17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе,кмете, ти остави центъра на града без обществена тоалетна ,допусна най-представителната сграда в града(Централна поща) да се руши и вътре е заприличала на обор,улиците са разбити,тротоарите с изпотрошени плочки и без кошчета за смет и още,и още... Един от най хубавите и красиви градове в Европа не случи на кмет и това е....

Този крадлив герберастки БОКЛУК трябва да е в затвора!

По-добре герб, отколкото някой от кокорчовците , чалгарите, ристьовците или от израждане.

По- добре да направят един ЗАВОД , да РАБОТЯТ пловдивчани и да има полза и за България.. От такива ЦИРК-ове нямаме полза... и от футболни фирми.... ТИя в фирмите-Ботев пловдив, Лиевскя София, и ЦСКА на Гриша ганчев, да както ПОП КРЪСТЬО.. Най- добре да си сменят името на фирмата и да се наименуват- "" Поп Кръстьо, Предатели и Трафиканти на маймуни""" !!!

Дори не четете .Поп Кръстю е измислено име от комунистите , истинският предател е някакъв селски учител , документално е доказано и то за да си запази някаква селянка от задявките на дякона .

Единствения кмет, по-голям боклук от този е всеизвестния Тотю- предишния. Тия двамата крадат все едно света ще свърши утре. Не очаквайте стадион половината пари са откраднати по познатата схема.

Аре бе Зико кво се праиш. Боко беше обещал да го построи този стадион. Сега желязото поскъпнало, бетона не знам си кво, шефовете на Ботев еди какво си. Строи и не мрънкай. Да крадете има бол, за стадион няма, а пък за детски градини да не говорим. Да идва Боко да копа, че няма кой да работи.

Ще стигнат за две къщи за гости и два хотела, както обикновено, а феновете... на кой му пука.