17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гриша, успех !

Поредната трагедия...

То не се знае дали е късмет при него

Още не е започнал и вече отлита от турнира!

Късмета е за съперника на Гришо :)

не е ли кифльо?!?? отдавна не е тенисист и не печелил мачове а само селфита праска

До къде стигнахме - до преди година и нещо стихкахме палци за победи с/у най-добрите, а сега се молим да прескочи първи кръг срещу некви квалификанти!

много съм доовлен от жребия, , не съм и мечтал за по удобен съперник!

Новинарят не си пише вече името, да не е Динко?

Късмет за дебютанта!

Очакваме поредната Уимбълдънска трагедия за Гришо.

Това не е късмето за Гришо. Муте е млад тенисит във възход. На Роланд Гарос победи двама известни тенисисти в първия и втория кръг, като Гуидо Пела, 26-ти в ранглистата. Алиасим (на 21-во място) е още по-млад и по-напорист и от Муте. И двамата могат да поднесат изненада и да победят всеки, вкл. и тези от първите 10 в ранглистат.

Дано вали поне една седмица в Лондон, само така може да изкара по-дълго на турнира. Адски слаб в главата е Григор, няма друг с такава умряла психика.

...в по-стар вариант: "Аз съм прост и вие сте прости..." В този случай: "слаб в главата,както и феновете му "...

да не бързаме.Това е наш Гришо Издънката.

Слагайте ми колкото си искате минуси, но според мен Григор има много по-стабилна психика от 90% от коментиращите тук. Това, че неговата психика не е на нивото на най-добрите тенисисти е факт и това е една от основните причини да не е на по-горна позиция. Бъди здрав и дано твоята здрава психика ти донесе много радости и успехи в живота! :)

Да, може и пак да отпадне. Ама той си остава най-добрият бг тенисист. Колкото и да ме е разочаровал и мен, искрено му желая успех! Ще ми се да имаше и някой друг бг играч, който поне да се доближаваше до нивото на въпросния 85-и в света.

Това не е късмет. Късмет е да се падне срещу някой силен и да си падне спокойно. Ся ше го опука някакъв анонимен пич, резила е много по голям

Той, гришТа не се ли беше преквалифицира в клоунски мачове преди турнира. Пак ли ше го мъчат момчето..

Късмет ще е ако завърши! Всеки може да започне..

да фаща мотиката и николина за задника стига са е излагал! Да доди у завода да върти на струга!

Късмет за Дришо или късмет за младока, може би.

Изключително тежък съперник, защото загубата ще е поредно падение - психологическо, в ранглистата, на любимата тревна настилка ... Когато прекарваше повече време с баща си по турнирите беше по-силен, околкото сега, когато се снима с майка си

Ква мотика бе наборе...тоя каунь,освен да държи маркучя и да полива задника на кака си Николина ...друго не е фащал ...пък за струга ...ептен ...с неговият 7-ми клас не мой го пусна дори.... То да не ,като да се правиш на "НАЙ" и само щракаш на селфита...как се правиш на "готвач" пържейки две яйца...

Вие тука повечето сте пишман българи, ако можехте по добре що не сте на корта а само ревете като девственици

Дришо и млади дебютанти са го таковали вече, та дупенцето му е доста разработено ...

За кого е късметът?