17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде гледайте внимателно и кажете дали има дузпа? Знаем само едно : и Камбуров и съдиите преследват постижението на Жеков! Камбуров вдига крак преди Н,дайе, не се докосват,кой пръв извършва нарушение?!!!

Трябва да е твърд титуляр в националния Отбор Фактът че до сега не го викаха беше показателен за шуробаджанащината в бфс Може ли топ реализатора на 5 гола от национален рекорд и да не го викат И после ама що така ами е те ТАКА

първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще започне да добива Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува над 45 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането си в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804 Ако го използвате регулярно след наколко месеца ще сте благодарни за решението си, а скептиците нека продължават да гледат отстрани.

Балъка си е балък. Да си изгониш кокошката със златните яйца - треньор на годината.

Камбуров е от най- големите нападатели на България за всички времена, но винаги е подценяван. А треньорите ни все се оплакват, че няма добри български футболисти и влачат всичко от битака у нас.

Браво машина, голям гол, задна ножица в 92-ра минута за 2:1! Еб.си кефа!

много неприятен тип е тоя, но си го може,няма спор

Неприятен само за тебе.

Класата си е класа. На 30, на 40, на 50..Браво! Красота! Успех към рекорда!

Ами браво на човек. Дай боже всеки футболист да живее с такава страстни удоволствие на тези години.