17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кадаиф-кардиф са БОКЛУЦИ .... Ще им ги вземат насила и принудително тези 15 милиона паунда или 18 милиона евро .... Ако ще и да фалират ... Дължат ги и това е неоспорим факт, колкото и да шикалкават ....

Сделката е била факт. За полета Нант няма никаква отговорност. Реално Кардиф трябва да плати на Нант. Да иска обезщетение от мениджъра на футболиста, който е организирал полет. Той пък да иска обезщетение от компанията с полета. Те пък да търсят застраховка ако имат, застрахователите да платят. Навързано е. Но първо Кардиф трябва да плати и после да си търси обезщетение.

Първо - те не са англичани, а уелсци! Логиката на французите е "кой се минал, минал се", докато тази на Кардиф е "кой ял,ял ; кой ебал, ебал"!!!

Нагли англичани

Те могат ли да ползват продукта, че да трябва да плащат за него...? Замисли се малко и се постави на тяхно място. Ето ти същата схема само че с домати на пазара - отиваш, харесваш си няколко, слагаш ги в кантара, продавача ги мери, обявява цената, но докато ти ги прехвърля в торбичка те падат на земята и се пръскат. Въпроса е: ще платиш ли тези домати? Най-вероятно не, защото вече не стават за ядене, нали така..? Не бързайте да хулите, мислете малко :) Хубав ден!

Сала се присъединява към Кардиф на 19.01 и на 22.01 е трябвало да бъде първата му тренировка. А полетът, в който загива е организиран от футболния му агент и Нант с нищо не са виновни за смъртта му. Затова примерът ти с доматите не е удачен - в случая продавачът не е виновен, че торбичката се е скъсала. По-удачен пример е като да счупиш нещо в магазина преди да си минал касата - плащаш си го като пич и това е.

Уникално сравнение даде, два загубени човешки живота ги сравни с паднала торба домати, дано не дава господ за твои близки роднини да ти дават подобни сравнения. Има си правила които и аз и ти не ги знаем за трансферите, представи си, че цялата документация е била подписана преди смъртта и парите се дължат, на тебе стана ли ти ясно нещо от статията относно детайлите по сделката, само общи приказки пише.

Като не са ти ясни нещата не се обаждай .... """Като си глупак, ако си траеш никой няма да разбере това освен теб, ако се обадиш и ще разсееш всички съмнения в другите, че си тъп и кръгъл идиот."""