Коментари - "Като слон на дърво". Арсенал влезе в болезнения клуб на най-шумните провали | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Букмейкърите командват, отборите изпълняват. Ето кой качва слоновете по дърветата.

Три понтузии провалиха сезона. Първо през ануари Партей се контузи, после се върна, но не беше във форма. После към края на март се контузиха Зинченко и Салиба, съответно взеха да допускат много голове. Другият виновник е Артета, който не правеше адекватни смени и най-вече много закъсняваше със смените в мачовете, в които не се получаваха нещата.

Като цяло изтърваха титлата, но да си кажем истината,Арсенал надскочиха себе си и това не е провал, че те от години не са помирисвали ШЛ. Вярно, еомантично е да победиш фаворитите, както ще стане със Баерн Мюнхен, но Арсенал нправи топ сезон, това е истината.

Какво да кажат феновете на Челси и топ Ливърпул? Някак си е смешно да хулим отбор нефаворит,а топ глобалите да фи пропуснем

Аз африкански футбол не гледам,какво ме интересуват тези отбори?

Иди да си люпиш семките на армията или на говеждия стадион, с останалите 100 лумпена....

Затова не играя хазарт. Залогаджиите съсипаха играта.

Няма провал и никакво сриване защото Арсенал в началото на сезона не ги броиха за слива и завръщането в ШЛ се смяташе за трудно постижима цел. Вярно е че водиха 8 точки но не се споменава факта че дълго време Сити бяха с по-малко мачове. Плюс това да си втори срещу ТОЗИ тийм на Сити който освен титлата вероятно ще грабне ФА Къп и ШЛ не е нищо срамно. Като цяло сезонът е много успешен и със сигурност по-добър от предишният. Нещо което не може да се каже за Челси, Ливърпул и палячовците от Тотнъм.

Арсенал никога не е имал шампионски дух.

Пич, всички топ отбори страдат от контузии на ключови играчи. Въпросът е как ще се справят в тази ситуация. За съжаление, Шити са фрашкани с кървави петродолари и за тях правилата не важат. Не случайно успяват да станат номер едно. Дано не е за дълго и Европа се пробуди, за да ги изрита всичките американски мажоретки.....

Не е баш тъй, аз съм фен на Тотнъм и не обичам Арсенал, но ги уважавам.

Глупости.

Ти никакъв футбол не гледаш а си най-обикновен празен руски врякалник дето не може да не се изврещи и тук.

Цели две места над целта преди началото на сезона - не е толкова зле. Не могат да се мерят със сити, ония имат по двама взаимнозаменяеми играча практически за всяка позиция. Сака не пропусна нито един мач цял сезон, естествено, че ще изгуби острота към края. Подобно за всички останали. Но не им трябва много още, следващият сезон могат да го направят. Успеят ли да бият сити в един от двата мача от шампионата ще си повярват достатъчно.

4сенсал са ми смешни, още откогато Наим ги разпра с онзи гол от центъра на финала за кнк

Това не е провал, просто внезапно се появиха нереални очаквания. Не може просто да се интерполира първата част от сезона в заявършващата фаза. Всички знаеха, че Арсенал е слон и би трябвало да го аплодират,че се е изкатерил толкова високо, а не да му се смеят, че е паднал един клон по-надолу от върха.

Нищо не е в сравнение с финала на сезон 88-89... Това беше издънката на всички издънки, ама още не се водеше "Висша лига" шампионата....