Капитанът на Армения спря с футбола, за да се бие за родината

Той се отказа от страхотния живот на професионален играч, за да отиде на война

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не виждам логика в действието на футболиста, още повече, че територията "Нагорни Карабах" е спорна, (нито арменска, нито азърбайджанска)?

Само не прочетох никъде, на коя линия 1,2,3 са Реджеб, президента на Армения, Путин, Тръмпа......... Защо те не се бият????? Защо не са в калта, потни, мръсни, миризливи с 2 филий с мас в ръка????? Значи бийте се, трепет се, умирай те...., аз съм си в къщи на топло...., вали, трещи, аз съм на сушина..... Баси живота.... И после Реджепа със скапаната и посрана лира, ще вика, че е победил.... ХАХАХА.... ХАХАХА..... Смях

Не ме учудва, понеже съм бил и в Армения, както и в НКР, и съм си говорил с тях по тази тема .... Арменците в Карабах казват, че няма да мръднат оттам каквото и да решат великиги сили, и ако трябва ще измрат до един .... ей богу, наистина ще го направят

Арменците са си в собствената държава. Това, че някои самозабравили се соц. диктатори са подарявали незаконно тяхна земя не ги прави при окупатори. За разлика от азерите които са невръстна държава арменците са много стара нация. Може и да имат договор с Русия, но не трябва да разчитат само на това, защото Русия има изключително големи икономически и стратегически интереси с азерите и в момент е поставена в небрано лозе.

Благородна постъпка за това, че ще се бори за Родината си а не за кокал както правят някои негови сънародници в България.

С арменците делим обща история още от времето на Вунд(Вананд) българина,описан в техни хроники).Успех на братята кюрди и арменци срещу турците и техните протежета азерите.

Турците ще гризат дървото в Нагорни Карабах

ще рита противника по кокалчетата и ще симулира смърт.

татуираните чалго педерастчета никога не биха направили такова нещо

Абе ще се попуцат малко и ще се кротнат....особено арменците че е Ереван е много близо до Турция...турската армия ще стигне там за няма и час.

Аха само дето някаде на 30 минута ще завалят Искандери. Щото Армения има договор за военна взаимопомощ с Русия

тъй тъй...тия арменски маймунджилъци не са от сега...подобна война са имали и със съседна Грузия през 1918г.

Всичко приключва с това: Nagorno-Karabakh is a disputed territory, internationally recognized as part of Azerbaijan... ако не искат войни, всички арменци да се изселят от Нагорни Карабах и да се върнат в Армения, ние турците как си заминахме за Турция.Всички които остнаха в Бг спазват българските и европейските закони.Всеки арменец останал в Нагорни Карабах започва да спазва азърбайджанските закони, на които не им изнася прав път към Армения...

жалък рязан пумияр

еееееее, всички ли да се изселят??? та там са 99,99% арменци.... ама и ти си един разбирач....

Налага се, азерите натискат от едната страна, а Турция само плаши, че щяла да ги подкрепи по всякакъв начин. Ереван е на едни 15 километра от границата с Турция. Арменците са заплашени от нов геноцид и го знаят. Мобилизацията е естествена.

В момента азерите все още имат превес, заради модерните оръжия. Но тази война няма да е бърза, това ще е война на изтощение. И именно заради това арменците ще спечелят - заради родолюбието си, заради това че защитават собствената си земя и за тях това е война за оцеляване. Замислете се и за друго - от началото на войната и двете страни съобщават за убити, за унищожени танкове, за свалени самолети. Но никой не съобщава за пленници. Замислете се върху това - от началото на войната няма НИТО ЕДИН пленен войник! И двете страни не взимат пленници. Изхода от войната ще се реши от желанието за победа, от бойния дух - а там арменците имат осезаемо предимство.

Преди 25 години азерите и съюзниците им са били с предимство 1:3 и пак загубиха. Впрочем западната преса е питала нас къде са турските пленници при първата балканска война. Имало е заповед за масови разстрели. По жестокост и ние не сме цвете за мирисане. Обаче! Ние сме знаели за геноцида над арменците, имало е подобен и над нашите хора, така че ...

Това истинския несломим арменски дух! Мъже от целия свят, се прибират, за да бранят родината си! Малък народ-събрал в себе си цялата сила на света! Մենք կհաղթենք!

Я пак, че нещо не схванах? Навлизате в чужда държава и пазите държавата си? Що не си ебе те майката а?

Защото се редим на твойта всичките, кучи сине

да те еве кой те хване

абе Иване, коя проста жена те е родила тебе бе

Междувременно, Азербайджан взима наемници от Сирия и Либия с помощта на Турция.

Уили .

То реално ако печели много като футболист, ако дава пари да подпомага, може да се окаже по-полезно.

Поздрав за майките на Щерев, Майора и всички други рязани турски педали. Султана ви вика да му измиете задника и да ви опъне едно хубаво като за последно.

Щерев коментираше, колко добре ни било под османско робство. Все едно е бил роден тогава и знае от личен опит.

Арцах (Нагорни Карабах) е арменска земя от както свят светува. Още 2 век Пр.Хр.. българи са се били заедно с арменците за защита на тези земи. Те винаги са били цел за завладяване от иранци, македонци, римляни, турци, руснаци и други. През 1915 - 1922 турците избиват над един и половина милиона арменци, заедно със стотици хиляди гърци и българи. Тогава християните са били 40% от населението на Турция, сега са 0,01%. Арменците са един от десетте най-древни народа. Те са най- пострадалият от турците народ. Армения сега е разположена на 10% от арменската земя. За сравнение, България е разположена на 55% от българската земя (Екзархията). Сегашната каша я забъркват руснаците - Сталин, който за да угоди на Ататюрк при образуването на СССР определя Арцах да е в състава на Азърбайджан.

... сигурен ли си за Сталин? Това ще е първият и последен път, когато големият мустак е угаждал на някого.

Avatar952

Вананд е прав. А "големия мустак" го прави през 1920-та - преди да е станал пълновластен господар на СССР и все още се налага да се съобразява и с чужди интереси.

Чета и настръхвам че има все още такива истински родолюбци

Децата играят Футбол и на билички. Мъжете ходят на Война да трепят Враговете- араби, турци, китайци, негри.

Азербайджанците защо не окупираха Нагорни Карабах докато беше част от СССР, ами чакаха да се отдели?? Щяха да бъдат изравнени за няколко часа със земята от великата съветска армия. Страхливи камилари.

много добър въпрос при положение, че Нагорни Карабах още 1988-а обявява независимост от Азербайджанската ССР.

Прочети, има доста материали по въпроса. Много азери са се заселвали там, имало е конфликти, биели са се едни други. Първия убит впрочем е азер, който тръгнал да отмъщава на арменци. Убит е от милиционер азер. Постепенно нещата излизат от контрол, но войната се разгаря едва 91-92-а.

И Шкембекян от триото да го последва, толкова е грозен, че ще плаши с вида си в тъмното.

Трябва ни тука.

И Доган, и Осман, и Азисян и Рамадан и Кадаифян и Камиларян и те

Патриотизма извисява хората, глобализма и меркантилизма ги превръща в безумни животни, управлявани от най-низките нагони. Поклон пред постъпката на този футболист! Сякаш е чел думите на Борис Дрангов, че себеотричането е всесилна добродетел и най-мощното оръжие. Който престане да се бои от смърта не може да бъде победен. Две смърти няма, без една не може!

Къде още са останали мъже с топки - бившите руски републики. Колкото и да плюете Русия - за това е спечелила войната - думата "Родина" означава много за тях. За нас... евроджендърщина, меки китки и близане задници на силните на деня.

Верно, аз го помня... Началото на 90-те Нагодни Карабах имаше референдум и се отделиха от СССР. Подлите азербайджанци защо не го окупираха докато беше част от СССР, ами чакаха да се отдели?? Щяха да бъдат изравнени за няколко часа със земята от великата съветска армия. Хитри камилари.

Майкати Кардашиян дето си се разпорва гъза на порно видео е подла ....мангасарянска люспа.

Хампарцумян, Хихимян и там други - няма ли да ходят?

А Доган няма ли да ходи?

През 1991 г. се състои референдум за независимост. Населението на Нагорни Карабах - изцяло православни християни, единодушно гласува за независимост и отделяне от СССР. Тогава съседният ислямски Азербайджан окупира арменската област, възползвайки се от отделянето й от СССР. 2 години азербайджанските башибозуци и редовна армия довеждат населението да глад и смърт, извършвайки етническо прочистване.

Браво на тоя мъж! Така се прави!

Я да видим нашия етнически българин-мохамеданин Карадайъ и дали би напавил същото за родината си България?

"Нагорни Карабах" е името, дадено от руснаците. Истинското име на областта е Арцах. Населението му почти 100% се сътои от арменци, има и малко руснаци и малко азери.

...на земите на Руския цар !....

Азербайджан започна инвазия в Нагорни Карабах, в момента провеждат тежки бомбардировки. Над 5000 са загиналите от арменската армия и 60% от арменската армия технически е унищожена. Поклон пред Азербайджанците .. Първо бяха нападнати с помоща и съгласието на Франция, сега жестоко отвръщат на агресора, дури извоюват и отмъщават на строенето в Ходжсън през 1992...

Пълнни глупости си написал, турски трол платен. Арменската армия въобще не е унищожена от турските главорези на Ердоган, и все още нито едно арменско бебе не е изнасилено от османците

Дано арменците имат достатъчно ковчези

* в Ходжалъ през 1992

Ни си добре ,мойто момче, ..ич !Идваме с линейката.

Ей ,-да не целуваш кръста с ..,,калайдисан задник,,??

...ще видим кой кого

Много внимавай с поклона!?.

Вервай на султана си и му дай още пари да си строи дворци. Утре ще мрете по улиците от глад като кучета, а ние ще се радваме, защото вие сте точно кучета

Браво на човоека! Изчезващ вид...

Само глупакът си мисли,че а пари всичко се купува. Те са в ситуация която не е добра и всеки човек е ключов. Щом трябва да иде ще иде. Нещо което отново глупакът не би разбрал -все пак за него парите са важни

похвално е това, малко такива хора останаха, но не разбрах, той ще се бие за Република Армения, която не е била нападана директно от Азербайджан, или ще се бие за Нагорни Карабах, който е част от Азербайджан в рамките на международно признатите му граници и е населен с етническо арменско население? Дайте да уточним! Разликата е минимална, но е съществена!

Тези земи са на Руския цар ...юридически. Има последен документ! Ей, педал, нали Камунизмът го обявихте извън закона..? Решението е на болшевиките да придадат НК на мангалити -турци ...азерите !!

....ха...ха...неоспоримо..Уби го!...ха.. Ха...

на азърбайджан са тези земи , по решение на ебаните болшевики дет го няма вече.Арцах си е изконна арменска територия.Кор за резаните патладжани!

Е, това не знаех, че болшевиките са предали Арцах на патладжаните. Ми то от болшевиките кво да очакваш, така и Крим пак те го дадоха на украинците, т.е. подариха им го, другаря Хрушчов! А ти недей сега така за патладжаните, нашият бог и благодетел Св. Бойчо нали иска от Алиев газ? Да сА диверцифицираме от руШНЯците?

Лавров да извади 160 000 бюлетини от Референдем в Нагорни Корабах за присъединяване към Русия ..и да ги покаже в ООНето ! И въпросът ще бъде решин за часове !? .... И без другото тези зечи са владяни от Руския цар!!

нещо такова ще стане в следващите дни и без бюлетшни . А я да си представим ония в ООНето колко дни щяха да си трият гъзовете с руска артия !?

Изумени могат да бъдат само безродните ибрикчии, които продадоха народа и родината ни, затриха армията, та да ни "пазят" янките, а от бракувани от "братята по оръжие" 3 фрегати да направим криво-ляво една...

.....Е на това му се казва мюре, ще си остане в тла а другите в окопите, ама карай пропагандата върви, иначе нашият виден протестър опикан насран ще замине ли за Армения,...абе ако кърджалийско се обяви за независима република кво прайм,..въпроса е към смрадливите гниди с едноклетъчни мозъче, които не приемат ФАКТА, че Армения е ОКУПИРАЛА азерска територия!

кърджали ще обяви независимост само през тялото на Доган - тоест няма да е скоро. А най-вероятно и след това.

Така се прави! Стискаме палци на арменците! А представяте ли си Валери Божинов и Никиту на фронта! Заедно с Азис!

...кур мухбец.

Чета коментарите и... Аз лично не съм запознат в конфликта,но....на всички е ясно ,че трябва да сме на страната на арменския народ Те са наши братя.не знам дали има човек.който да няма приятел Арменец... Знаем и историята ,знаем за османкия геноцид...колкото и официално да не го признаваме. Знаем за един стих за който автора му българин има паметник в Армения . Така ,че за мен е ясно на коя страна ще съм в случая!!

Глупости. Мобилизиран е

Религиите са нешо эло,ама мюслюманството дважди по-эло.Трябва да подкрепим християните!

И Каракачанов ще умре за Македония,но в другия живот!

Бог да пази и закриля арменският народ! Нека за пореден път обрежат азерските мърши пък,ако могат и да ги прекръстят !

Как си представяте нашите изнежени Николетовци да направят нещо подобно и да се откажат оът чалготеките и курвите в името на Родината?

Дългът към родината е на първо място

Е,това е Патриот! А не свинята Каракачанска!

Ще ми се да видя Доган, Пеевски, Азис, Тони Стораро, Местан, Карадайъ, Валерко Симеонов, Бочи Борисов и тн палячовци как са хванали калашниците и маршируват, друсайки тлъсти шкембета, заминавайки на война да защитават България!

Кое му е странното? Хората обичат родината си, готови са да воюват и ако трябва - да загинат защитавайки родината си от османските нашественици!

Абе ама вие тук нормални ли сте? В случая Армения е агресор и се опитва да окупира чужда територия. Цял свят е признал на кой е Нагорни Карабах. Какво османско начествие какви пет лева?

Кръстил си се Иван, ама май си Асан.

Макаренко , нещо не ти схващам сарказма. Само идиот би поставил въпроса като религиозен. Не ми пука нито за азерито нито за арменците, които апропо хич не са цвете за мирисане. Става въпрос за територия на една държава и друга която иска да я отнеме. Границите трябва да са непрекосновени. По тая логига и турците могат да поискат България и Гърция защото видиш ли преди 150 години били техни.

Иване, само пишеш, но малко четеш. Исторически района винаги е бил арменски в последните 1000+ години. В последните 100 земите са им отнети, но надявам се разбираш, че хората там продължават да са си арменци. Искат си ги обратно и са готови да се борят за тях. Ти обаче удобно обръщаш нещата и изкарваш арменците агресори. Сигурно за теб и Васил Левски е бил терорист, че е се борил да ни върне контрола върху територията. Разбира се, такъв възглед е имала Османската империя...

Дано азерите го изпепелят

Дано ти и цялото ти семейство умрете по скоро!

Вероятността вашите семейства да загинат е по голяма, имайки предвид арменците .

Бог да е с вас братя арменци.

Пропаганда.