17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русофилството е болест на мозъка. Учените в цял свят, ИСТИНСКИТЕ учени, казват: Ваксинирайте се. А бай Ганя СрПский казва: Тялото си мое. Твое е, но нямаш право да заразяваш чужди тела и да си вирусоносител. Като си е твое тялото, марш извън човешките общества и право в Руслямистан!

Не си наред с главата

В момента в монтреал върви прайд фестивал . Не парад - фестивал . Там хората ( до олимпийския стадион ) с различна ориентация се радват на гореща подкрепа от кметските власти . Трибуни , музика , танци . Изобщо фестивал . Кметицата писа , ако може да се ваксинират срещу маймунска шарка , че май били от рискова група . Ами това се казва манипулация . Световна .

Ако се пише, че е педераст по рождение и че желае да оноди Путин, мигом ще му позволят и без ваксина. Но понеже не е даже негър, а е презрян сърбин, ще му го завират от всички възможни места. А, бре момче, я по-леко с тениеса - виж наш Григорчо. Удари си една игла, че и бустерна си удари, обръщай наред момите и лелките, хвали янките, плюй по Сърбия и всичко ще ти е най-демократично наред!

кариерата на един блестящ тенесист. Това е. Те не го искат здрав, защото той може лесно да се докаже, че е такъв, като му направят каквито си поискат тестове. Искат го набоден - това е тъжната истина.

Третират здравите хора по зле от гладиаторите в древен Рим. Пълна дискриминация по здравен статус.

Трюдо ако знае колко българо-канадци са влезли с фалшиви сертификати за ваксиниране, ще си изяде топките от яд!

Важното му е сърбина Джокович да е прецакан, а не дали хиляди влизат с фалшиви сертификати.

Какъв "здравен статус" , бе клоуни? Не виждате ли че данните се трупат и те показват, че наб одените дебили са по-заплашени отр зараза и по отношение на това да сбъдат заразени и по отношение на това да зарзят другите хора?

До троловете - никога, ама не може по нищо да се доближите, дори и на км до Джоката. Вие се продавате за стотинки за да плюете и пишете глупости, той дори въпреки, че ще загуби милиони няма да остъпи от принципите си.

Евала , това е мъжко поведение ! Джоката можеше да си изкара поне 100 фалшиви сертификата, но той се опълчи на тази световна мафия .

Кога ще побявят тъпия ковид за ейдемиочен и ще спрат да изискват игли, маски и прочее нелепости?

Какъв е тоя селяк,че изключения за него.? Гадна сръбска лисица,ЗАКОНА КАКТО ЗА ВСИЧКИ ТАКА И ЗА НЕГО

И кой ЗАКОН? Ганьо дето всеки ден нарушава по 5 пъти закона тръгнал да раздава правдина, смешко

Това не е закон. Най-много да е наредба на някой селски бек в канада. И тук е така

Прост, по- прост, сърбин, македонец.

Канадски ФАШИСТИ!

"Ако си ваксиниран, но положителен, можеш да влезеш в САЩ. Ако не си ваксиниран, но си отрицателен, ти е забранено." - само това, противно на абсолютно всякаква медицинска наука, логика, познание, е достатъчно доказателство, че не лекарите вземат решенията, а политиците. Те не ви искат здрави, те ви искат ваксинирани. Разбирайте го както искате.

Малко трябва да се мисли, преди да се пише. Ако си положителен, без значение дали си ваксиниран или не - те изолират и отиваш да те лекуват. Не те връщат. Връщат те, ако не си ваксиниран и не си положителен. Правилата важат за всички. И за тоя - също!

тираджиите могат да вкарат Трюдо в правия път.

Имаше една група страни в които пролетариата щеше да управлява и вкарва в правия път... Всички знаем как завърши това.

Нали започнаха, до къде я докараха? До никъде ли?