17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евала на човека

Евала викат читателите - на шизофреничен, криминален, осъждан, откровено луд и агресивен тип, по някаква причина изведнъж мнението му и мисленето му е толкова важно, че да напишем статия, а масата с кеф се съгласява, че някой е казал каквото искат да чуят те - даже няма значение че идва от върпосния субект описан по-добре :Д Жалка работа е да четеш новини в днешно време, и да се надвикваш с кресливци в коментари.

Антиваксър - човек, на който живота се определя от някакъв тъп треньор.

Eвала Бекали! Така трябва. Няма как и там да не е пълно със слаби и страхливи скотове, които искат всички да се набодем. Продължавай да изсишпваш топли фекалии в устите им!

Ти и Бекали сте страшни стожери на човешкото здраве - няма що. Единия е просто с малко интелект, а другия е татален олигофрен. (Ти си избери кое си от двете).

Давай Бекали! Гледай ги простите скотове как реват.

Интересно ще бъде ако му опрът хуйВГъза и игла в рамото какъв ще е избора.

Джиджи Биджи

Румънски селяк и мутра. Това с пистолета и спринцовката с ваксина си е типично селско изхвърляне в мутренски стил. Ако ситуацията е реална, тоя Джиджи-Биджи ще предпочете ваксината - сметката е проста: от пистолета се умира с 99% сигурност, а от ваксината не е толково сигурно.

Евала Бекали!!

А бе дирници, господарите ви как разрешиха тази публикация?!

Ако не си слабоумен, тази статия показва що за хора са привърженици на т.нар. конспиративна теория за вредите (и какво ли не) от ваксинацията. Но уви...не си разбрал и за това си анти ваксър.