17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като Барбука е и тоя - предател...

Малко са ти объркани ценностите. Какво предателство? Да гледаш мафиотското управление и да правиш постоянно компромиси и по този начин да гарантираш съществуването на тунеядците? Айде стига с агитация тип :Работническо дело"!

Всички знаеха,че Казийски и Стойчев казваха истината,но си траеха!Да се снишим и да мине бурята!Така е не само във волейбола.Така е въввсички спортове!И ако се появи един талант в който и да е спорт,то заслугата ще е само негова,а не на ръководствата!Сегашните федерации са си едни хранилки за известни и не толкова известни спортисти.Какви са заплащанията е тайна пазена по-строго и от държавна тайна-проценти от състезатели,екскурзии в чужбина,а за масов спорт-да му мисли друг!

Не е той предател, всички останали са предатели. Когато числеността е обратна е малко трудно да се ориентира човек..

Да късно е! Излезе пълен глупак. Мислеше се за велик, но никой не е по-велик от България. Ние сме на 1340 години, нсй-старата държава в Европа след Гърция. Ще останеш в историята и във всички кладации като родоотстъпник и предател.

Вземи се скрий!

Матей, за мен беше чест и удоволствие да те гледам. Донесе ни много радост, но и тъга, след като се отказа! Беше ясно, че тия номенклатури ще съсипят волейбола. Така и се случи. Тулупа Ганьо е от същото котило. Жалко! Бъди здрав и всичко най-хубаво след края на кариерата ти!

Матей, за мен беше огромна чест и удоволствие да те гледам през всички тези години! Донесе много радост, но и тъга, след като те принудиха да се откажеш. Беше ясно, че ще съсипят волейбола и така се случи! Тулупът Ганьо ще го довърши! Бъди здрав и всичко най-хубаво след края на великата ти кариера!

Мръсник! Всички знаем защо бойкотира България, точно в критичен момент! Защото изгониха Стойчев като мръсно коте, след онази срамна загуба от Германия във Варна! До тогава Казийски нямаше никакви проблеми с ръководството!

Това е спорт, бе, олигофрен! Биеш. После падаш. Или не си съгласен? Някакви си там велможи ти поставят цели да станеш шампион. Целта е да играеш добре и да вдъхновяваш младите. Да се пълнят залите, да има радост и вълнение. Това е смисълът на спорта! Не е реално и житейски е тъпо да искаш винаги да побеждаваш. Но, явно дървените чутури като твоята, увиране нямат!!!

Абе казийски, ако си пич, ще престанеш толкова години с нелепи обяснения за отказа ти да играеш за България! Стига с тези недомлъвки! Хъката, мъката, това онова! Кажи го най-после ясно-стана това и това, този направи това и тови и ето защо АЗ ОТКАЗВАМ да играя под флага на България!