Как за седмица покровителят на Тотнъм стана най-мразеният футболен човек

Даниел Леви има да отговаря на десетки въпроси, а последните му решения му спечелиха врагове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега всичко е комерсиално.Преди с кеф гледахме мачове като ЦСКА-Ливърпул,ЦСКА-Байерн и т.н. Имаше по 70000 на такива мачове.Днес ШЛ виждаме през крив макарон...за съжаление.

От 20 години работя с евреи, и знам какво чудо са! Лошото е, че са фрашкани с пари, и са плъзнали из целият свят. Независимо от това, че през 2-рата световна война ги бяха попукали, а през 1948 г ООН им създаде държава, да се съберат там.

Каква е тая дума- фенове ??? Стига сте ни правили на баламурници и глупаци !!! Шибани топка-джии, футболисти. Има- Театър, Кино, Цирк, където също може да гледаш ЗРЕЛИЩЕ, без да срещаш разни наркомани и пияници....

Футболът не е това, което беше и за съжаление не към по-добро !

Кой изобщо се интересува от тези лондондки евреи?

Да не повярваш има. И в България не сме малко, но явно не си толкова запознат с футболните фенове в България и се изказваш неподготвен. Със здраве и недей да изливаш пумия, и аз не харесвам доста отбори ама не съм тръгнал да пиша такива простотии като тебе!

НЕ МАНИПУЛИРАЙТЕ. НАрочно го правят, защото телевизиите снимат долните редове И ТАКА СЕ ВИЖДА, ЧЕ УЖ НЯМА ФЕНОВЕ НА СТАДИОНА. На мача на Бърнли пък бяха натикани ЗАД КАМЕРИТЕ ОТ КЪМ РЕЗЕРВНИТЕ СКАМЕЙКИ, ЗАЩОТО КАМЕРИТЕ СНИМАТ ОТСРЕЩА И ТАКА ВНУШАВАШ НА ХОРАТА, ЧЕ НЯМА ФЕНОВЕ И ЧЕ "трябва да НЕ излизат от вкъщи".

Ти си за лудницата бе човек.....