17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живи и здрави бъдете, момчета! Благодарности! Успех!

Нема Токио, Япония, гейши, Фуджияма....

Голям!

За нас беше чест да ви гледаме! Благодарим!

ТовА да не са ти футболисти...

Гордеем се с българските лъвове и много,много Ви обичаме! Бъдете здрави и Бог да ви благослови!

Не казвай "довиждане", Теди! Кажи "сбогом" и стига си гледал волейбол от близо! Здраве и късмет на двамата!

Някои от нашите момчета в отбора на страната така и не разбраха, че дори когато падат, но са се раздали докрай в играта, ние, феновете ще сме на тяхна страна и ще ги подкрепяме. Друго е положението, когато излизат и не им пука каво става на игрището. Добре, че поне в последната квалификация не беше така! И не е станало нищо страшно, че не сме на Олимпиадата. Страшното е ако няма дух и борбеност, достойнство и чест на игрището! Всичко хубаво в живота на отиващите си и успехи на техните приемници в отбора!

само който не се едокосвал до спорта ,само той не може да оцени какво означава раздялата с него.Един голям по спортни възможности/20 години в националният отбор/ и по интелектуални възможности спортист се разделя с отбора но едва ли сьс волейбола.Теди поклон за свършеното от теб и нови успехи в твоя живот.

И "пръв целувач" пропусна.

Благодарности и на двамата,успешен път !

Теди ,и за нас беше чест и огромно удоволствие присъствието ти в националния отбор. Абсолютно отдаден, емоционален,борбен,лоялен -страхотен пример за по-младите на спортист ,играещ за България. Тъжен момент,но животът продължава и извън спорта. Бъди здрав и щастлив!

Голям си, Теди Салпаров ! Гордеем се с теб !