17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре за човека, че ще може и нормален футбол да поиграе. Трансферната сума обаче е показателна за нивото на кафявата лига.

За Горанов е добре, че поне ще играе в по-прилично първенство. В "Левски" в момента разпродават, по-добре някакви, от колкото никакви пари в касата. Това правят всички мутри - използват нещо (например клуба "Левски" и го захвърлят. Това се случи с още много други клубове - взеха им стадионите, там има хотелчета и други неща, а те немили-недраги по селските терени без трибуни. Треньора в школата и сегашен треньор на мъжкия отбор кара джип за стотина хиляди, каква ли заплата е взимал човека? Не че искам да му омаловажавам труда, любопитство.

Горанов е юноша и на ЦСКА и на Левски, има го на календар на юношите с красив червен екип, иначе като на градски му пожелавам успех, винаги е играл със сърце и се пребори за капитанско място в конкуренцията на дузина чужденци!

Добра овина за Левски! Този беше страшен некадърник. Всеки го разминаваше както си иска

Аз дори се учудвам, че изобщо има трансферна сума. При не пллатени 2 заплати могат да го вземат като свободен агент. Прецакали са се.

Да беше отишъл стотина километра по на север - в Антверпен... там страшно обичат леефскарите :)))

УРА !!..