Кирил Домусчиев даде оценка на годината за Лудогорец

Той не е доволен от лошото представяне в групите на Лига Европа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес един от енергото дето проверява електромерите ми разправя, че ЧЕЗ било на тиквата. Тия са окупирали цялата държава.

Тия момчета двамата братя домуси ги назначавам за милиардери

Безобразно богато, самовлюбено и алчно парвеню. Наскоро разбрах от един бакшиш, че едно от последните му начинания е високата офис сграда, която ГВС му строят на кръговото на 4-ти километър (бивш сервиз Изток), редом до поредния жилищен комплекс на Артекс.

На тоя още ли не са му свалили гела ? В затвора няма да му трябва. Май му избяга съпорта във власта и скоро ще гледа света на квадратчета. Колко открадна,колко му опростиха-то така се става милиардер в България !!!

Казал го е за феновете. 2 купета и трима правостоящи. С 3 кила кренвирши, 5 франзели и 3 буркана лютеница, наяща цялата фенска маса на лудоКЛЕЦ (делиорман), барабар с мътния небългарин петричев.

Домусчиев да умира, ЗАЕДНО с всякакви турци и маймуни в Разград... Или трябва да го ЗАСТРЕЛЯТ и да ИЗГОНИМ турците и маймуните ,за да има Пари и Работа за нас, българите..

Скъпи Кирчо, и ти и твоя проект отдавна омръзнахте на истинските фенове…

Заливане престъпник отивай в затвора.

Ако му му бяха подарили Антибиотик Разград, още щеше да продава гуменки.

Дааа вярва в младите момчета-за това взе Спасчо Делев щото хем млад та млад хем що пък да не му верва

Защо футболните запалянковци в България не обичат Лудогорец, по същата причина поради, която дори бездомните кучета и котки, особено тези, които са се „установили“ около някой блок с добри хора, готови да ги хранят, не искат и да помиришат кренвирши. И животните и хората разбират, че тези продукти не си заслужават цената.

Давай поименно, шефе, не е трудно, пък ще е и кратичко... какво е това безлично "скъпи фенове"??? :)))

домуса е за разследване и в затвора

Kenn1111

Една от основните причини хората да не харесват Лудогорец е именно Домосчиев и начина по който си печели парите и ги пере част от тях през футбола.Затова и този отбор никога няма да има истинска фенска подкрепа.Да не забравяме че и там почти няма българи.

zizus

Скъпи фенове… и спрях да чета. Така и не разбрах към кой се обръща. Кои са му тия скъпи фенове, дето така и не мога да ги видя като гостуват.

махни караманджуков че да се оправят нещата . колко африкански дървета докара