17-11-2017 20-11-2018

Коментари

автобиагорафията???

Човекът го е казал. Поръчва си проститутка, не за да дойде, за да си пообщуват, а за да си тръгне след това, без да има излишни претенции.

То само футболистите да бяха....

Бизнес с проститутки правят арабите и негрите- ШПИОНИ в чужди държави... Ако на някой мъж/ жена им трябват пари, може да утрепят някой арабин , негър или китаец в ТЪМНОТО. Или да утрепят нкой , който правви бизнес с проститутки...Хем ще вземат доста пари, хем ще СПАСЯТ БЪлгария., хем ще има пари и Работа за българите. Ние българите, а и другите държави от Европа, убиваме арабите и негрите и ПОСЛЕ пируваме и гулясйтстваме с парите им.. Жена НЕ сме давали на тия.. Най- древната ПРОФЕСИЯ е Лов на животни за храна- месо, мляко, яйца, риба и събиране на плодове и зеленчуци

Строс-Кан, Хю Грант,...., ако медии и пари тръгнат да те подчиняват, отстраняват, прелъстявят.., обвиняват, занимават, означава, че не си разбрал предупреждение, че си нарушил много сериозни интереси, а те преди това са имали записи с теб, за които ти даже и не си спомняш!

по-евтино му е било, но спестените пари ги е проиграл.

Нали са си негови ,ще си ги харчи както намери за добре.

Хахаха, докато не попаднеш на преоблечена полицайка, тогава е малко по-кофти. Как пък не спряха да слагат всички жени под общ знаменател??? От друга страна, футболист, какви други изисквания да има към жените освен да ги чука.

Ами то се чука само нещо, което става за чукане.

Евала, че казва истината.

Дали, или пързаля още едно поколение навън от святото чикиджийство? В свят, в който поръчваш жени, поробени от някой, може да станеш жертва на поробител на жени! За справка "Фирмата" с Том Круз. Това не е сериозно!

Е, добро утро. Те не само спортистите го правят за това. Чиста работа, не всички са циганки от окомовръстното, скъпите мадами са за това

Кое му е лошо на циганките, бе бате? Убави, ароматни.. ! Айде, де!