Казусът с Хубчев заплашва "Левски" с отнемане на 11 точки

"Сините" са загубили делото, кати или трябва да плащат, или да понесат наказание

Обратно в новината

Коментари - Казусът с Хубчев заплашва "Левски" с отнемане на 11 точки | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Раев беше подведен от черепа, помисли, че е велик, да плати това не е мъжа му Раева, подкрепи перуката той да му помага

Що не му съблечете фланелката и защитите....тъпаци..

Плача. Мисля, че е крайно време колегата Свираков да извади пак гъза. На околовръстното. Друг изход не виждам, чипсът свърши, а така и не си получихме мола на стадиона.

Всички пари за свещи да харчиш Хуп(й)чев ти пожелавам от сърце

На местото на Хубчев бих дал малка разсрочка срещу голяма лихва.

Едва ли е толкоз прост. Хубчев точно би трябвало отлично да знае, че Пелефски пари няма и скоро пари няма да види. Боко Тиквата не е вече във властта, Шиши си има цял куп проблеми, на Черепа му висят с осем милиона, чипсът очевидно свърши, а Павел си каза, че Пелефски били свикнали "да им помагат и да ги дундуркат", така че е по-вероятно да почнат да печелят от диксъновия мол, отколкото от мачове, хи хи хи!

Ум цаеува, ум робува, ум патки пасе.Кой му е виновен на Сираков, кой го би по главата да сменя Хубчев,при положение, че знае че в финансова криза и уволнението му трябва да се плаща.Ма играели слабо ще кажете.Ми то игра се прави с играчи не с куци коне.Не може да снимаш магаре а да искаш да излезе на снимката кон

Докато не се научим че договора не е къс хартия и трябва да се спазва и плаща така ще е. Вчера строители поискали договорите вече сключени да ги анулират или индексират. Има си съд за такива неспазващи подписани договори. Това е масово явление в Б-я

SU-152

Не е изненада, че точно след началото на кампанията за подновяване на картите, медиЙте любезно напомнят кой каво има да взима от Левски. Търсеният ефект сред сините маси е ясен.............. Някакви драскачи пък твърдят, че ако еди какво си станело, щели да ни отнемат точки. Цитирайте правилника и параграфа, според които това е юридически възможно, бе, мишки гнусни такива!

А ако не напомнеха, неплатените дългове, данъци и заплати на мурвите на Шиши щяха внезапно да изчезнат ли? Или да им изпаднат чудодейно 11 точки аванс, хи хи хи!

ЕДНО ВРЕМЕ ФАЛИРАХА ЦСКА И НИ ПРАТИХА ВЪВ В ГРУПА БЕЗ ДА ИМ МИГНЕ ОКОТО. ГОВЕДАРЦИ ОТ НАД ГОДИНА СА ВЪВ ФАЛИТ, НО НИКОЙ НЕ ГИ ПИПС

SU-152

Уважаеми потребителю, 1914 пъти се обясни на уважаемите припознавачи и на такива като теб, че за разлика от останалите, Левски разсрочва, предоговаря и обезпечава дълговете си, което е напълно законно. Не знам защо, отказвате да проумее, че наличието на дългове на един ПФК, независимо в какъв размер, не значи автоматично фалит.

Да де, за едни е напълно законно, за други няма "под условие". Както се вижда, "едни" може даже да са получавали пари от лица по "Магнитски", и пак няма проблем.

SU-152

А други ги разледват от Олаф за едни жипки,аре няма нужда.............

Заради тях ли отбор с отрицателна доходност като Пелефски се толерира да дължи пари на разследвани престъпници, укриващи се в Дубай, и да не си плаща данъците и заплатите?

SU-152

Тези престъпници, укриващи се в Дубай,не Ви ли беше спонсор през 90год.........Тогава какъв беше,точно при него се насрахте и то с преднина от 16 точки........... Акоо използваме оранжевата реторика...............................уважаемите припознавачи. Знам, че това влудява "винаги верните" и им причинява някои здравословни неразположения, но това е положението...........Левски го има........ Надявам се ти ясно,че още днес ММС може да прекрати договора си с вас без да има нужда от никакви съдебни решения. И да отивате да играете и тренирате в Ловеч или Етрополе. Тук не коментирам как ви е бил издаден лиценз за ППЛ и ЕКТ за последните 4 години след като определено не сте спазвали договора си с ММС и какъв документ сте представяли.Но като знам кой беше начело на ММС не се изненадвам.

"Оранжевата риторика" няма да ви помогне за дълговете и грозящата ви загуба за и без това с мъка изкарани точки, заради които лишиха двама съдии от права, Пелефскарчета. От обор няма как да излезе нещо друго, освен говеда, хи хи хи!

Динамо тире Спартак тире Пелефски тире Диксън тире София пак ще го карат на споразумения, молби "отлагане под условие" и каквото още се дава като няма пари, хи хи хи!

Едно време какви спонсори имаше.Бат Жоро Илиев като беше спонсор такива задължения ги оправяше за половин час.Качи ги в някой багажник на Витоша па на слизане вече онзи има да дава не да взема.Сегашните спонсори щели да преговарят, те още малко ще вземат и да му платят.Не знам какви времена настанаха...

Това Лефски от къде го ископаха?

ХАХАХАХАХАХАХА

Така си е, да имаш двама престъпници за спонсори-собственици, да не си плащаш данъците, и накрая пак да се докараш до тинята го могат единствено пелефскарчетата, хи хи хи!

А какво общо има спонсорът към заплащането на задълженията към този треньор?

Ми парите са на мутрите, Сирака дето се води собственик е само един космат гъз

Добре де, що просто не му платят парите, нали имат нов спонсор?

че те от къде ще ги вземат тези 11 точки?

путьо

Теоретически - може, не е като ЦСКА да няма доста повече точки от Динамо тире Спартак тире Пелефски! Ама вече доста много ще ви станат свирките след плащането на лихвите на Шиши, дето притича да ви спаси точно преди да фалирате, понеже Боко се появи по телевизията да намекне как заедно с Цвъки са заклети лефскари, хи хи хи!

Викайте Тити немедленно. Няма кой да ореве студията. Гарване Хубчев ,ти птицо проклета на кой гроб тъй грозно грачиш?

0 (точки) е добро число. ;) Еми да се оправят. Но според мен най-бързото оправяне е през фалит. Иначе ще са в кретащо състояние. И това съм го коментирал преди години.

Всички преписват тази фейк новина от жълтия Тема Снорт. Ама дали е така, никой не си прави труда да провери! Модерни журналя преписватели!