17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Молете се след като получи парите да ги даде за благотворителност в България. А на кобрата да прави други неща, защото нашите деца са некадърни и без пари, но и малкото уж на приятели бг шафран ги ушишки обират, така мисля, не съм при тях, но питай в съд... И в бг през 70 на м в е имало, но закони на Тато не както днес

...I was very good prepared... I am more better!!! HAHAHA

Тя е много морална, само лявата и гърда с все зърното и е навън.

Kenn1111

С тая целувка бая проблеми ще си окара.нищо чудно и да го осъдят тия там.И паричките дето ги е натрупал да му ги взамет.Проста му работа.

Кубрат може да яде голям американски дик с тая целувка!Вече почнаха отзивите по тоя въпрос!Тои си мисли че се намира в "свободна"страна!В тази страна ги съдят след 59 години за изнасилване а наш Кубрат тръгнал да се прави на голям любовник.Абе момче знаеш ли в каква кочина се намираш,знаеш ли че всичките ти парички и кариерата ти може да идат по дяволите,знаеш ли че ще ти разпродадат и имоти и всичко и ще те изтупат като брашнен чувал?

Браво, Кобрети! Силна вечер - набихме румънчето, хапнахме суши... Дано да не е голяма сметката за второто.

Санким честна ли е? Знам ги аз тукашните жени!

Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от home.I са се присъединили към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми се промени - напълно към по-добро! -------->>> www.WebJob33.Com

се изложи тотално. Няма до сега мач, на който да не е направил изцепка.... Кво каза Кличко още тогава.че с такъв простак не се е бил през живота си....е прав се оказа! То ведно ,че Андрея е крокиамаможе да синаеме нкоя приличен ескорт вместо да налита като невиждал жена. Да го сцепят както му сцепиха веждата, сега за секс тормоз.

На тази китайска репутерка и пичката и е силиконова.

Нашия може да си загуби хонорара от четвърт милион, ако китайката подаде съдебен иск, много просташка постъпка, да не говорим за англииския, който никой не разбра. Абе това блъскане по главата не е за подценяване, момчето не е съвсем у ред.

Като че ли не е виждал жена, Андрея не му ли дава?

Тоя ша я пори...ша га отнесе кът миньор ботуши за нощна смяна...

Кубрат-премиер и президент,да прави Велика Кубратова България,пък ако ще и в Чикаго

Много слаб мач на Пулев. Накрая завърши като евтин театър.

поведение за края на интервюто. И да - нека се ползват преводачи за такива медийни изяви. Но целувката .. в БГ може би е нормално, но в Щатите не е. Може да го осъди. И е поредното доказателство - бял мъж като види азиатка, си гълта не граматиката, ми не знам още какво..

Кобрата няма как да не я е отнесъл тая китайка.

Ако му се подобри английския на следващите интервюта, ясна е работата. Браво, юначага.

Бетон си бате , бетон !

Хахахаха. Аз съм ЗА да бие шута на Андреа вече. В Щатите под път и над път има всякакви мацки: чернокожи, мулатки, азиатки... Един приятел беше 5 месеца и се оте*а. Тук само веднъж съм виждал две страхотни африканки (останаха ми очите), но бързах по работа и после се ядосах на себе си, че не се запознах.

Абе има хубави мелези, но аз си предпочитам класиката - русо, синеоко.

ти си мелеза :)

Никой не разбра какво каза Кубрат, дори и той самия, добре че репортерката импровизира, целувката- неуместна и просташка! Няма клас човека.

Тая с тея бомби (рядко явление при азиатки) - дали би я праснал нашия ?

бомбите очевидно са силикон , не че е нещо ново за кубрат де :) , устните също са пипани леко и има фасети на зъбите :):) ... абе направила си е физиономията .конкуренция сред репортерките :)

Не може да му се отрече, че си има определен вкус и си го следва. Все си ги избира с излъчване на порнозвезди. То като се замисли човек- не е като той пък да е ядрен физик.

сега го осъдиха за изнасилване

Силиконът си го влече. Разни хора, разни идеали

натиска се кубрат, но по селташки начин. невъзпитано, все да мине метър, да е безплатно ако може... това е слабото място на бай ганювеца. Все гледа да мине тънко и почти без пари. Още Буров го е описал навремето... "Българинът, като седне да работи се сеща, че трябва да изживее живота си доволно и щастливо, “да не се мине”. Надърви го и тръгва да търси нещо за таковане. Ето, това му такова майката на българския писател, поет, художник, журналист, артист, ковач, хлебар... И то, ако може да е без пари и да е чуждо. Българинът не е научен да плаща за своите удоволствия. Той гледа да мине гратис. А така не дават никъде. Само Яворов бе артист в това отношение - никой друг. Затова и всички жени на София бяха негови и го обичаха. Не е имало случай Яворов да пожелае жена и тя да му откаже."

Жалък злобар! Аз пък цитирам Иречек..

И що пък само българина да искал гратис ? - ела в Германия на намаленията и безплатните храни - ще се избият.

Тва Суши ще го глътнем!!

Добър е пича и всичко е наред, но да ползва преводач за публични изяви ще е по-добре. Бая трябва да си "импрувне" английския по примера на един "виден" български евродепутат......Голем смех с тия юнаци....

Май андреа е в миналото. Тая му е завъртяла главата, все на нея интервюта дава, пък и е доста знойна мама й

Нормално, още повече че тодорка вече килата ги няма за нищо

Браво, браво - добра битка - кой не обича победите и победителите/когато побеждават особено, но хората сме си такива, а тази репортерка с тези УСТНИ как да не ги целунеш ПОНЕ ако имаш възможност/и трябва да спра до тук/Братята са голяма работа - големи спортисти, големи патриоти и може би и още нещо, Да са живи и здрави, всички да сме и смело напред с юмруци, ум и устни и онова другото!

От поне 1 месец се появиха теории, че Кобрата има връзка с тази репортерка и май ще излезе вярно. Няма лошо, щом побеждава! Пък и тази е 1000 пъти по-хубава от нашата.

Ами иска му се.

Кво щяла да кажи Андрея. Тя Андрея кви работи прави с тая уста.

Бе тва Суши май няма нищо против да го треснат.

Вари го, печи го, ПРОСТАКА си е ПРОСТАК.............

А теб като те ебът в гъза всяка вечер на село и го лапаш вмирисан по цивилизован ли го даваш?

Е па джендърите го имат това за гУема простотия, мъж да целуне жена, нали!?!