17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-идиотските провали на Подуяне: 1.Подуяне се пада с бойки лихтенщайнци Вадуц.От синият лагер демонстрират самочувствие преди мача но в крайна сметка победата е за лихтенщайнският отбор и Подуяне се прощават с евронадежди. 2.Подуяне излиза срещу Сараево.Букмейкърите очакват лесна победа за българските футболисти в чиито редици блестят звезди като Гаджев, Бистрон и др.Изненадата обаче е факт-Сараево наказва сините и ги изхвърля от турнира. 3.Олимпия (Любляна) два пъти.Подуянци току що са се завърнали от световното в САЩ 94 .В отбора им личат звезди от четвъртите в света и когато разбират съперникът Олимпия от Любляна всички специалисти пренебрегват словенците.Олимпия обаче се разиграва и отнася сините балерини 4.Беверен (Белгия)-Подуянци са инжектирани със солидни средства от руския олигарх Чорни.Тръбят високи цели като влизане в ШЛ.Пада им се Беверен и всички са категорични-това е лесно препятствие за футболната машина на Мъри Стоилов.Беверенци се развихрят и скриват топката на Подуяне които са елиминирани рано рано. 5.БАТЕ.Подуянската банда отново е във вихъра си и се точи да влиза в ШЛ.Начело е привлечен амбициозният специалист Вили Вуцов.Пада се отбор от Беларус с име БАТЕ.Сините фенове сияят от щастие и вече вървят залози с колко гола четата на Вуцов ще отнесе беларусчетата.БАТЕ обаче се развихря и с две победи изхвърля подуянци рано рано.

празник за футбола в България - трети предварителен кръг на Лига Европа. Поздравявам всички Евроидиоти с празника.. Нек сте живи, нек сте здрави.. нека ви еват..

ловешкия цска ще се идъни

Мдааа, а подуенските черношарени няма да се издънят... просто нема къ..

Днес всички пеевчани ще гледат мача на ЦСКА. Нали така еничерчета :)))))) Красиво е.

Комунистическите баши боклуци ще бъдат изритани днес от аматьорите..

А професионалистите от Евроидиот Подуяне ще починат... твърде добри са за този турнир..

Дърводелците и пожарникарите ще наебът маймуните от комунистическия клуб.

Ще е интересно да видим червената гмеж, поне част от нея /нали се размножиха един-друг на две/ да я орезилят аматьори - студенти, месари, келнери, търговци и тям подобни. Дори и да влязат в лигата, дотук! Въпросът е само в парите, колко ще избичат от централата за маркиране на участие. Де да беше друг на тяхно място....Да живее "Арда"!

А Уефски днес срещу кого играеше в Европа? Аааа, сетих се - отборно срещу Ливърпул... На FIFA 2020...

Оранжева е тази гмеж. Към кафяво.

Жалко за тях, че е ЦСКА. Тези момчета имат идеалния профил да вгорчат живота на ФК Евроидиот - Подуяне. Без Подуяне, Европейски турнири са едно по-скучно място.

Всъщност Литекс е срещу тях.