17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евала НИК!ГОЛЕМИЯТ!

Браво на Кириос. Труден път до финала след победи над силни съперници за разлика от другия финалист, който не срещна съперник от топ 30 до финала. Всички топ тенисисти бяха набутани в едната половина - Надал, Вавринка, Изнър, Кириос и други.

В много случаи, не само в тениса, простотията побеждава

Браво Ник!

Браво на моят сънародник.

Точно както предсказах, титла и голяма кошница. Предсказах също и какво му предстои 2 ранни отпадания и "контузия". Сега на Индиън Уелс няма да се пригоди към вятъра, специфичната влажност на въздуха и много бавния корт и ще падне рано. После в Маями пак отпада първи-втори мач и вероятно ще си пусне нервите за пореден скандал с който и съдия да му се падне. След турнира ще даде пресконференция, на която за 9498568 път ще каже колко много мрази тениса и как не е искал да става тенисист и че иска само всички да го оставят на мира. 2-3 дена по-късно ще обяви, че е контузен и ще откаже турнира в Хюстън. Голямо леке

... е така се бие - перде и бой без да се съобразяваш с авторитетите...!!!!!! Га наш Григор стане такова перде и той има данни да победи абсолютно всеки от първите 100 в света и дори и да стане номер 1 в света...?!?

Честита титла!