17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех, специалисти, специалисти, а ако им дадеш властта, боклук до боклука. Същите сте като вашия "вожд" Бойко. Жалки страхливци, които само знаят да плюят, но не и да направят нещо смислено!

Нищо няма да направят на Подуенци. Нe виждaте ли БФC кaк ги пoкривa зa лицeнзa, a cъдийcкaтa кoмиcия кaк пoлзвa ВAР в тeхните мaчoвe? Кaктo БФC пoкри cлучaя "Гoнзo" 2006 гoдинa, тaкa щe cтaнe и ceгa.

Абе съдба! Като е решила тройчо, тройчо!

Ако не имал състезателни права - следва служебна победа, която в случая ще е 5:0 защото ЦСКА вкара два гола. Това че ЦСКА трябвало да подаде жалба, и то до 6 дни след мача - прах в очите за наивници. ЦСКА няма как да знае за този нередовен играч. Неслучайно за случая се казва след като са минали 6 дни. БФС могат да наложат наказание и без жалба. Ако не го направят, ЦСКА могат да се жалват пред международен съд и наказанието за Левски и БФС ще е по-голямо.

Както БФС покри случая Гонзо 2006 година, така ще стане и сега.

Хич не ме интересува служебната победа, ама виж, по една глобичка от ФИФА по 100К евра на клуба и на перукан предконгресно - ще ми е забавно :)))

Не искаме служебна победа Ние ги бихме на терена .Но тяхната работа винаги е с измама

SU-152

За тирето ли пишеш,че от това по голяма измама няма.........

МАЧЪТ ДА БЪДЕ ПРЕИГРАН !! НИКОЛЕТ ДО ТОГАВА ЩЕ ЗАСЛАБНЕ И ЩЕ СЛОЖИ ОЧИЛА !!

Според правилника на БФС, служебна победа за ЦСКА ще има в случай, че от ЦСКА подадат жалба по въпроса. Но ЦСКА не пише доноси. ЦСКА смля Лефски - Спартак на терена, с футбол. Ние не желаем да се цапаме с тяхните простотии и да бъдем въвличани под каквато и да е форма в подуенските нечистотии. След като уточнихме това, би трябвало да отбележим, че ако на Армията някой хвърли пиротехника по футболист на Доносчиев, почти уцелвайки го в главата, това ще струва на ЦСКА десетки хиляди глоби, отнемане на точки и прочие. За kypBama на всяка власт обаче всичко е позволено. Ами затова е Прокобата, лилави подуенски мангоси.

Ква ЦСКА бе оранжаво прасе. И какво бъркаш Спартак в случая. Левски всяка седмица плаща глоби, а оранжавите не. Добре че ФИФА им налага винаги, защото там няма кой да ги крепи

Кой плаща бе паляк? Я се скрий! С тоя отбор в момента вместо да надигаш глава, трябва да си по-нисък от тревата

SU-152

След ракетата паднала на терена трябваше да полети и този, който я е изтрелял, но лумпените си го пазят. Сектор Б/ойко/, са по зле и от припок.

Пак ли ще спасяват говедата? Отдавна трябваше да са в окръжната група, тогава БФС ги спаси и продължава да ги държи незаконно в елита, с такива огромни финансови задължения и нагли нарушения на финансовия феър плей. Сега, пак груби нарушения и отново нагло пренебрегване на правилата на футболната игра. И какво - пак ли ще им простят???

На вас ви направиха цяло първенство и ви вкараха през задния двор ,вместо да си тръгнете от окръжните група .сега грухтите на умряло,нагли магистрални труженички