Класен Хамилтън спечели в Унгария, нареди се до Шуми и оглави класирането

Страхотно представяне и от Макс Верстапен, който удържа второто място

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой беше този селянин от Керпен, че не помня!?!? Той беше протеже на Барни Ръбъл и с негова помощ стана това което е. След тази година няма да има по какво да го сравнявате с Люис защото ще го е задминал по всичко. Кой от къде е тръгнал от двамата може само да се учим на дисциплина от тях. Черен ама на него даде семейството на Сена каската на великия бразилец. Дерзайте хейтърчета.

Кисело ли е гроздето, расисти жалки?

Готино състезание стана. Който и каквото да говори Хамилтън е една класа над другите. Верстапен става все по добър и почвам да се чудя ако караше мерцедес какво щеше да е. А за мен мерцедес допусна грешка със смяната на гуми на Ботас=може би ако беше със супер меки последния стинт можеше да задмине верстапен. Или изобщо да не сменя гуми. Строл четвърти... Кой би повярвал. Затвърдява качествата на розовия мерцедес. Рено... Не е добре. Макларен като мине на двигател мерцедес следващата година ще стане интересно. Дано не изгонят перес и сложат фетел във рейсинг поинт. Перес не заслужава това.

Още се смея за Култард ...аххахахаха

Хамилтън хайде да не е над, но е на нивото на Сена и Шумахер, може да не ви кефи, че е цвят какао, но това са фактите и цифрите говорят сами, а с тях спор няма. Сравнението с Култард истински ме разсмя.

lu4ka

И на кого е класен? На първи “Б” или на втори “А”?

Наистина ли има хора които го гледат това ф1? По-тъпо е и от кеча и от бг футбола...

Значи, системата на задвижване на Ферари я спряха, а системата за управление на Мерцедес, ще я разглеждат догодина? Тоя негър и 18 титли да спечели, никога няма да е по-голям от Михаел, Мика, Прост и Сена. Даже от Култард няма да е!

Абе тоа Класен да не е в същност Люис? Неграмотни журналя.

Това негро никога няма да стои редом до великите пилоти.

Обидно е за Шумахер да сравняват това протеже с него. Я да беше тръгнал от Заубер и да видим има ли расизъм във Ф1. Дори като човек не е близо до Шуми.

какво значи "класен Хамилтън" Това е на развален български.

Е как какво значи "класен" + преподавател, отговаряш за даден клас. Дииииииир

И аз искам да ми се обясни значението на думата "класен". Не знам тя да съществува в българския език. Или е словесна парвенющина, или е плод на некадърен превод!

Извинявам се за неточността. Думата съществува в българския език, но не в това си значение!

Какви са тези БЕЛИ букви по дрехата му? Я всичко да е черно, това с белия текст е расизъм.

Браво Хамилтън!!! Само така!!!!