17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и тук нито едон път не е спомената думата расизъм. Невероятно но факт. Ибрахимчо трябва да полужи доживотна забрана да играе.

а бе той играе след края на живота си :)))) , ако не си наясно тази , година Ибра ще стане на 40 години , така че мисли преди да пишеш

Ибра беше изгонен, т.е не му беше продължен договора заради привличането на Лукаку в Манчо. Тогава Конте го искаше в Челси, но получи Мората. Според писания белгиеца е избрал Юнайтед по съвет на майка си, която се е допитала до някаква врачка. Сега дали врачката е нещо вуду няма инфо... достоверно. Лукаку е католик. По-скоро Ибра му е набрал от тогава и го дразни... успешно.

Ибра е велик. За Лукаку не съм чувал. Къф е тоа, боксьор?

прочее жена му на Златан може да му е майка почти, ама много хваща окото... ако Лукаку я е обиждал като нищо е повод за бой.

Пак белият е виновен!

Като футболист Ибрахимович е десет класи над тоя маймун.

Тези двамата са тъпанар слабо казано, развалят тръпката на играта и истинското спортсменство, което в последните години е непонятно за все повече хора. А тези от вас които обиждат на религия, расизъм дискриминация не би трябвало да имат поле за широка изява на мнението си. На човечеството не е нужна нова война а сплотеност повече от всякога от както свят светва.

спортменството във футбола е заменено с тонове пари.

Направо го е разбил оня...как да кажем, не белия /така добре ли е?/

БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ ГНУСНИЯ НАРОД ОБИЖДАТ РЕЛИГИЯТА НА ЧОВЕК... АМИ АКО НЯКОЙ ОБИЖДА ГЛУПАВИЯ ВИ ИСУС ХРИСТОС.........ИДИОТА КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С 3 ПИРОНА..... ИМА ЧОВЕК ПРОСТРЕЛЯН С 9 ПАТРОНА И ОЩЕ Е ЖИВ

1. бъркаш националност и религия. българите сме с всякакви рилигии - православни, католици, мюсюлмани, кришнари, бахайци... 2. българите не режем глави на хора от собствената си националност, само защото са от друга религия 3. не смятам да те образовам етнически и рилигиозно, но тоя с 9-те патрона явно си ти - уцелили са те в главата, но мозът не е засегнат, нали?

Толкова си прост, умствено ограничен, че дори не съзнаваш този факт, който се излъчва изречението ти, като фотони от слънчевата корона.......

За протокола, Лукаку е християнин

точно - католик

Изключително! Голямо шоу :)

Тука сте едни неопределени, с always с крилца. Сдърпали се два пръча, голяма драма. Щом не са се ритали кат мулета, голям праз. Мача беше як.

Намесил е черния боклук дори и жената на Златан... даже се чудя как Ибра се е сдържал да не го приспи...

Лукако ще смачка от бой Златко ЛАЙНОТО Как може да обиждаш на човек религията му. Ето българите затова сте прости, нямате вяра

да си черен е религия, така ли бре?! дали е от религията да си толко проз?!

Я си пий хапчетата бе, анонимник. Само и само да оплюеш народа ни намеси и религия тук...

За протокола, Лукаку е християнин

анджък... изкарал го е еретик дето вярва в мама и някакви племенни ритуали от субекваториална африка. Това ще разяри всеки дето е поне малко вярващ...

Циганина ше яде балкански шамари с крак... Не е и сънувал такива гръмотевици...

нещо си се объркАл

Падна ми в очите Златан. Тъпанар

Що бе? Към тъмната половина ли те влече, долната?

Златан е див селянин. Щом си го харесват селяните да си му плащат и да си го гледат. Лукаку и той е селянин, но поне е провокиран селянин... Голямата разлика все едно. Абе, щом е футбол няма какво да гворим. Селяния е. п.п. А помниш ли оная засад през 96 дето не ни я свираха, а? :)) Иначе, трябва да се замисляте, кога е родено дете ви... Но, то пък да не е важно, че да помните такива глупости... :)))

...казал малкият шаро, докато подтичвал след големите кучета... я си влези в бг-мама и си провери пак от коя страна се слага лепенката на превръзката!

Принтер мерда. Скрий си се в ямата и си ближи палеца.

Ако беше с босненски паспорт, щяха да го разпънат на кръст, но нали е "швед" лека критика с елементи на шега. Само така еврогейци

Просто е много добър!

Ибрахимович винаги е бил отявлена курва и мегадолен боклук и нещастник през всичките години на своята футболна кариера. Той е от типа играчи, които човек откровено и до дъното на душата си може да намрази заради такива нефутболни постъпки. Марко Матераци мисля, че беше пък друг такъв селяк дето навремето отнесе една глава от Зидан за подобни селски провокации. По този път върви и Диего Коста, но в различна степен, но засега никой не може да достигне такова ниво на боклучавост като това на босненския швед-помак от катуна. Хубаво е УЕФА и най-вече Италианската футболна централа да накажат тоя скапан резак с огромна глоба и голямо наказание. Подобни селски провокации и истории само развалят футбола, а ако даден играч се слави с няколко такива провинения трябва да бъде изхвърлян от футбола доживот. Препечения белгиец ако хване помака ще го сгъне на 4.

Негрото ако хване помака, това ще му е последната глупост в живота. Разликата между европейските ислямски бандити и вчера слезлите от лодката маймуни е огромна и тепърва предстои "новите европейци" да разберат къде точно са попаднали, особено пък в Италия, където като цяло е броят негрите за хора, колкото и да се опитват медиите и професионалният спорт да налагат нови критерии.

Здравей кашоне. Това ще ви остане като радост която е незаслужена.

Слдващия път го послушай, влез и му счупи кухата картунка и кажи ,че просто си приел поканата му.Ама нот брикети вече. Качиха се на главата на всички! Не разбраха ли ,че Господ ги е създал такива, каквито са! Колкото по скачат, толкова по тъпо изглеждат!

За неанглоговорящите да внеса малко яснота - помакът викаше на черния "магаре", защото на английски разликата с "маймуна" е само първата буква - donkey/monkey. И двамата бяха наясно какво има предвид, но го камуфлира, щото сега нали като някой каже на негъра "негър" и всички изпадат в амок или направо отиват на аневризма и коронарен инфаркт.

Ибра нямаше ли черен колан?

бе, не знам... ма може да си направи един, след като пребие луканко... ;)

тия двамата просто трябва да престанат, защото развалиха футбола и превърнаха мача в махленска сбирка на ветерани шкембелии (на каквито редовно и с удоволствие присъствам ежеседмично пред блока). ама едно е пред блока да се псуваме и да се хилиме, докато гониме топката, друго е да гледаме такива случки на четвърт финали за купата. искам да гледам футбол. за другите емоции си има място и време.

Баш някво дивашко племе трябва да са - вуду ритуал и католичка не се връзва много :D

Белгиецът Лукаку срещу шведа Ибрахимович. Ако не беше трагично, щеше да е смешно.

Нито единия е белгиец,нито другия-швед !

Що, бе? От километри се вижда Ромелу къв е валонец, а Златан къв е викинг.

тия двамата що не бегат след топката за някой български отбор ?

Белгиецът Магаре.

Хахахахахахахахаха +1 И чичо Ади се върти в гроба,на какво заприлича неговата Европа.