски са напред със 100 милиона! Не ги мислете!

На Юнайтед им липсва лидер в атака и на този фон Роналдо изглежда най-правилното решение. В края на сезона ще се види кой прав, кой крив. Това е. Чета коментари на знайни и незнайни форумни дебелаци относно Роналдо, че бил еди какъв си. Момченца, разберете едно, в спорта се гледат резултатите и фактите, всичко друго е фенщина. През последната година Роналдо е номер 1 в Италия (факт) и голмайстор на Евро 2020. Това са фактите. В края на месец май догодина ще се види в Юнайтед положението. Живи и здрави :-)

трябваше да го вземат в ПСЖ при Меси. Щяха да направят луди пари от билети и реклама.

2002–2003 Sporting CP B 2 (0) 2002–2003 Sporting CP 25 (3) 2003–2009 Manchester United 196 (84) 2009–2018 Real Madrid 292 (311) 2018–2021 Juventus 98 (81) 2021– Manchester United 0 (0) КР си е голова машина и би следвало да е по-добър от първия си престой в МЮ. За 6 сезона тогава е имал 84 гола, а последните три в Юве - 81!!! А сега според горните данни аз го виждам поне така: 2021–2023 Manchester United 60 (50) което ще бъде супер за отбора, НО ... силно зависи какви ще ги свърши ръководството и как ще подходи с него, ако е само за артикулите, ще е жалко така да завърши европейската си кариера, смисъл цикъла - контузия - наказан - треньора - едисикво и т.н.

Вече ще имат кой да им ляга за дузпи и фалове...