17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Космонавт ,едно е да искаш да вкараш,друго е да го можеш.Айде слагай скафандъра и към космоса,а забравих да кажа не се наричай повече никога професионалист,защото те са свикнали на интензивни и тактически тренировки

Кире, Кире, за някой лев отгоре си плю на кариерата и на името... никой не обича продажниците...

Сам не осъзнава колко е тъп .. но нали има миски дето му вдигат самочувствието ! Иначе като футболист е гола вида и в чужбина няма кой да го търпи това , че и заплата да му дават .. Тук на село ще е първенец !

Наблягат на фитнеса и тактиката... не съм свикнал на това ))) Смях и това е професионален футболист! Считай какво ни е нивото и това ни е младата надежда ! Нямам думи, но е Студенски град в чалготеките са първи, кючеци , пиене и са шампиони !

не искат да ни чакат да се наумуваме и да се нахитреем по български! само в България се чакаме до пенсия ХА дано заработи !

Смешник.Гледал съм го само един път с националния отбор.Не може да играе срещу превъзхождащи го противници.Падаше като го духне вятъра.Слаба ракия, да не говори много.Да си взема двата лева от футбола и чао.Анонимник..

Не е свикнал на интензивни тренировки човека. Само на интензивни кючеци. Там няма равен.

Дойде тука Кирчо наперен щял да става новото Меси в Серия А.Вика аз в тоя отбор няма да се задържа много още зимата ме взима Юве или Милан.Още на третата тренировка като го напънахме и го хвана дюстабана,окапа.Каза че в Лудогорец щял да покаже кой е.

Ето го ключю от бараката: ... Второто, което ме затрудни много беше тренировъчния процес - динамични и интензивни занимания .... а не бях свикнал на такива в България. Няма какво да коментираме разни мърди.

Няма първенство на тази планета която да оцени по достойнство истинските ти футболни умения и извънземност. Затова- не се коси Кирчо! В открития космос ти е мястото-))))))))))))

...като на всички ни е ясно как "те направиха" футболист на годината. Естествено, че в нормална Италия веднага те разкриха какъв си КОСМОНАВТ и ДЮСТАБАНЛИЯ!!!

YCBM

Кики тъпуту! В главата има думи колкото за едно изречение да измисли, а на терена като муха без глава.

мисли мунчето трезво и правилно добър играч раздава се по терена