17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Турчина да бяга ОБРАТНО към Турция... Там да прави каквото иска.. АКо иска да играе футбол... Турците НИЩО не могат.. Нито футбол, НИТО щанги.. Обаче в България имаше един турски ШПИОНИН- Наим Сюлейманоглу.. Български треньори го УЧИХА да вдига Шанги и после оня отиде ОБРАТНО в Турция и сега турците започнаха да изпреварват България.... Преди да пуснат тоя турски ШПИОНИН в нашия отбор, турците бяха ДАЛЕЧ зад България !!!

германците са си лицемери, но светът вече е огромен! и многополярен! европейските отбори се вижда, че не са нищо особено!

Всичко е измама и популизъм! Просто на власт в света е налазила някаква секта от педали,лисбийки,манафи педофили,обратеняци,биполярни и всякакви комплексирани извратени хора и налагат неистово агресивна идеология!!!! Но чакаме Тръмп да ги прати при бай Ставри!

Вижте кой е кум на рязаната карабина. Друго какво да се коментира.

Каквото посееш това ще жънеш.

Йозутчето направи кинти в Германия и след това почна да се слага на бате Ердо...

Първо политиката няма място на стадионите. Все тая дали нещото се счита за правилно. Второ някакви решават и принуждават играчите да правят това. Това не е израз на самите играчи. Реално налагат мнение. Дали ако някой от играчите има различно мнение и вземе че го изкаже, дали няма да го изхвърлят? Реално запушват устата и на футболистите.

абсолютно съм съгласен - това с устите е абсолютно същото както при Мусолини е трябвало да вдигат ръка. Не вдигнеш ли ръка " те вдигат" в някой концлагер и така. Та и сега така - ще пропагандират мнение, вън политиката от футбола гниди!

Да, я кажи, кой е немския лагер, дето ги карат несъгласните сега?

Бухенвалд знаеш ли къде е?

В какво се състои подигравката? Йозил се раздаде за Германия, направи ги шампиони, пенсионира се рано, чалмите какво точно имат да празнуват? Енер Валенсия им се стори като Меси и Роналдо накуп.

Току виж отборът на Коста Рика вземе та паркира един голям автобус пред вратата си. Едно 0 : 0 ще прати отбора на джендърмерията вкъщи!

Че германците са лицемерни, е така, но точно катарците да ме учат на морал?!

Пак не си разбрал ......германците се опитват да учат старците !

И чаршафите са лицемерни, кво ми ги хвалиш.

От великата арийска страна, Германия е превърната в педерастка република.

Не ни забравяйте и нас лезбийките, напоследък ни игнорирате заради тези джендъри.

благодарение на.........?!

Целият Запад винаги е бил гнусен и лицемерен . Те никога не виждат гредите в собствените си очи но гледат сламките в чуждите

И с Русия така.

по принцип това е мотото на имперските държавици и народи като сащ и рашия. а аз мразя ПОРОБЕНИ РУСКИ ИЛИ ЩАТСКИ ТРОЛОВЕ бездушни жалкари! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Прави са. Германците са много лицемерни и по отношение на "климатичната криза". Затварят АЕЦи и продължават да горят въглища и газ.