Клоп: И без трофей сезонът ни е успешен

"Сигурен, че феновете са съгласни", отсече наставникът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... да прав е Клоп...! Защото срещу Гуардиола и момчетата му от Ман сити, Ливърпул изглежда прекалено дървен по английски - Ман сити и Барса са друг футбол, друга опера, но мечтите винаги са безплатни...

глупости си написал бе умнико.Ти гледа ли мача с Барса и владението на топката през тези 90 мин. Благодаря Клоп,благодаря Ливерпул за чудесния футбол и отбор.

Миналата година Манчестър Юнайтед като завършиха на второ място (и пред Ливърпул) беше прието като провал.

май вече стъпи с двата крака на земята. Започва да отрезвява от голямата еуфория. Браво че започва да вижда реално нещата и да отдава дължимото на МС. Признава титлата н МС.

Успешен сезон не този в който събираш калъфки,а този в който пълниш витрината с трофей.Разни там рекорди ще бъдат забравени след година-две.Клоп стана еквивалент на Бенфика,отбора рекордъор по загубени финали,такъв е и Клоп.Той дойде с много надежди в Ливърпул,беше приет като месия,негови са думите че ,,до четири сезона ,ако не направи Ливърпул шампион отива в Швейцария,,Е,сега затваря 4сезон/първи не пълен/какво ще каже?

Това с владеенето на топката ако беше вярно, то Барса трябваше да има минимум още 3-4 спечеленти шампионски лиги... И нещо друго - не може футболист с претенции за златна топка да не може да вкара от 3 метра на празна врата! Само с мотивация и мускули не става, трябват си и футболни умения, мисъл и....геният на Меси! Барса може да бъде победена само и единствено от .... Валверде!

svg88244@

Това е най-добрата работа, която Google плаща сега. Получих първия месец от € 27936 за работа по 3 часа на ден. Започнах преди четири месеца и веднага взех вкъщи поне 7645 евро до 9264 евро на седмица. Не мога да повярвам колко е лесно, след като го опитах. ------- >>>>>> www.WebJob33.Com