17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой знае ли как илиянин Наско ще финансира ритнитопковците или това ще продължи да прави момъкът с 10годишния Опел, кандидат за ДАНС и закана да вкара в затвора ЦЦ и ББ, а сега най-големият бизнесмен, дарител и меценат! Бахтисмрадливата кочина!

Вече са Леевски

Години наред се опитваха да запратят футболният отбор Левски към небитието, този път изглежда успяха! Съмнявам се, че някой от нормалните привърженици на Левски ще подкрепи това кощунство което се извършва с отбора в момента! Кой каквито доводи иска да защитава, истината е , че тези пари от Пеевски ще петнят отбора докато съществува, че и след това!

На Наско останаха ли му сили от онази амбициозна застаряваща усойница до него толкова години?

Има натрупан голям опит като инструктор и скретар по транспорта на РК на БКП-район Васил Левски!!!!! Иначе помоща от бъдещия собственик на Левски-Д.Пеевски е добре дошла!!!!!

Ако левскарите наистина разчитат на Наско Сираков и Тити Папазов да оправят клуба им “Левски”, а те се срещат и взимат акъл и “обменят мисли” със зависим и неморални мазници като Ясен Тодоров и помощи от Пеевски, още отсега мога да им кажа как ще свърши всичко и после могат да се оплачат и на арменския поп: Борис Митов: Докато тече ”всенародното” фейсбук гласуване... 21.05.2020 Докато тече ”всенародното” фейсбук гласуване... Вляво е следователят от Националната следствена служба и бивш член на ВСС Ясен Тодоров, известен като ревностен защитник на бившия главен прокурор Сотир Цацаров. Вдясно са Тити Папазов и Наско Сираков. Вероятно Тодоров участва в разговора в битността си на левскар и член на сдружението "Сини Сърца", а не в качеството си на висш магистрат, чието кариерно израстване не мина без политическа подкрепа. Впрочем, точно преди три години същият човек беше заснет да излиза от офиса на Васил Божков на ул. "Московска". Не смея и да си помислям, че зад тези случайно подбрани обстоятелства може да съществува някаква връзка. По-добре ужасен край, отколкото ужас без край. Само "Левски"! Журналистът от "Свободна Европа" Борис Митов, Facebook

добре е за Левски Пеевски да го покровителства,има праи и позиции във власта

ПОКАНЕТЕ ЛИЛИ ИВАНОВА ЗА ДА ВИ ИЗПЕЕ " НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ, ПРИЯТЕЛЮ". НО ВИЕ НЯМА ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!

Тази песен да е пее на оранжевото тире!

Краставите магарета през девет баира се събират !!! Явно ще има аванта и то не малка !!!

БРАТЯ , ЛЕВСКАРИ А КАКВО ЩЕ ПРАВИМ С ИМЕТО? СРАМОТА Е! ПО- ДОБРЕ ДА СМЕ ПЕЕВСКИ !РЕЗИЛЪТ Е ГОЛЯМ!

До като ЦСКА и ЛЕВСКИ постоянно търсят виновни и не са мръднали във своето развитие , то ЛУДОГОРЕЦ си играе играта и си докарва милиончета от ФИФА , ФАФА и УЙЕФъ ! СМЕШНИЦИ , НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ!

"Баждеков смята, че щом въпросната сума е постъпила без условия от отсрещната страна, то проблем няма" Баждеков знае ли какво е корупция, задкулисие и зависимости? Не вярвам да не знае. Та въпросната сума за да постъпи с някакво условие трябва да бъде многократно завишена, възможно е и да постъпи в настоящия размер без явно условие и с допълнителна уговорка, от тези които се пишат на салфетки. Много трябва да се внимава с приемането на "дарения" в големи размери, защото могат да водят до зависимости.

Въпросът опира : ----КОЙ ЩЕ ДАВА ПАРИ ВСЕКИ МЕСЕЦ НА ЛЕВСКИ , А НЕ НА ПАРЧЕ !?

Много вожд , малко индианец! Също като в политическите разцепени партии : Всеки иска да е шеВ!

Например в СДС и ДСБ , както и в НДСВ , а вече на там са и БСП , този въпрос е решен , електоратът им толкова е оскъден , че всики могат спокойно да стана шефове , даже ще имат вакантни места ...

Хубава гушка... Останалите коментари оставям на вас...

И бат Сали ли да дари , или ''цар'' Киро мръсни пари ? С такива ли пари ще се гордее ''ЛЕВСКИ'' , и феновете на ''ЛЕВСКИ'' ? ИМА СИ ЗАКОНИ С КОИТО МОЖЕ ДА СЕ СПАСИ Ф.К. ЛЕВСКИ , ПЪТЯТ Е КАТО НА ЦСКА !

И тези пари няма да стигнат до никъде , това е ВРЕМЕННО ''СПАСЯВАНЕ'' ,.... А СЛЕД ЕДНА ГОДИНА , даже след 2 месеца , от къде ще има кинти ????

,... ама какво от тВА ! Къде ви е моралът за който се говори постоянно ?

Оядени мързеливци, без грам заслуги, свикнали цял живот на кюфтетата, платени от бедния народ, потънали в далавери, с две грахови зърна мозък, мутроподобни ненужни никому мафиоти.

Когато става дума за много пари, моралът е излишен

Баждеков смята, че щом въпросната сума е постъпила без условия от отсрещната страна, то проблем няма, а тези пари могат да се окажат изключителни важни за клуба. Много удобно. А утре ако ви дарят от "Ал Кайда" без условия ще приемете ли?