Какви са заплатите на футболистите в българското първенство?

Изследване ни нареди на 41-во място в Европа по възнаграждения на играчите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А в Русия, ако знаете колко получават футболистите, бедна ви е фантазията. Но кой знае Каква супер игра не показват.

КУ

Очевидно, след като спрат да ритат, даже и за чистачи няма да ги вземат. До 35 каквото могат да "съберат" това ще е. След това до "края" ще го карат със "спестеното", щото ще налетят на "опитен Адвокат и Счетоводител". Виждали сме Безброй Футболни Асове, далеч от нашите "Джипсита - Чалгари", как умират в Нищета. Да си ги харчат. Смях ме хвана, че в "Дунав" се въртяли около 10000 ... ще ме страх да попитам този "русчуклия футболер", колко прави 12Х10000 и колко Данък плаща ...Това са МАЛОУМНИЦИ ...Разни Истински Спецове работят във високотехнологични области и даже не могат и да помислят за таквиз пари. Това е Малоумщина

Вие май не сте чували за треньор

Незаслужени ! ето какви са !

"Българско" ли е първенството? Познайте от снимката, има ли поне двама българи в зеления отбор.

Не знам дали са много или малко парите на нашите футболисти,но лично аз смятам , че футболът през последните 25 г по света от "магия" се превърна в търговия където се въртят милиарди долари.

е нормално един инженер, лекар, учител да получава далеч по-малко от един татуиран папуас, маскиран като футболист...В царството на кривите огледала обаче е така...

и срещу какво са тези космически за българските условия заплати? Десетилетия не можем да се доберем до класиране на Европейско или Световно първенство! Качество на футболистите малко над нулата, умения и майсторство - пак там. Просто перачница на пари, а не спорт е вече футболът. Да добавим към това и фактът, че на футболните мачове ходят единствено лумпенизирани агитки, които избиват комплекси от нищожеството си в нормалния живот...Нормалните, истинските запалянковци отдавна не ходят на мачовете. Та за какво са тези заплати пак е въпросът? Друг е въпросът, че освен възчернички псевдоиграчи, закупени за грошове и продавани малко по-скъпо, реално що годе стойностни български подобия на футболисти няма. Е, тогава от къде чакаме да дойдат успехите на футбола? От разтърсваните палми ли?

Пари на вятъра. Куци коне ритат топка, и получавот десет пъти повече от хирург.

То не е луд тоя, който яде баницата... Да получават и по 10 милиона, само да не са пари на данъкоплатеца. Нас по- ни интересува депутати, администрация, полиция какви ги върши с нашите парици, а там май само некомпетентност, кражби, и корупция. В частния сектор не ме бърка изобщо какви са заплатите.

А трябва да те интересува, защото това пак са нашите пари, но изпрани чрез тези заплати от крадливи "бизнесмени", "спечелени" незнайно как.

Наши пари друг път. Дай тогава да национализираме всичко и "вся власть народом". Твоите пари са в публичния сектор - данъци, местни вкл. Този, който плаща такива заплати съответно плаща и такива осигуровки и съответните данъци. Тези данъци са "наши пари". Другото е съветска пропаганда.

не е точно така защото част от тези отбори са общински а има и един държавен и се издържат от нашите пари за кефа на някои управници