17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аре стига вече с тоя психопат Кирльос...!!

По принцип е прав

Кирьос е поредният "гений" разбираш от всичко. Като го мързи да тренира и да се напъвам създава скандали и конфликти, за да е в новините.

Ти си поредният "гений", който коментира гении.

Когнитивна терапия на Коен... Абе нещо като "лечение" на СПИН. Травмира психиката точно дотолкова че да се нуждаеш от още една визита. Абе какво искаш като е от Коен, освен да ти изпразни портмонето.

Не само по принцип. Терапиите на психолозите отдавна работят като терапиите на СПИН или диабет. Важното е пациента винаги да се нуждае от лекарството им.

От три години ходя на психолог. За отношенията в моето семейство, които ми влияят и до днес - много ми помогна. За личния ми живот - много ме обърка. Няма лекарство, което само да помага, или човек, който да е само добър. Дори това, че са го объркали е ок, за да си намери собствения път. Понякога на човек му е нужно да се обърка здраво, за да прецени, какво му е нужно.

Оправил се, колко да се е оправил?!? :)))

На неоправената, нездраво Весела, "критериите". Кириос не ги "покрива", щото не се събира в шаблончето.

tonk11

Ела да ти дам една мотика и една казма и да те опнем да кОпаш в градината и ще видиш как ще ти мине всичко.

Знам, че се имаш за много интересен с този коментар. Всъщност имам овощна градина, която копая и подрязвам сам, както и лозе, което също поддържам сам. Съветвам те да не се подигравал на хората с психични трудности - никога не знаеш кога и какво ще ти сервира живота.

Пич, ти наистина ли разграничаваш отношенията в семейството си от личния си живот и чакаш някой, пък било то и психолог, че да ти помогне да излезеш от батака. Не си давай парите бадева, а си подреди приоритетите, преди да си го закъсал съвсем.

Не приемем оценки от хора, които никога не са ходили на психолог, защото ако ти конкретно беше ходил, щеше да знаеш, че психологът не ти дава съвети и не ти решава никакви проблеми, а само те пита как се чувстваш за определени събития в живота и защо. Ти, отговаряйки на него, отговаряш и на себе си.

Че кой ти пречи да си зададеш същите въпроси и да им отговориш пред себе си по същия начин? Щом държиш да ги кажеш и на психолога, значи очакваш съвет или помощ. Което значи, че ако само те слуша, не ти върши работа. Ако искаш само да си излееш душата пред някого, що му губиш времето и парите си. Черпи две ракии някой случаен пияница, той ще те слуша с по-голям интерес.