17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбрах - какво лошо е казал Домусчиев, че да последва целият този хейт.

Сус бе. Ти си следващият педал, дето ще гниеш в панделата.

Защо не помогнеш на 8000 деца без място за детска градина , като си толкова "дашен" - А ма там няма далъвера нали ?!

Не ти щем ни меда ни жилото

Киро Гела, световен рекордьор по оздравяване от ковид 19. Голем играч. Много обича да помага, особено като го рекламират и му върнат 5000% от дареното.

С революционните песни ”Вятър ечи, Балкан стене” и ”Боят настана” се надъхват стотиците протестиращи пред Народното събрание българи. Те се увеличават с всеки изминал момент. Прави впечатление, че сред тях има много млади хора. Много от тях са с национални знамена...... https://mobile.frognews.bg/article/196476/

Е, как няма да помогне след като господаря му му е дал ценни съвети по темата.

Е това го виждаме постоянно през последните години - Лудогорец и к-урвата им Лефски си разменят победки, обединени срещу ЦСКА, срещу кпйто играят на кръв.

Според мен да поддържаш отбор като Лудогорец който има "огромна фенска маса" е пълна глупост! Те на мачовете от лига Европа едвам събират 5000 човека на своя стадион! Помним много добре каква посещаемост е показвала и ЦСКА и Левски когато са се представяли добре в евротурнирите и не само евротурнирите! Когато двата отбора са били много силни дербитата по между им също са се пълнели с огромен брой публика! Кирил Домусчиев трябва да се откаже от Лудогорец и да поеме Левски! ЦСКА начело с Гриша Ганчев също се развива много добре и ако има два отбора борещи се за титла и първенство ще стане по интересно а и посещаемостта на мачовете ще се вдигне много повече! Винаги когато Левски и ЦСКА са били много силни и са играели с провинционални отбори винаги стадионите в провинцията са били пълни!

Тази баклава ми мирише на началото на края на ДЕЛИОРМАНСПОР?!

Ей не мога да я понасям тая лигня, синче на номенклатурата писал се пишман бизнесмен. Дрисльо.

Искам, но нямам желание...

Кире, не ако можеш да помогнеш, а ако ти разреши вожда! Такива като теб Кире и пари за хляб не бихте изкарали, ако бизнесът ви беше честен и правителството не ви беше зад гърба!!! Вожда киха обществените поръчки, а такива като Кирчо и брат му стават големите бизнесмени?! Знаем какви заплати плащаше на работниците си и как се отнасяше към тях! Кирчо и брат му, плюс Пеевски и Доганчо, плюс Бойко и Геша, плюс Цецо и Цецка, заедно с всички по веригата, са за незабавно разследване и вкарване на топло за много дълго време!!!

Кога ли ще дойде и неговият ред да се крие?

Ще им прати от пакетите с храна, явно ;)

да не изние тиквата че ти отиде лудогорчето със фармациите и тогава ще трябва и едни 52 милиона да връщаш

Не се притеснявал, за Уевски... а не се ли притеснява, че човек с огромни възможности, взима някакви си за него, пари по програмата, 60/40, които са му джобни, за вестници и минерална вода. Като се притеснява за малките отбори, защо ги е взел по програмата, парите? Ясно е защо... облечените във власт мизерници, му взимат и то милиони проценти, той си ги връща макар и капка по капка... Ех народе ееееееееееее...

Евала, брат. Даваме смешни дарения, за да се правим на съпричастни или щот и другите дават, а вече на 2 пъти вземаме помощи!

купувай ;) сега ти е паднало

Крадлив мародер!