17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"За Гладбах сметките са лесни...", кое е лесното??? Паднаха от Реал у дома, когато Реал бяха мотивирани, сега Реал пак ще са мотивирани, само че в Мадрид, каквото и да се случи няма да е лесно, но щом сте рекли... Бих казал в тази група Реал и Интер е по вероятно да продължат.

Има се предвид, че сметките са лесни за правене, т.е. няма много варианти. А не, че ще им е лесно да изпълнят целта.

Един от отборите.Пише се Лузърпул

Чисто теоретично може и ПСЖ да падне от турците, и да не е вярно, че на Лайпциг им трябва само победа, при 3 отбора с 9 точки. Друг е въпросът, че хич не се очаква.

“Сигурни отпаднали са Рен, Истанбул ББ, Мидтиланд и Зенит - те нямат шанс ни за осминафинал в Шампионската лига, ни за Лига Европа” Само един от примерите за неграмотност в тази дтстия...ни тук, ни там. Не може ли да се изберат редактори, които поне знаят как да пишат. Анан вече от неграмотници!!!!!

Най-после Роман Абрамович отстъпи от ината си и назначи англичанин за шеф мениджър. Моето желание беше лудия Денис Уайз да води Челси, но... Лампард прави един наистина добър отбор. Трофеите с Лампард ще донесат повече щастие от тези с Моу, РДМ и Анчелоти

Има малки неточности и старинни изрази, но да кажем - добър опит.

"Интер няма какво да му мисли - успех срещу украинците ще го класира, но ако мачът в Мадрид не завърши наравно. Само този резултат там изхвърля тима на Конте при негова победа." Май има все пак за какво да му мислят от Интер.

Само не разбирам как Сити и Порто са първи със сигурност в една и съща група, ма щом са рекли..