17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че прав е, явно има сватба, но жена не се вижда, само някаква покривка или кърпа! Оженил се е за кърпа, каква ксенофобия, какъв расизъм - кърпата е предмет и не може отношението към един предмет да се охарактеризира с ксенофобия или расизъм!

Ей, с какво ни занимават само ...

Явно дантелата , още не е открита в Дагестан.

Стига глупости. Под кърпата е братовчед му!

Прав е

Ми прав е Конър. Аз също виждам една кърпа.

ми прав си е, баси и призрака....

Прав е човека

Може да е Хавлия, по-муслиманско ми звучи....

Пешкир, ептен мюсулманско:)

горе с кърпа, отдолу без гащи.

Въпреки, че трябваше да покаже на резания какво може на ринга, ирландецът е прав - жена му, очевидно, е пешкир.

Този пак ще яде бой.

Така е в рублАЗИЙСКА сср! Жените са кърпи, а мъжете путлерасти!

Тези, които подкрепяте Конърчо,стиска ли ви да кажете на Хабиб на четири очи , че жена му е кърпа ! Конърчо да духа супата, никой не го е питал за мнението му!

Вие комунягите също сте кърпи.

дрОгаря православен Хабиб - новия любимец на тролофермата!

Нищо се не вижда, ми то под кърпата може да е някой негов братчед.

Мен пък ме разсмя! Вярно, инфантилен хумор, идващ от устата на човек, който гледа да е изключително колоритен, в повечето пъти играещ определени роли,човек който каза доста ясно - всичко е просто бизнес. Замислете се защо го прави, защо търси толкова медийно внимание и тн - всичко това носи пари, а най-важното - безплатна реклама е :)))

И мачкат наглосаксонската сган като салфетки. :) Тоя плашипутарник Кони по-добре да си трае, че следващият път ще му откъснат главата куха!

За сватбена снимка - някак си жалко... Ама доста грубичка обида, и явно с цел много да го разяри. Простак.

Ми кърпа си е отвсякъде-въпроса е какво се крие под нея???

ей човек не може да каже истината

исляма трябва да се забрани в европа така както в япония е забранен със закон като несъвместим с европейскита ценности и цивилизация и закони заравноправиетъ на половете и стигй виче сте изопачавали нещатъ с расшзъм и ксенофабия

Точно така. В Япония са железни

то за медийното внимание ясно, ама може и да получи внимание от някой емисар на Рамзан Кадиров. Те по принцип чеченци и дагестанци не се обичат много, но обичаите им и религията са едни и същи.

Наистина е кърпа. Тия още живеят в палеозоя

На снимката виждаме кърпа, ама гледах и снимка на ирландския циганин, май жена му е травестит или джендър.

Я потърси в гугъл картите за "Централна джамия на Токио"? Толкова сте облъчени от фалшиви новини, че живеете във флашив илюзорен свят.

Какви европейски ценности в Япония бе клоун неграмотен? Сега кажи, че и в Китай има европейски ценности!

Никой не е забранявал исляма в Япония, просто тия по-малко виреят там. Освен това си има джамии (наистина малко), а за олимпиадата през 2020 даже представиха "мобилна" джамия за скотовете.

Важно е, че му нашока репата в октагона, безапелационно... ! Видя се кой го може и кой е по-добър ! Другото е за PR акция.

Потърсих на картата къде е Дагестан и се оказа в Русия.

Това е много тежък ислям.

Ногу и красива кърпата

Така и не се разбра коя е, Хабиби може да я смени, ако не му допадне какво са му избрали.

не схвакаш правилно изречението _да се забрани в европа кано нисъвместим с европейдките закони ценности и цивилизация

това е варнарстмо ш простотия исляма и потъпкване на зостойвството на жените това е несъвместимо с европейските закони и цивилизация

варварство и простония

Значи някой завива жена си с хавлия и всичко е точно. Но когато му кажеш, че е завил жена си с хавлия - това те прави хомофоб... упс това беше като кажеш на някой обратен, че е обратен... *ксенофоб.

Къде е жената на снимката???????? Или по точно КОЕ Е жената на снимката????

Е кое е грубото - освен кърпа какво друго се вижда от "булката"? Както е казал народа - за едни булка, за други - бурка.

На мен не ми стиска и да кажа на 4 очи, че Кобрата е неандерталец - това прави ли го професор по ядрена физика?!

под кърпата е овца...

Е па кърпа си е....

Е той показа какво умее. Да тупка с ръчичка по тепиха за да го пуснат....

отвратително!!! отвратително е, че в 21 век, когато едни хора се гласят да кацнат на марс, има територии, където гнусната снимка с парцал върху главата на човешко същество е въпрос на "гордост" и "достойнство" и единствен "принос" към човешката цивилизация.(не се сещам за дагестнаци, изобретили нещо ценно за човечеството). а русофиляците, защищаващи дагестанеца зарад любимата им рашка бих ги попитал нещо съвсем просто-къде бихте живяли вие, къде бихте пратили дъщерите си при тези две алтернативи-в ирландия или при дагестанския "херой" и подобните му дагестанци?! п.п. на всичкото отгоре, наистина са я заметнали с мърлява хавлиена кърпа...

Стига с тези " дрАзги"! Пише се "дрЯзги".

хахааа...жена ти е пешкир

Леко с плюенето....това е традиция при техните сватби...жената не се разхожда с бурка...чети малко и се образовай...А относно 21 век...има една държава където бият кучетата и се казвало тричене...така че успокой се..