Контузия спря българския ансамбъл за Световното в Япония

Това трябваше да бъде последното състезание на олимпийските шампионки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за целия екип... толкова ли няма резерва

Русия щеше да им откъсне самочуствието. Затова си мисля, че нищо не е случайно. Нима няа замяна? Да платят разноски до там и да няма резерва? Това ми се струва за наивници. Да видим и Калейн как ще играе. Дали няма да получи и тя контузия.

Някой случайно да знае Израел ще участва ли на това световно или и там има контузени.?

Не, Израел не изпраща гимнастички на световното, нито индивидуално нито ансамбъл.

Благодаря за информацията. Категорично това е по - достойно.

Познай!Разбира се,че НЕ!!! КОТКА ЗНАЕ ЧЬЕ МЯСО............ ЦИРК!

Да, добре, контузило се е момичето. Жалко за него. Но не е ли жалко за целия останал екип. Направо съм изумен. Не мисля, че има друг отбор, в който да няма подготвен поне един дубльор. Значи една контузия и всички аут. Безумие! При това не би било прецедент за българския отбор. Вече имаме случай, в който на решително състезание излезе заместничка. Мисля, че има нещо друго. Значи знае се, че момичето е със сериозна травма и нищо не се прави за подсигуряване на отбора. Не искам да съм груб, но мисля, че трябва да има наказани за този провал.

Напълно те подкрепям! Ясно е, че без един състезател ансамбъла не може да играе, но БФХГ може без председател до избора на нов.

За да пътува резервата, тя трябва да играе ЗАДЪЛЖИТЕЛНО в едното съчетание. На Олимпийските игри имаше изискване да участват САМО 5 гимнастички. Камелия (резерва на ансамбъла) пътуваше, както и Татяна (резерва в индивидуалното), обаче те бяха с отбора ДО ВЛИЗАНЕТО В ОЛИМПИЙСКОТО СЕЛО! За да може ако нещо се случи с някоя от основните състезателки до влизането в селото, те да влязат! След влизане в Олимпийското село промени в състава не се допускаха! На световното е същото!

Много жалко, наистина. Колко много искаха и заслужаваха тази титла. Тя им бе грозно отказана в Баку 2019. Благодарим ви, милички, за красотата с която ни дарявахте през тези 5 години и огромната радост, която ни донесохте. Обичаме ви. Благословени завинаги.

Ако рускините не спечелят златни медали при това положение какво ще кажат сега в Русия ще е интересно.

Пак теории на конспирациите. Просто се е контузило момичето. А с каква резерва може да се замени един човек от ансамбъла в последния момент,а престои и дълго пътуване.

Дано и в руският ансамбъл да няма контузия, че да има кой да играе на това световно?

Сираковица прави фейк или интрига. Тази жена е болна.

Защо няма резервна състезателка? Или само така ще е сигурно, че рускините този път ще спечелят? Едно време на българските спортисти им се нареждаше да паднат от "братушките асвабадители", сега просто не участваме ли? Никой не може да ме убеди, че няма подходящи резерви, особено като се има предвид, че предстои смяна на това поколение състезателки и застъпването на изцяло нов отбор. Ако не са подготвили такива, то пак е с някакъв умисъл според мен.

За всички състезания, освен за олимпийските игри, състава може да е от 6 основни състезателки. 4 от тях играят и в двете съчетания, а 2 само в по 1. В случаят Весела Димитрова от самото начало е взела решение състава да е само от 5 момичета, т.к. на ОИ се допускат само 5 състезателки. За Световно Първенство и Европейско Първенство се правят поименни заявки, които могат да се променят до определен срок. В конкретният случай, Лаура се е контузила вчера на подиум тренировката и резерва не може да се включи дори и да имаше - такива са правилата.

Жалко защото бяха в топ форма. На последното състезание миналата седмица получиха рекордни оценки. Но важното е да са живи и здрави.

Ужас! Сигурно няма да участват и на турнира в Стъргел следващата седмица!

то първенството е от 13-ти до 23-ти олтомври ама ескорт момичетата нямали да участват авнондобре са захлебили в Джапвйн в компанията на платежоспособни чичковци

Тъжно. Но това е животът. Поздравяваме ги и им пожелаваме само успехи в бъдещият им живот.

ЗА ДА ОСТАНАТ ЗАПОМНЕНИ - "НА ВЪРХА" ! ВИНАГИ ИМА РИСК ДА СЕ ИЗДЪНЯТ ПРЕДИ ДА СЕ ОТКАЖАТ, А ТОВА ЩЕ Е КОФТИ! ПРАВИЛНО ОТКАЗВАНЕ, ЗАЩОТО СЪМ СИГУРЕН ЧЕ НЯМА КОНТУЗИЯ , А ЗНАЕМ, КОЙ СЕ ТОЧИ НА СВЕТОВНОТО "ДА СЕ ДОКАЖЕ" СЪС ВСЯКАКВИ СРЕДСТВА! ВЕЧНО ЩЕ ИМ ДЪРЖИ ВЛАГА НА "ВЕЛИКОДЪРЖАВНИТЕ"! ПРАВИЛНО СПИРАНЕ ... НА ВЪРХА!

Това е невярно и много обидно. Момичетата са във върхова форма и съчетанията са невероятно трудни. Амбицирани и мобилизирани. Едно добро изиграване без груби грешки ги изстрелваше толколва напред, че ставаха недостижими. ТОВА е тактиката на българките. Единствено достойната за спортисти достигнали олимпийския връх. ЗА НАШИТЕ ЗЛАТНИ МОМИЧЕТА. Но това е спорт. Такива неща се случват непрекъснато.

ТИЯ МОМИЧЕТА ВЕЧЕ НАПИСАХА ИСТОРИЯ. МНОГО Е ЖАЛКО, ЧЕ СПИРАТ КАРИЕРАТА. ДАНО НОВИЯТ АНСАМБЪЛ СТАНЕ ТОЛКОВА ДОБЪР

Пенсии има, ама Сираковица защо не е взела резерви?!?

Явно руснаците са платили подкуп за да не участваме. Щото още един позор ще бъде трудно преглътнат от "Самая Магичая".

Значи и ти не вярваш, че контузията е истинска?

Дано момичето се оправи, но и дано цялата истина излезе няве един ден. Нека се забаляват и радват на Япония - там винаги има какво да се види и преживее. Да изпатиш отбор и заради контузия на една състезателка да не участваш ... и изявления точно в противоположна посока на обвиненията след олимпиадата ...

Струва ли си да излъжат и то преди последното състезание? Ясно е ,че контузени няма просто се крият-но защо?

Edin Feelink dalboko zagnezden vav mene mi potskazvashe 4e shte SE SLU4I neshto ot That Kind.... Sigorna beh. Neka dasa ottegliad sas dostoinstvo kakto THE BEATLES navreme.

Много кекави тия гимнастички, бе. Футболистите само махмурлук ги спира.

Доколкото си спомням, винаги има резервен състезател. Ако няма тъпо.

За всички състезания, освен за олимпийските игри, състава може да е от 6 основни състезателки. 4 от тях играят и в двете съчетания, а 2 само в по 1. В случаят Весела Димитрова от самото начало е взела решение състава да е само от 5 момичета, т.к. на ОИ се допускат само 5 състезателки. За Световно Първенство и Европейско Първенство се правят поименни заявки, които могат да се променят до определен срок. В конкретният случай, Лаура се е контузила вчера на подиум тренировката и резерва не може да се включи дори и да имаше - такива са правилата.

Schilo

Жалко за разбитите надежди на момичетата! Да им пожелаем успех в живота им занапред!

важно да запазят задниците / те сега задницата им разбита и луфта е съществен/ / мандръсал съм на младини раева - най цицестата и дашна/ $ трябват с надежди кебапче не моеш си купиш

Каквото и да се каже за такъв кръгъл идиот като теб все ще е реклама но така са сивите плъхове в панелните си дупки

Мисля, че това е фейк. За заблуда на противниците.

по времето един арап има рожден ден та 2 са Му подарка....

Не мога да допусна, че ще тръгнат на такова състезание без резервни играчи!! Г-жа Сиракова пак сгафи нещо!! А нали, след състезанието всички обявиха официално, че прекратяват - и какво - БГ нямат готов резервен отбор?? ГЛУПОСТИТЕ НА РАЕВА НЯМАТ КРАЙ!!!

Раева много добре знае и тя присътства на предишният гимнастически форум. Тя знае,че рудкините ги "топиха" искуственно. Българките се представиха се достойно, но манипулациите от съдийството просто провалих рускините. И Израил няма да има участия.Интригите този път няма да минат. И г-жа Раева прицени,че по спокойно ще е,ако ще изтегли български спортисти от скандалите.

За да пътува резервата, тя трябва да играе ЗАДЪЛЖИТЕЛНО в едното съчетание. На Олимпийските игри имаше изискване да участват САМО 5 гимнастички. Камелия (резерва на ансамбъла) пътуваше, както и Татяна (резерва в индивидуалното), обаче те бяха с отбора ДО ВЛИЗАНЕТО В ОЛИМПИЙСКОТО СЕЛО! За да може ако нещо се случи с някоя от основните състезателки до влизането в селото, те да влязат! След влизане в Олимпийското село промени в състава не се допускаха! Същото е и на световното.

Съжалявам за момичетата, но решението е правилно. Пожелавам бързо възстановяване. Огромно благодаря на ансамбъла за радостта и гордостта, която ни донесоха. Браво

най са доволни арабските ползватели на ансаНбълчето

лъжат!!! всяка има по две заместнички а и това нее спорт както и скейтборда другите гимнастики синхронно плуване Имали съдии и разни смешни изисквания не е Спорт!

И няма резерви? Ай стига...

имат борбата там че кат вземат медал и си дигат цената на пазара в дубай.

Страхотен номер на устата патка раева! "Контузия" спря и наско гъза за мача на Паркд ьо пренс преди класирането на световното в САЩ. наско се "контузи" защото не вярваше, че ще победим ! Отвратителна фамилия раеви! Тенекиените ни диаманти се измъкват по терлъци! МАЙТАП!

Голямо чудо