17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В днешно време всеки може да реши да бъде жена. Кой с грим и перука, кой със скалпел, кой по погрешка поръчан и доставен в "грешното" тяло, кой по убеждение... После има и такива с много пластики или пък килограми и те си се наричат "истински жени".... Не знам за мъжете, но ЖЕНИТЕ вече са изчезващ вид.

Този със сакото е Семеня - за инфо на тези, които не са го виждали В двойката е мъж, но на пистата е жена и се състезава с жените.

Състезава се с жените, независимо че има тестостерон на мъж. На всичко отгоре се жени за жена, пък настоява да продължи да се състезава с жените. Естествено, че ще ги побеждава убедително. Безобразие. Да им направят отделни състезания. Отдавна трябваше да ѝ забранят да се състезава с жени. Опорочи дисциплината 800 метра.

че има трети пол.Щото Семеня е твърде силна да се състезава със жените,но пък и е твърде слаба за да се състезава при мъжете

Те хубаво, че ги изследват за тестостерон и дали са жени, ама не трябва ли преди това да ги изследват дали са хора, изобщо. Това и онова, Серина.

Без майтап изглеждат като клонинги една на друга!

Извратения...значи не иска да е с мъж,обаче се вземат с нещо ,което прилича на мъж...Ква е тая логика???

помислила я е за мъж, и после е продължила да мисли

Отвратително!