Капитанът на Армения спря с футбола, за да се бие за родината

Той се отказа от страхотния живот на професионален играч, за да отиде на война

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поклон! Достоен човек! Успех на християните във войната срещу агаряните!!!

хора с чест а при нас бойко валерката и каракачанката с гешев вече щяха да са малдивите

ГА воюваха раССия и Грузия в Абхазия всички русороби бяхте за резаците-путинисти!

Пропаганда.

Бог да е с вас братя арменци.

Дано азерите го изпепелят

Амчи то Путлер подкокороса азерите към тази война, за да си отмъсти на президента Пашинян, който е франкофил и отиде да се среща с Макрон! Е... ти неосведомената мурзилкоч, разбираш ли...

Кое му е странното? Хората обичат родината си, готови са да воюват и ако трябва - да загинат защитавайки родината си от османските нашественици!

Дано ти и цялото ти семейство умрете по скоро!

Ще ми се да видя Доган, Пеевски, Азис, Тони Стораро, Местан, Карадайъ, Валерко Симеонов, Бочи Борисов и тн палячовци как са хванали калашниците и маршируват, друсайки тлъсти шкембета, заминавайки на война да защитават България!

Е,това е Патриот! А не свинята Каракачанска!

Абе ама вие тук нормални ли сте? В случая Армения е агресор и се опитва да окупира чужда територия. Цял свят е признал на кой е Нагорни Карабах. Какво османско начествие какви пет лева?

Жалка американо-еврейска пропаганда от един малоумен!!!

Дългът към родината е на първо място

И сега сме за тях, тъпий троле!

Недей така. Тука е обратното. Хората оставят родина, майка и баща, за някое друго Евро или долар. Всичко е под предлог, че умира от глад, но истината е че му се кара 10 годишна ес класа, хвърлят му се салфетки по заведения и иска да говори на " а пък вас българите не мога да ви разбера. При нас в Германия..."

Кръстил си се Иван, ама май си Асан.

Как си представяте нашите изнежени Николетовци да направят нещо подобно и да се откажат оът чалготеките и курвите в името на Родината?

Бог да пази и закриля арменският народ! Нека за пореден път обрежат азерските мърши пък,ако могат и да ги прекръстят !

И Каракачанов ще умре за Македония,но в другия живот!

Религиите са нешо эло,ама мюслюманството дважди по-эло.Трябва да подкрепим християните!

Глупости. Мобилизиран е

Макаренко , нещо не ти схващам сарказма. Само идиот би поставил въпроса като религиозен. Не ми пука нито за азерито нито за арменците, които апропо хич не са цвете за мирисане. Става въпрос за територия на една държава и друга която иска да я отнеме. Границите трябва да са непрекосновени. По тая логига и турците могат да поискат България и Гърция защото видиш ли преди 150 години били техни.

Чета коментарите и... Аз лично не съм запознат в конфликта,но....на всички е ясно ,че трябва да сме на страната на арменския народ Те са наши братя.не знам дали има човек.който да няма приятел Арменец... Знаем и историята ,знаем за османкия геноцид...колкото и официално да не го признаваме. Знаем за един стих за който автора му българин има паметник в Армения . Така ,че за мен е ясно на коя страна ще съм в случая!!

Така се прави! Стискаме палци на арменците! А представяте ли си Валери Божинов и Никиту на фронта! Заедно с Азис!

.....Е на това му се казва мюре, ще си остане в тла а другите в окопите, ама карай пропагандата върви, иначе нашият виден протестър опикан насран ще замине ли за Армения,...абе ако кърджалийско се обяви за независима република кво прайм,..въпроса е към смрадливите гниди с едноклетъчни мозъче, които не приемат ФАКТА, че Армения е ОКУПИРАЛА азерска територия!

Изумени могат да бъдат само безродните ибрикчии, които продадоха народа и родината ни, затриха армията, та да ни "пазят" янките, а от бракувани от "братята по оръжие" 3 фрегати да направим криво-ляво една...

Лавров да извади 160 000 бюлетини от Референдем в Нагорни Корабах за присъединяване към Русия ..и да ги покаже в ООНето ! И въпросът ще бъде решин за часове !? .... И без другото тези зечи са владяни от Руския цар!!

Вероятността вашите семейства да загинат е по голяма, имайки предвид арменците .

...кур мухбец.

похвално е това, малко такива хора останаха, но не разбрах, той ще се бие за Република Армения, която не е била нападана директно от Азербайджан, или ще се бие за Нагорни Карабах, който е част от Азербайджан в рамките на международно признатите му граници и е населен с етническо арменско население? Дайте да уточним! Разликата е минимална, но е съществена!

Само глупакът си мисли,че а пари всичко се купува. Те са в ситуация която не е добра и всеки човек е ключов. Щом трябва да иде ще иде. Нещо което отново глупакът не би разбрал -все пак за него парите са важни

нещо такова ще стане в следващите дни и без бюлетшни . А я да си представим ония в ООНето колко дни щяха да си трият гъзовете с руска артия !?

Браво на човоека! Изчезващ вид...

Тези земи са на Руския цар ...юридически. Има последен документ! Ей, педал, нали Камунизмът го обявихте извън закона..? Решението е на болшевиките да придадат НК на мангалити -турци ...азерите !!

....ха...ха...неоспоримо..Уби го!...ха.. Ха...

Азербайджан започна инвазия в Нагорни Карабах, в момента провеждат тежки бомбардировки. Над 5000 са загиналите от арменската армия и 60% от арменската армия технически е унищожена. Поклон пред Азербайджанците .. Първо бяха нападнати с помоща и съгласието на Франция, сега жестоко отвръщат на агресора, дури извоюват и отмъщават на строенето в Ходжсън през 1992...

..Жертваме се!

Пълнни глупости си написал, турски трол платен. Арменската армия въобще не е унищожена от турските главорези на Ердоган, и все още нито едно арменско бебе не е изнасилено от османците

* в Ходжалъ през 1992

Дано арменците имат достатъчно ковчези

Ни си добре ,мойто момче, ..ич !Идваме с линейката.

"Нагорни Карабах" е името, дадено от руснаците. Истинското име на областта е Арцах. Населението му почти 100% се сътои от арменци, има и малко руснаци и малко азери.

Браво на тоя мъж! Така се прави!

Ей ,-да не целуваш кръста с ..,,калайдисан задник,,??

на азърбайджан са тези земи , по решение на ебаните болшевики дет го няма вече.Арцах си е изконна арменска територия.Кор за резаните патладжани!

През 1991 г. се състои референдум за независимост. Населението на Нагорни Карабах - изцяло православни християни, единодушно гласува за независимост и отделяне от СССР. Тогава съседният ислямски Азербайджан окупира арменската област, възползвайки се от отделянето й от СССР. 2 години азербайджанските башибозуци и редовна армия довеждат населението да глад и смърт, извършвайки етническо прочистване.

Я да видим нашия етнически българин-мохамеданин Карадайъ и дали би напавил същото за родината си България?

...на земите на Руския цар !....

Хампарцумян, Хихимян и там други - няма ли да ходят?