17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дарби К е във чемпиъншип а не втора дивизия.Така написано е еквивалент на отбор от б окръжна група да отсрани представител на елитна-окръжна в родния футбол преди няколко десетилетия.

Gugnelid

Ти пък кой беше? Да няма състезания, където малките да имат шанс да блеснат, защото на големите им бил натоварен календарът... Ами да не участват бре! Или да играят с резерви. Защо малките да плащат за проблемите на големите?

Идеята за подобни съперничества е безполезна, проста и ненужна, на фона на свръх голямото натоварване на отборите на първо ниво!

TwinDaddy

Най-старият турнир в света! Най-интересният турнир в света! Все още! Няма по-добро място и по-добро вдъхновение за играта от това, аматьори да наказват самозабравили се звезди. Плюс това отборите от първото и второто ниво се включват едва на този етап от надпреварата, т.е. спестено им е свръх-натоварването (както и свръх-резила да отпаднат от отбори от още по-долните дивизии), като за да спечелят трофея ще имат максимум шест мача. Дали са много за спечелването на един от най-престижните турнири в света?