17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига с тоя рев, защо все съдиите виновни, когато на състезания у нас масово нашите печелят, въпреки показаното, защо никой не протестира, тогава е добре нали?Пантелеев с тази грозна игра дали е добър носител на ”Странджата”?Федерацията и нейният шеф да са направили анализ, некадърен треньор има ли, Арате как се справя, а другите на хранилката.Виновни за сегашното положение в бокса са Инински, Груева и Кралев, за тях парите са важни и грабят здраво.

А Стойка, която пък победи виетнамката с 3-2 и тя ли след спорно съдийство. Какво казва виетнамският Петел? Аман от криви ракети значи. Ако искаш да няма спорно съдийство бий с 5-0 и готово.

Прости тъпи Българи се някой им виновен се съдиите им виновни някой се им пречи

Трябва да можем да приемаме загубите с достойнство. Така си научаваме уроците

Абе то така, ами... Помниш ли как вдигнаха ръката на Йордан Йовчев в Гърция? Понякога съдиите много предрешават, което е жалко, но вече сме му свикнали. Не казвам, че случая е такъв, не съм я гледал, но далеч не смятам, че човек трябва да се примирява, когато смята, че има нещо нечестно.

Има ли как един път да не се оправдаваме със съдиите, регламента, международното положение и т.н.? Не може ли просто да си признаем, че сме загубили? А то всъщност, аз не съм виждал някой от вас, българите, който да е роден да печели... Всичките сте си родени победени...

Еми нашата бая тупаник отнесе.Колумбийката бая си я дънеше.

На мен пък ми се видя, че нашата е по-добра и вкарва повече удари (може би не толкова силни). Отделно повече харесвам стил като на нашата. Но това, че ти си видял едно, а аз друго, вероятно е знак, че и съдиите не са били толкова тенденциозни, колкото ги изкарват в статията.