17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз не мога да приема канабиса за стимулант. Тревата по-скоро ще те направи мързелив към тренировката, ще те накара да ядеш, от което ще ти се развали формата и ще си сънлив, от където и по-малко пъргав. Отделно от това, канабиса остава доста дълго в кръвта,. Тя може да е пушила преди 5 седмица, при някой уикенд почивка.. Някак не е честно. Амфета се чисти за ден-два, канабиноиднити за 2 месеца. А се сещате, че ако си пушил преди месец едва ли ще те държи още... И не на последно място марихуаната е легална на 2/3 от територията на САЩ.

Как па никой не виде баш проблема, значи едни могат да пафнат един коз и айде чао, други с години на стероиди нема никъв проблем. Гледайте си тъпата олимпиада.

Маймуната да бяга ОБРАТНО към Африка !!! В САЩ маймуните са като някакви Мутанти- маймуни.. Като Динозаврите ...И трябва да ги трепеш както са трепали динозаврите, за да НЕ те изядат..

То това не е човек, а примат, затова го резнаха.

Да обясня на конете с капаци - тревата, както кафето и опиумът са опиати. Това, че нашите управляващи, без значение кои са те, участват и са най-сериозния фактор във вноса и разпространението на тревата, са сложили на едно стъпало опиатите и наркотичните вещества, няма да промени факта, че опиата не е точно наркотик. Намерете някой тревоман, който не е пушил седмица и друг, на хероин, който не си е взимал дозата седмица. Ще направите разликата за една секунда, не повече. А това, че тревата е в списъка със забранени субстанции, е, да се надяваме, че някой ден в антидопинговите комисии ще бъдат допускани не само сърдити старчета, които са на светлинни години от спорта. И между другото, вече не е прецедент, българин да осъди държавата ни в европа за неправомерно свалени номера и отнета книжка след положителна проба за марихуана. Бъдете здрави и консумирайте с мярка.

Дръпни си от афганския коз, че не си ти, като те четат хората.

Ако имаш ментални или други проблеми, които ти пречат да вникнеш в написаното от мен, няма нужда да ме репликираш с явна неприязън. В крайна сметка говоря с факти. Сега ще ти споделя още един - по-лесно, а и по-евтино е да се снабдиш с хероин, амфетамин и прочее синтетика, отколкото с марихуана. Не, че няма, просто продавачите на синтетика не ги закачат, както продавачите на трева. И дано не вярваш, когато в някоя статия обясняват как са изгорили тоновете конфискувана трева :)

Та те на онуй човекоподобно Уилямс допинг и разрешиха да взима за здраве, да и дадат рецепта за консумация с медицински цели и всичко ще е на ред.

... защо пишете Олимпиада, а слагате снимка от гей парад?

Абе този МОК много нетолерантен. Това, че се наконтила като за прайд ОК, ама да не може да дръпне един джойнт. На нищо не прилича.

Не може да махат човек заради марихуана. Това не е стимулант, тове е антидопинг!!! Американците са прекалено стриктни.

Че това на снимката на човек ли ти прилича ?

В Щатите ги махат заради малко трева, а в Русия им дават хапчета под строй и ги правят майстори на спорта... Не ми ревете за Русия!

Хем грозна, хем яка.

Тази мяза на полузавършен травестит.

Всеки човек има глава на раменете си да мисли с нея, преди да прави нещо.

"Можело..." евентуално... Цяла Русия махнаха от Олимпиадите само по доноса на един педерунгел, а сега можело... WADA се ослушват да не ядосат краварите.

В Русия е държавна политика да укрият допинга на спортистите си, а в случая американците си я спират.

Много красив цвят на костата.

Обществена тайна е, че спортистите са мулета. Като всеки добър дилър и те опитват стоката. Аз като бивша художествена гимнастичка съм на хероин. В бизнеса ме въведоха Юлия Байчева и Бранимира Маркова. Те са стари хероинови наркоманки и наркотрафикантки, както и почти всички треньорки(и лукзозни проститутки). Цветелина Стоянова заради това скочи, защото разбраха, че знае и я наплашиха. Спомнете си също боевски. Ползваме уредите за превоз и пренос.

Данче, защо се върна от Норвегия?

243Win

С тия мигли като криле, като ги размаха и оставя конкуренция далеч назад.

Защо ми изтрихте коментара?

Не, че нещо, ама наистина това, че е изпушила един джойнт не би трябвало да е причина да пропуска олимпиадата или което и да било състезание.

Забранено ли е в техните правила? Ако да - дори.

Надрусан наркоман :)

Т.е. са намерили нещо друго ама да го извъртим на канабис да не стане по голям скандал

Споко, ще го пишат с лечебна цел за отрязаният и крак.