Кокала: "Левски" се нуждае от български треньор

"Не мога да се предложа сам", отсече последният шампион със "сините"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти ли щ дойдеш. Голяма мечта ти е. Много интересно като дойдеш и се оплескаш много бързо, дали после ще продължиш да говориш. Българските били евтини ли... Я си спомни за Хубчев. Адски евтин

Единствения печеливш ход е ако се назначи играещ треньор. Хем ще повдигне нивото на играчите, хем ще има един който поне се опитва да играе, колкото си може. Иначе с играчи които не стига че не могат ами и /основателно-без пари, заплати/ не искат да играят-толкова с когото и да е. Друг е въпросът къде е достойнството и моралът на този, когото са изгонили едва ли не като мръсно коте, да се връща, а и на гонилият го, да го кани пак.

Клети подуенци, без логистика бай хой сте за никъде! Отдавна сте потънали, но логистика продължава да ви тегли нагоре! Хвърляйте кърпата!

Правилно изказване на Кокала. Имаме с доста кадърни треньори на средно ниво. Когато има пари трябва и да се инвестира в развитието им, както и на базата. Вече навлязоха статистиките, снимат се тренировките с камери и се анализира. Футбола си отива към наука в треньорството и ако искаме успехи, трябва да се инвестира.

Каквато е държавата , такова е и всичко в нея !

Стига с тези глупости-то ако ставаше само с филмчета досега да сме имали тренер на Реал. Трябва и мозък за тази работа, да разбереш какво гледаш и като знаеш с какви кухи лейки разполагаш да можеш да го приложиш. Иначе Кокала си лежи на една стара слава и на дали е прочел нещо ново или пък ако е прочел къде ли го е прилижил

Вили Вуцов ви е на разположение ! Най-слабите треньори в света са : Вили Вуцов , и Стойчо Младенов ,...предвид техните ''успехи'' !

Няма евтино , което да е качествено ! За токова пари , толкова !